Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. lemontree

lemontree New Member

синдром Януковича і вас накрив?))

2. avatarwin

3. Bambook

Bambook Persona non grata

• Подобається Подобається x 5
  4. GeraST

GeraST Well-Known Member

Я тоже, потому как продвинуть швондера, можно было только путем озвучивание всего вместо него. Для чего он и приезжал, я тот кто попал под обаяние и ум этого человека и кроме того был цикл передач у покойного Александрова (http://ru.wikipedia.org/wiki/Александров,_Игорь_Александрович) , который так и назывался "Встречи с Чорновилом"

5. Siggwar

Siggwar Well-Known Member

Стосовно сабжу... Враховуючи те, що вже відбулося, відбувається, та ще має відбутися, скажу - ТРЕБА. Бо якщо ні, то проблеми наші тільки починаються. Це нікому не потрібно, ані сходу, ані заходу. Можете мене тепер банити з чистою совістю за сепаратизм.

• Подобається Подобається x 1
  6. Bambook

Ці проблеми вже 23 роки все починаються і починаються, ніяк не почнуться...
    А тим часом уже стільки ж років у нас є реальні проблеми з казнокрадами, які тримаються при владі зокрема тому, що лякають нас розколами, ділять мовним питанням чи історією.
    Досить вже ловити лапшу на вуха, треба давати копняків псевдоеліті, і тіпа "просхідній", і тіпа "прозахідній", а вже по тому люди при потребі якось між собою розберуться.
    А більшість - то й взагалі ніколи в житті з представниками іншої частини не перетнеться.

• Подобається Подобається x 4
  7. Bambook

А зараз пропоную всім розкольникам подивитися стріми з Харкова. Скільки зібрали розкольників з 5 чи 6 областей, а скільки вийшло наших.

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

хто?

9. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Кому ти то говориш? ) Вони і далі співатимуть стару пісню.

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Зайшов в цю тему шоб кинути лінк на стрім з Харкова :) А ви вже вкурсі. Це обнадіює. Людей тримав лише страх, зараз вони відчули, що це безпечно і вийшли, і їх багато!

11. Bambook

Агенти ФСБ з Лондона і де там ще Самойлович? Так.
    А з Дзеко, наприклад, є варіанти.

12. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Люди, я розумію що зараз ейфорія, перемога(ще під великим питанням доречі) і всі панти, все для вас зараз рожево.... думаю, ця ейфорія у вас вже через лічені години або дні минеться, це тільки початок Замуту - і тоді поговоримо пізніше на цю тему, бамбук з поні, коли прийде вам знову час рвати на собі волосся.
    Рано чи пізно ви всеодно усвідомите, що розкол - єдиноправильний вихід. А то назбирали тисячку завезених майданівців в Харкові, і вже великими буквами "прокинувся" пишуть...)) Югавасток - могила.

13. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Я пригадаю Вам ці слова, коли в Донецьку впаде пам"ятник Леніну.
    Час прийде.

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Україна єдина, неділима. Все.

• Подобається Подобається x 3
  15. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Дитино..... При чому тут пам"ятник тому виблюдку взагалі, до того, що я говорю?!
    І хоч би з малої букви написала, романтичка.

---------- Додано в 16:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:04 ----------

На жаль для всіх справжніх українців - поки це дійсно так.

16. yasam

yasam Well-Known Member

а ви бачу знавець української і українського

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

На жаль Допі, Гепі і Самойловичу....:)))

• Подобається Подобається x 3
  18. avatarwin

Заспокойтеся , один клан програв а другий виграв , а так як більшість клану це люди сходу то ділити їм Україну не потрібно, бо чим більше рабів то краще. Заспокойтеся західним областям, буде найбільше покращання . І чекайте покращання воно вже під дверима. СЛАВА НАШИМ НЕПОХИТНИМ БОРЦЯМ НКВД ,ЯКІ З НАРОДОМ!

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

якщо чесно, повна маячня

• Подобається Подобається x 4
  20. avatarwin

не зрозуміла БУДЬ ЛАСКА-поясніть?

а де твій аватар? :)