Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Та підождіть, ось як до них ніхто не поїде влітку, то вони й циганам будуть раді.

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так вони самі кажуть що з західної України перестануть людям здавати житло. Може думають компенсувати туристами з Росії. Але в Росії уже все, думають шо тут Третій Рейх, навпаки відтік буде.

3. kjk

kjk Дуже важлива персона

Останні новини - організація 'Оплот' евакуюється з Харкова в невідомому напрямку, авіація ВМС України патрулює повітряний простір над базою ЧФ РФ №831, де може переховуватися Янукович, паралізуючи повітряний коридор над нею.

4. Bambook

Bambook Persona non grata

У мене родина в Алушті, але я якось за їхні доходи не переживаю, як вирощували фрукти, так і вирощуватимуть, до речі, цікаво, але в них на фірмі більшість працівників українці, а ті, які росіяни - адекватні люди. Як і за доходи татар - вони теж переважно з якоїсь реальної справи живуть (хіба в шашличників менше клієнтів буде). А власне оця вся шваль сепаратистська, яка зараз біситься, і постраждає, бо часто живе тільки з того, що здає хліви за цінами напівлюксів дурним українцям, яким ліньки постояти в черзі за закордонним паспортом.

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:haha:Я дивлюсь іде до того, як з Каддафі. Натівська авіація його автокортеж вистежила, коли він драпав черговий раз кудись, і розбомбила, далі в каналізації сидів, поки повстанці не витягли. А потім сувора правда життя розставила все на свої місця.

• Подобається Подобається x 2
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Хто раніше здавав західнякам , той і зараз здаватиме, бо це нормальні культурні люди. А голод не тітка.

Ось побачите.

Вони вже й так не діждуться сезону, щоб грошики заробляти і все рівно хто буде платити.

7. kjk

kjk Дуже важлива персона

На тему того що йдеться в останніх пару постах:

Мені здається, що "точку неповернення" пройдено, і віднині уже ніколи "юговосток" як певна ідеологічна система не здатен прийти до влади в масштабах всієї України. Хоча остаточно умиратиме він ще досить довго, звісно. Ну от, як в Латвії ж в 2012-ому, коли за російську мову проголосувала чверть країни. Так і в нас буде. Система перестане бути бі-полярною, кількість колишнього "електорату Яниковича 2-ого туру" скоротилося настільки, що з'являється і певний відсоток "запасу", для внутрішньої конкуренції між "помаранчевими"-"демократами", і цей відсоток, глобально, ростиме, уже без загрози реваншу совко- і бидло-мразі.

8. Ben Laden

Ben Laden миється в бані

для НАТО янычар почти что друг, если сравнивать его с Каддафи! Ливиец жил чуточку скромнее своего коллеги. и практически сделал для своего народа КОММУНИЗМ -вот этой наглости буржуи ему простить не могли! яникевич тоже сделал для своего народа коммунизм (и даже покруче Муаммара), но "народ" яныкуйвича по численности гораздо меньше- это его братва! а остальные 40 млн - "мужичье" в его понятиях! вот тут он соратник и единомышленник НАТО и лидеров стран ЕС! если его и будут судить, то только по юлькиной злобе, но уж никак не по закону! доказательства? да вон всю его кодлу уже простили, стоило им "ссучиться" и прилюдно сказать-что они теперь другой масти! а по сути исполнителями тех преступлений, что были при яныке являются именно бойцы и смотрящие партии регионов. один кернес чего стоит, но он довольно прекрасно чувствует себя и я на 99% уверен, что он гармонично вольется в ряды нового дерибана! да одно назначение в.о. генпрокурора уже говорит о многом.... а ведь у этого "зама" хатыночка ну немногим уступает пшоной галереи!!!!
    в Одессе ходят слухи,что выпускают Марадону (Маркова) и возвращают ему депутатство- а уж этого бандюгана мы прекрасно знаем еще с 90-х!! а Вы говорите Каддафи....

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ніхто не простив.
    І не простить
    Майдан не розійдеться,поки ваші гниди не будуть покарані.
    Щодо жопозиції,чи,як їх влучно звуть -"оппіздюки",ні в кого ілюзій нема.
    На той раз,ваші хєрої,будуть сидіти.
    А ваша рашка,як завжди в смердячому гамні - там,де їй і належить бути.
    Бидло.

• Подобається Подобається x 2
  10. Ben Laden

Ben Laden миється в бані

ч/з месяц ВАША нова влада разгонит майдановцев! и сделает это наливайченко с аваковым за милую душу!!! а кернес и остальные "покаявшиеся" региАналы, что бы доказать свою преданность - будут стараться за троих! во всяком случае так было при всех переворотах проплаченных госдепом! душой это не воспринимается, но для нормального функционирования государства и не допущения раскола-это просто необходимо, иначе анархия! и тогда ни ЕС, ни стабильность не видать! тем более, что Россия в этом заинтересована сейчас очень сильно!
    КСТАТИ, Ваша последняя фраза это не показатель Вашего ума, а лакмус культуры, которой Вы наверно любите козырнуть перед "ДИКОЙ ОРДОЙ"!? я часто бываю во Львове и точно знаю, что это исключение!!

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

О, коцапик пошифрувався-пошифрувався і пішла жара. Самий розумний тут, коцапик?

12. Romko

Підтримую.

Alexandr Bronzoff
    Коли старий дідуля голосує на виборах за комуніздів,
    він ніхєра про мене не думає...
    Коли жіночка голосувала за Яника, бо він "відний мущщіна",
    вона ніхєра про мою думку не питала...
    Коли якесь пенсіонєрське подружжя оптом продавало свої 2 голоса за гречку,
    воно клало з прибором на думку будь-кого...
    ТОДІ ЯКОГО ХЄРА я маю думати про їх тонку душевну організацію,
    коли підтримую:
    1.знесення нах...й всіх Ленінів і їх соратників.
    2.Переіменування всіх вулиць з комуніздічєскими назвами.
    3.Коли вимагаю заборонити нах.. КПУ і ПР.

13. yasam

yasam Well-Known Member

Тому право голосу треба надавити лише платникам податків у пенсійний фонд - вони є тими хто забезпечує пенсії, а чиновники лише тирять податки офіційно як зарплату і неофіційно крадуть

14. Ben Laden

Ben Laden миється в бані

Я написал ВАША влада- именно потому, что ни разу не ходил на выборы в отличие от Вас! и не пойду! Вы выбираете тварей и подонков, уже 22 года выбираете и все время каких то не тех... то вас(сейчас я имею в виду всех кто голосует) обманывают, то предают, то неправильно считают, то еще что то.. а если уже просто захватили власть и все рычаги в руках - появляются "коцапчики" и все портят... и как мне кажется так будет ВСЕГДА!!!
    Вы можете идти на выборы 25 мая- можете не идти победит -Юля! а через год будет та же самая ситуация(КОРРУПЦИЯ, ПОБОРЫ, ЧЕСТНІ СУДИ, ХАТЫНКИ-ДВОРЦЫ СЛУГ НАРОДА И т.д.) что летом 2013!! и тогда, как я понимаю- виноваты будут кляты москали, оставшиеся памятники ленину, не переименованные еще улицы и путин!

---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:13 ----------

я первый готов поддержать Романа,если все что он предлагает приведет страну к экономике равной хотя бы Италии....!

22 года переименовываем, сносим, забороняем, а главное ДАЕМ ВОРОВАТЬ пшонкам, ахметовым,григянам, азаровым,порошенкам, азаровым... уничтожаем сельское хозяйство ипромышленность, но строим гипермаркеты и церкви, и находимся там где находимся... может все таки направить энергию на то что принесет ползу?!

15. Romko

http://youtu.be/dWwuEkqSMGc

16. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Генетичне смiття, грьобаний югавасток, могила Украiни.

• Подобається Подобається x 3
  17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Правильно. Я давно казав, що всіх бариг базарних треба відлучити від держави.

18. yasam

yasam Well-Known Member

Більшість з них податки платять, а от у вас пенсіонера вже давно треба забрати право голосу

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це який такий податок? Від 20-ти до 200 гривень? І за це вони хочуть і дороги, і міліцію, і медицину з освітою?
    А-га...
    А я всю свою службу платив податоки. До останнього дня служби. Так що, шановний, забиралка у Вас ще не виросла.

20. iso

iso Well-Known Member

Напевно згідно законодавства?

а де твій аватар? :)