То з якого переляку ваше старше ділительське покоління таке невдатне було, нічого не зробило, все просрало - а тепер вчить молодь, як жити? З якого переляку ви тоді не поділилися, раз так погано все було, економіку за 20+ років не підняли, націю не згуртували - га, вуйку? Не спромоглися щось зробити - то мовчіть і не заважайте. Як раніше не було сили, то і зараз політична віа-гра ніяка не поможе.
mrochkizm, як би хто не хотів зберегти велику Україну, буде референдум. Про його результати думаю Ви здогадуєтесь. В нас у Луцьку позавчора чи коли там(вже спутались всі дні і ночі, сплю 3 години на добу), вийшло на вулиці біля 30 000 людей. 30 000 людей на маленький Луцьк!!! Які там були сепаратистькі настрої я Вам в словах непередам. То треба було бачити і чути. Після того як хтось з організаторів через гучномовець повідомив, що мер Львова Садовий приймає в львівських лікарнях наших поранених бійців з Волиньскої сотні, всі ці люди кричали "відділяємось від бидла", " Садового в президенти" і тп
І у чому обмовка? У тому, що Ви "нарізаєте", як московькі журналісти? У тому, що трактуєте, як Вам чомусь вигідно?!? Чи Ви дійсно вважаєте, що Україна - це виключно Галичина, українська історія - виключно історія Галичини і якщо Ви відділетеся, то зможете претендувати на назву Україна?!?? А як на це подивляться волиняни, рівняни, житомиряни, кияни і т.д.????
Я не хочу жити в одній країні з людьми, які вважають мого діда і його закатованих родичів бандитами/фашистами/підстилками німецькими. От не хочу і все.
Значить, така позиція в Луцька, і це ваше право. Цікаво лише буде глянути, як лучани будуть на практиці це реалізовувати.
Тепер так, я всім серцем і душою хочу відділення. Тому що Ваші озброєні сусіди/родичі/земляки, вбивають беззбройних моїх. Можливо наші діти чи внуки колись, коли загояться рани і пройдуть образи знову об’єднаються. А світогляд у мене дуже простий. Введіть в будь-який пошуковик слова "1429 року в Луцьку", я Вам дам посилання на Яндекс http://yandex.ua/yandsearch?rdrnd=3...ьку&clid=48648&lr=20222&redircnt=1387720465.1 От вже тоді Європейські саміти проводились в моєму місті. Ми Європа. Ви не признаєте цього. Для чого мучити один одного? Чудово
Серед загиблих є східняки... Але що це для Вас... Якщо не зможемо зараз - не зможемо ніколи... І добре від цього теж нікому не буде. Років 100-200 так це точно... Поспілкуйтеся з Садовим, думаю, Він Вам зможе дещо прояснити... Дякую, повеселили... А от я, чомусь, сумніваюся...
в чем сором? в том что мы просто другие? в том что наши предки не чистые украинцы? вам не кажется что Донецкая область Украиной и не была, здесь потомки Кубанских, Донских казаков... В Мариуполе так вообще много греков, и живут хорошо и мирно. И никто на них пальцем не тыкает чтоб убирались в Афины...
Кевмр, маєте 30 000 лучан - вперед, ініційовуйте референдум. То ефективніше, аніж дискусія на форумі. ага, а якби раптом Харківська область захтіла до нас, а навколишні області - ні, то будемо тоди мали шось такево як Калінінград в Росії чи як? ---------- Додано в 11:49 ---------- Попередній допис був написаний в 11:48 ---------- Купа загиблих не з Заходу. Вони - чиї?
шановна, у нас на форумі є пан ВасМТ, що у Стрию жиє пані ELiKA мешкає в Донецьку погляди пані ELiKA мені ближчі, аніж погляди “галичанина” ВасМТ натяк? ---------- Додано в 11:52 ---------- Попередній допис був написаний в 11:51 ---------- усі люде різні, навіть сусіди в одному будинкові а що означає “чистий українець”? це де таке диво можна побачити?
Я дуже поважаю цих людей. Честь їм і хвала. Це справжні герої. Поїдьте в будь-який медпункт Києва, де зараз лежать сотнями поранені і запитайте у, наприклад, 50 чоловіків звідки вони родом. Потім співставте числа і стане все зрозуміло. Вибачте, але більше в цій темі відповідати не буду. Моя позиція думаю зрозуміла.
согласна, правды не добъешся...Вот вчера у нас говорили что на майдане снайперы стриляли по беркуту, а на 1+1 все наоборот...
не знаю, де це "у вас" певно на орт але можливо, бо собаки мають бути злі, тоді вони активніше на людей кидаються
То вже буде не Україна. Ми не дозволимо їм використовувати Бренд - назву нашої країни. А без вливань у їхню економіку вони через півроку запросяться назад. Ось з цього приводу на російському форумі навів цитату - хто б ви думали - казанський татарин, 60 років: "«Как: неужто ты во всю жизнь ни одного доброго человека не видал?» «Точно так,— говорит,— еще никогда ни одного не видал». «Неужели же,— говорят,— у тебя и в полку любимого товарища не было?» «Никак нет,— отвечает,— ни одного не было: меня в полку все «хохлом» дразнили». «Ну так хохлы-то твои, верно, тебя в деревне любили?» «Никак нет, ваше сыятелство,— они меня, как я вернулся, стали «москалем» звать и выгнали»..." (с) Н. Лесков
Да, а на сайте КП поместили информацию, что экстремисты подожгли здание ВР... (заготовка - такой, скорее всего был сценарий, но что-то не стработало...) ((( Информация - моя работа... Поэтому быстро определяю, где и чьи уши торчат... Оппозиционные каналы работают не очень качественно и профессионально, но картинку дают, как правило, без нарезок. Кроме того, инфы много в интернете от простых граждан... Смотрите, сравнивайте, думайте, анализируйте, ищите, кому выгодно, отрешитесь от образа "врага" (ну, почему США - это обязательно враги, а Россия - нет?!?!?)... Насчет стрельбы - ТАК по людям могут стрелять только профи... Причем очень высокого уровня. А таких немного. Организовать место для снайпера - дело непростое, организовать отход - тоже непросто... Вот и сопостовляйте, думайте...
Про старше дилитанське поколiння iншим травити будеш, я закiнчив львiвський iнститут i захiдний унiверститет кiлькома роками ранiше за тебе, менi ще до сорокiвки доволi пожити треба... Не подiлилися в 90-их - бо воловi украiнцi, думаючих i розумiючих i тепер мало, не те що тодi.... i просрали дякуючи в першу чергу югавасточним хахлам-потворам.
Я Вам дозволу "тикати" мені не давала. ---------- Додано в 12:44 ---------- Попередній допис був написаний в 12:43 ---------- То піднімайте якось думки і розуміння, чи Ви більше на форумних війнах спеціалізуєтесь?