Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. iso

iso Well-Known Member

Слепая вера даже в религии не всегда приветствуется. Иногда надо и анализировать:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Кто смотрит и слышит, как в Криму кричат "Украина"?
    Сколько людей кричит "героям слава!", "банду геть!".
    Процесс прозрения пошел гораздо быстрее, чем предрекали некоторые. Да, это страшно, когда кричат "Крым - Россия", но еще полгода назад никто даже представить себе не мог столь массовых проукраинских демонстраций в Крыму.

• Подобається Подобається x 1
  3. Volna Exo

Volna Exo Member

Эти акции были. СМИ их старательно замалчивали или уменьшали размах.

4. Stashinsky

Stashinsky Active Member

Це татары, вони i Ющенка пiдтримували на виборах. Так що не все так гарно, як здається на перший погляд.

5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Хто дивиться i бачить вiдео, що адмiнi от виставив - де югавасток вiдрiзае голови i знiмае скальпи нашим?!
    Доки ви будете як телята, доки рятуватимете ту Украiну своiми життями, доки будете тягнути цю чорну югавасточну дiру за собою?! Думайте головами трохи.

6. zet

zet Дуже важлива персона

Ой, а вы что сегодня тоже поддерживаете акцию говорить по русски/украински наоборот? Подскажите, а то я не поняла?

7. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Да, поддерживаем :)

• Подобається Подобається x 4
  8. Gron

Gron тафгай

Да тут всі готові в дупу цілувати одне одного, щоб створити ілюзію толерантності.
    Коли я робив памятник дружині та збирався написати українською, то мене відмовляли від директора цвинтаря до зама мера, ну не поставиш ти цілодобовий пост, казали мені.
    А зараз маркова на волю, українську на російську, полковника в модери і все заради сраного Сєваса.
    Тобто з голомими руками на беркут можна, а на москальню під прикриттям рф флоту сцикотно.
    Ну, ну..

9. Мікі

Мікі Well-Known Member

Колєктів, шо ви тут затіяли з русскім язиком? Я не був в мережі, бо з 20-го хівраля до сьогодні був в Києві. Швиденько прочитав тут останнє і не розумію, як я, донецький, буду спілкуватся російською, якщо я крім рафінованих матюків цією мовою більш нічого не знаю:haha:

10. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

http://gordonua.com/news/politics/D...dlya-nee-poslednim-imperskim-pukom-11582.html

11. zet

zet Дуже важлива персона

Ну, я спробую ...:blush: Я сьогодні почала поважати наших колишніх президентів, після того як вони засудили пряме втручання Росії у внутрішні справи України.
    Вони різні, але .. ... На їх фоні Янукович завжди вражав зовнішньої упевненістю і повною відсутністю вміння тримати удар (наприклад, впасти від одного яйця ....[​IMG])

12. iso

iso Well-Known Member

13. Bambook

Bambook Persona non grata

Слушай, тролль ФСБ-шный, там не было юговостока и запада, были люди и были нелюди.
    Автомайдановца Ярослава Гончара - днепропетровца, калечил львовянин Роман Тымкив. Ты почему тогда не предлагал Левандовку отделить?

• Подобається Подобається x 6
  14. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я би ще сказав про нього, що тіко глибоко аморальна людина може привласнити собі в аватар зображення щойно загиблого мученика. Не вірю, що на таке здатна богопослушна людина.

15. Samojlovu4

Цей дивак напевно нiколи про iкони, ордени, амулети i подiбнi речi не чув.)
    Власник цього аватару, мауз, вiдзначений церковним орденом св. Мартiна, грамота i значок - так що про своэ бачення богопослушностi поспiлкуйся деiнде.

---------- Додано в 16:58 ---------- Попередній допис був написаний в 16:55 ----------

Ну так, так... Тiльки чомусь за старим добрим вкраiнським звичаэм всi нелюди - на сторонi югавастока.)
    Та припини на рахунок троля i ФСБ накiнець, щоб я тебе брехлом не величав.

16. Bambook

Bambook Persona non grata

17. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

маячня

---------- Додано в 18:29 ---------- Попередній допис був написаний в 18:27 ----------

яйця - то серьозно ...

18. Gron

Gron тафгай

19. Samojlovu4

Ну що ж, бамбук - брехло.)

20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

як Херсон тока без сон .... но при чем тут Ваш месадж? я понимаю когда затяте дурко кричит про йугаВасток и как под него прогибаются - на то оно и дурко, но Вы то на кой?

а де твій аватар? :)