Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я розумію,що декому хочеться називати це бидло українцями,братами і теде.
    А я не хочу мати нічого спільного з цими покидьками.
    В рашку їх,сук,нехай їх пуцькін знищує.
    І хай вони ховають своїх дітей.Щодня,як бажала ота мама загиблого.
    Щоб та ж беркутня,по наказу пуцькіна вбивала своїх батьків,жорстоко вбивала.

http://youtu.be/JGNJM0zZlXo

• Подобається Подобається x 4
  3. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ромку, то депортувати їх нафіг с пляжа, заселити Крим українцями, татар підтримувати, або треба, щоб оппа триголова ставида туди на керівні пости своїх людей, щоб вони навіть пікнути боялися, заборонити русскі блоки, вивести флот Рашки - проблему можна і таким чином вирішити, нє? Чого про такий варіант ніхто не думає?

4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

тому шо фашизмом или сталинизмом попахивает

5. kjk

kjk Дуже важлива персона

Та достатньо організувати законодавство так щоб було суворе покарання за подвійне громадянство, і взятися за мешканців Криму.

6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Так я понял Закарпатье и Буковину трогать не будем

7. mrochkizm

Тому що ні.
    Подвійне громадянство - заборонене. осіб з русскім паспортом - в Росію депортувати.
    Діяльність усіляких русскіх блоків є антиукраїнською і такою, яка несе пряму загрозу безпеці держави, працюючи на її розкол. І ці блоки мають бути заборонені. З компартією включно.

---------- Додано в 14:35 ---------- Попередній допис був написаний в 14:35 ----------

Чому це? Закон один для всіх має бути. Ці подвійні паспорти давно пора активно вилучати.

• Подобається Подобається x 2
  8. kjk

kjk Дуже важлива персона

Там немає сепаратизму. А взагалі - так, всіх.

---------- Додано в 14:44 ---------- Попередній допис був написаний в 14:44 ----------

@ukrpravda_news У Дніпропетровську встановлюють нові таблички на колишній площі Леніна - ПЛОЩА ГЕРОЇВ МАЙДАНУ!

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Щодо Донбасу, Луганська і допогєповска я думки не міняю - хочуть йти до раші, баба з воза... І хай там всі виздихають. Крим відпускати не можна, це не територія кацапів. Це історична територія (єдина на Землі) татарів. Вигнати до біса кацапів, вернути з Середньої Азії всіх татарів, переселити туди українців і дати татарам можливість самоврядування.
    І буде чудова територія, в тому числі рекреаційна для всієї Європи.
    Тільки обовязково виперти кацапів, щоб і духу їхнього там не було.

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ну, я думаю точка неповернення вже пройдена. Україна наша. 100 тисячний Керч і 400 тисячні Луганськ та Севастополь це периферія яка нічого не вирішує. Помітингують і розійдуться.

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Шановний, росіяни принесли нашому народу стільки кривд, стільки горя, пролили стільки нашої крові, що ніякі, навіть найжорстокіші, дії проти них не будуть ні сталінізмом ні гітлеризмом. За всякий злочин повинна прийти розплата.

---------- Додано в 16:11 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ----------

Звичайно, і я так думаю. Лише трохи переживаю. 25 травня вибори президента. Чи не виберуть вони чергового януковича? Бо це було б трагедією.

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

Без адмінресурсу - потенційно антиукраїнським кандидатам більше 10% навряд чи світить.

13. mrochkizm

Ну, враховуючи, що Ви хотіли обтинати Україну по Збруч, то вже прогрес і з Вашого боку :girl_angel:

---------- Додано в 15:15 ---------- Попередній допис був написаний в 15:14 ----------

Тому - люстрація! Повна, вже і негайно, інакше оппа сама буде винна!!!

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

Насправді це не з його боку прогрес - а прогрес України.
    В 1991-му був захід і незахід.
    В 2004-му захід-центр і південь-схід.
    А зараз Донбас+Севастополь і решта України.

15. Samojlovu4

Все вірно, підтримую. Файна утопія.
    Але вам не здається, що не зовсім розумно надавати широкі модераторські повноваження людині, яка на повному серйозі висловлює такі неадекватні, більш того - бздурні речі, хоч якими б вони правильними і бажаними не здавалися?! ))

---------- Додано в 14:48 ---------- Попередній допис був написаний в 14:44 ----------

Залишеться югавасток - виберуть, ще й як.
    Даремно тут ейфоріюють та торжествують другий день, все тільки починається, ще побачимо, а може і полачимо. Перезавантаження типове наше вкраїнське по сотому колу - неминуче.

16. mrochkizm

Перепрошую, в чому бздура, щоб люди з подвійним громадянством жили собі в Росії спокійно, здавши український паспорт, якщо їм Росія така мила, а компартія, русскі блоки, єдіниє міри були заборонені як такі, діяльність яких несе пряму загрозу цілісності держави, а флот іноземної країни був виведений з українських територіальних вод? і плюс Гепу з допою слід судити. За сепаратизм. На основі чинної конституції України.
    Ці речі мали б бути зроблені ще дуже давно.

17. Samojlovu4

Все добре, я би ще радикальніше це зробив....
    А тепер заспокойтесь і прочитайте свій той пост вдумливо.... Як?! ЯК???!!! Я-я-я-я-я-я-кккккк??????!!!!!!

18. mrochkizm

То Ви визначтеся, добре-таки чи бздури :)
    Як? Потрібно, щоб нарешті в нас запрацювала СБУ - і має бути повна зміна начальників на обласних рівнях та відмежування цієї структури від бандитів-контрольорів, яких наставив там Янукович. Діяльність партій, організацій, рухів та окремих громадян, які пропагують антиконституційні ідеї та ідеї, що становлять пряму загрозу безпеці держави, наявність подвійного громадянства - компетенція СБУ.
    Заборона на законодавчому рівні окремих партій та організацій - компетенція парламенту.
    Є безліч абсолютно законних механізмів врегулювання ситуації! Просто відповідні структури мають ПРАЦЮВАТИ, а не балабольствувати. Невже це не зрозуміло???
    Коли ці всі дєятєлі зрозуміють, що вони відповідатимуть таки за законом, що закінчилася ера безкарності та закривання очей на їх витівки - ситуація поступово владнається. Вони давно мали нести відповідальність -просто їх кришували на найвищому рівні.

І плюс ненав'язлива, м'яка популяризація української культури, мови, різних студентських програм, школярських екскурсій і т.д.

• Подобається Подобається x 2
  19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не заборонене.

20. mrochkizm

Тут колізій повно.
    Стаття 19. Підстави для втрати громадянства України

Підставами для втрати громадянства України є:

1) добровільне набуття громадянином України громадянства
    іншої держави, якщо на момент такого набуття він досяг повноліття.

Закон про громадянство.

а де твій аватар? :)