Кто смотрит и слышит, как в Криму кричат "Украина"? Сколько людей кричит "героям слава!", "банду геть!". Процесс прозрения пошел гораздо быстрее, чем предрекали некоторые. Да, это страшно, когда кричат "Крым - Россия", но еще полгода назад никто даже представить себе не мог столь массовых проукраинских демонстраций в Крыму.
Це татары, вони i Ющенка пiдтримували на виборах. Так що не все так гарно, як здається на перший погляд.
Хто дивиться i бачить вiдео, що адмiнi от виставив - де югавасток вiдрiзае голови i знiмае скальпи нашим?! Доки ви будете як телята, доки рятуватимете ту Украiну своiми життями, доки будете тягнути цю чорну югавасточну дiру за собою?! Думайте головами трохи.
Ой, а вы что сегодня тоже поддерживаете акцию говорить по русски/украински наоборот? Подскажите, а то я не поняла?
Да тут всі готові в дупу цілувати одне одного, щоб створити ілюзію толерантності. Коли я робив памятник дружині та збирався написати українською, то мене відмовляли від директора цвинтаря до зама мера, ну не поставиш ти цілодобовий пост, казали мені. А зараз маркова на волю, українську на російську, полковника в модери і все заради сраного Сєваса. Тобто з голомими руками на беркут можна, а на москальню під прикриттям рф флоту сцикотно. Ну, ну..
Колєктів, шо ви тут затіяли з русскім язиком? Я не був в мережі, бо з 20-го хівраля до сьогодні був в Києві. Швиденько прочитав тут останнє і не розумію, як я, донецький, буду спілкуватся російською, якщо я крім рафінованих матюків цією мовою більш нічого не знаю
Ну, я спробую ... Я сьогодні почала поважати наших колишніх президентів, після того як вони засудили пряме втручання Росії у внутрішні справи України. Вони різні, але .. ... На їх фоні Янукович завжди вражав зовнішньої упевненістю і повною відсутністю вміння тримати удар (наприклад, впасти від одного яйця ....)
А Вы попробуйте, как с латынью. Вила - вилатус, віз - возатус... пиво-піво, нива-ніва... Должно получиться
Слушай, тролль ФСБ-шный, там не было юговостока и запада, были люди и были нелюди. Автомайдановца Ярослава Гончара - днепропетровца, калечил львовянин Роман Тымкив. Ты почему тогда не предлагал Левандовку отделить?
Я би ще сказав про нього, що тіко глибоко аморальна людина може привласнити собі в аватар зображення щойно загиблого мученика. Не вірю, що на таке здатна богопослушна людина.
Цей дивак напевно нiколи про iкони, ордени, амулети i подiбнi речi не чув.) Власник цього аватару, мауз, вiдзначений церковним орденом св. Мартiна, грамота i значок - так що про своэ бачення богопослушностi поспiлкуйся деiнде. ---------- Додано в 16:58 ---------- Попередній допис був написаний в 16:55 ---------- Ну так, так... Тiльки чомусь за старим добрим вкраiнським звичаэм всi нелюди - на сторонi югавастока.) Та припини на рахунок троля i ФСБ накiнець, щоб я тебе брехлом не величав.
Пока будешь вести себя как ФСБ-шный тролль - будешь ходить в ФСБ-шных троллях. Делаешь ты это за нефтедоллары или из-за какой-то ошибки в ДНК - в принципе все равно.
маячня ---------- Додано в 18:29 ---------- Попередній допис був написаний в 18:27 ---------- яйця - то серьозно ...
як Херсон тока без сон .... но при чем тут Ваш месадж? я понимаю когда затяте дурко кричит про йугаВасток и как под него прогибаются - на то оно и дурко, но Вы то на кой?