Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

То з якого переляку ваше старше ділительське покоління таке невдатне було, нічого не зробило, все просрало - а тепер вчить молодь, як жити?
    З якого переляку ви тоді не поділилися, раз так погано все було, економіку за 20+ років не підняли, націю не згуртували - га, вуйку?
    Не спромоглися щось зробити - то мовчіть і не заважайте.
    Як раніше не було сили, то і зараз політична віа-гра ніяка не поможе.

• Подобається Подобається x 2
  2. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

mrochkizm, як би хто не хотів зберегти велику Україну, буде референдум. Про його результати думаю Ви здогадуєтесь.
    В нас у Луцьку позавчора чи коли там(вже спутались всі дні і ночі, сплю 3 години на добу), вийшло на вулиці біля 30 000 людей. 30 000 людей на маленький Луцьк!!! Які там були сепаратистькі настрої я Вам в словах непередам. То треба було бачити і чути. Після того як хтось з організаторів через гучномовець повідомив, що мер Львова Садовий приймає в львівських лікарнях наших поранених бійців з Волиньскої сотні, всі ці люди кричали "відділяємось від бидла", " Садового в президенти" і тп

3. Nadya

Nadya Member

Я за!

4. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

І у чому обмовка? У тому, що Ви "нарізаєте", як московькі журналісти? У тому, що трактуєте, як Вам чомусь вигідно?!?
    Чи Ви дійсно вважаєте, що Україна - це виключно Галичина, українська історія - виключно історія Галичини і якщо Ви відділетеся, то зможете претендувати на назву Україна?!?? А як на це подивляться волиняни, рівняни, житомиряни, кияни і т.д.????

• Подобається Подобається x 1
  5. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Я не хочу жити в одній країні з людьми, які вважають мого діда і його закатованих родичів бандитами/фашистами/підстилками німецькими. От не хочу і все.

6. mrochkizm

Значить, така позиція в Луцька, і це ваше право. Цікаво лише буде глянути, як лучани будуть на практиці це реалізовувати.

7. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Тепер так, я всім серцем і душою хочу відділення.
    Тому що Ваші озброєні сусіди/родичі/земляки, вбивають беззбройних моїх.
    Можливо наші діти чи внуки колись, коли загояться рани і пройдуть образи знову об’єднаються.
    А світогляд у мене дуже простий. Введіть в будь-який пошуковик слова "1429 року в Луцьку", я Вам дам посилання на Яндекс http://yandex.ua/yandsearch?rdrnd=3...ьку&clid=48648&lr=20222&redircnt=1387720465.1
    От вже тоді Європейські саміти проводились в моєму місті. Ми Європа. Ви не признаєте цього. Для чого мучити один одного?
    Чудово

8. ELiKA

Серед загиблих є східняки... Але що це для Вас...

Якщо не зможемо зараз - не зможемо ніколи... І добре від цього теж нікому не буде. Років 100-200 так це точно... Поспілкуйтеся з Садовим, думаю, Він Вам зможе дещо прояснити...

Дякую, повеселили...

А от я, чомусь, сумніваюся...

9. Nadya

Nadya Member

в чем сором? в том что мы просто другие? в том что наши предки не чистые украинцы? вам не кажется что Донецкая область Украиной и не была, здесь потомки Кубанских, Донских казаков... В Мариуполе так вообще много греков, и живут хорошо и мирно. И никто на них пальцем не тыкает чтоб убирались в Афины...

10. mrochkizm

Кевмр, маєте 30 000 лучан - вперед, ініційовуйте референдум. То ефективніше, аніж дискусія на форумі.
    ага, а якби раптом Харківська область захтіла до нас, а навколишні області - ні, то будемо тоди мали шось такево як Калінінград в Росії чи як? :)

---------- Додано в 11:49 ---------- Попередній допис був написаний в 11:48 ----------

Купа загиблих не з Заходу. Вони - чиї?

11. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

шановна, у нас на форумі є пан ВасМТ, що у Стрию жиє
    пані ELiKA мешкає в Донецьку
    погляди пані ELiKA мені ближчі, аніж погляди “галичанина” ВасМТ

натяк? ;)

---------- Додано в 11:52 ---------- Попередній допис був написаний в 11:51 ----------

усі люде різні, навіть сусіди в одному будинкові
    а що означає “чистий українець”?
    це де таке диво можна побачити?

12. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Я дуже поважаю цих людей. Честь їм і хвала. Це справжні герої.
    Поїдьте в будь-який медпункт Києва, де зараз лежать сотнями поранені і запитайте у, наприклад, 50 чоловіків звідки вони родом. Потім співставте числа і стане все зрозуміло.

Вибачте, але більше в цій темі відповідати не буду. Моя позиція думаю зрозуміла.

13. Nadya

Nadya Member

согласна, правды не добъешся...Вот вчера у нас говорили что на майдане снайперы стриляли по беркуту, а на 1+1 все наоборот...

14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

не знаю, де це "у вас"
    певно на орт
    але можливо, бо собаки мають бути злі, тоді вони активніше на людей кидаються

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

То вже буде не Україна. Ми не дозволимо їм використовувати Бренд - назву нашої країни.
    А без вливань у їхню економіку вони через півроку запросяться назад.

Ось з цього приводу на російському форумі навів цитату - хто б ви думали - казанський татарин, 60 років:

"«Как: неужто ты во всю жизнь ни одного доброго человека не видал?»
    «Точно так,— говорит,— еще никогда ни одного не видал».
    «Неужели же,— говорят,— у тебя и в полку любимого товарища не было?»
    «Никак нет,— отвечает,— ни одного не было: меня в полку все «хохлом» дразнили».
    «Ну так хохлы-то твои, верно, тебя в деревне любили?»
    «Никак нет, ваше сыятелство,— они меня, как я вернулся, стали «москалем» звать и выгнали»..."

(с) Н. Лесков

16. iso

iso Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  17. ELiKA

Да, а на сайте КП поместили информацию, что экстремисты подожгли здание ВР... (заготовка - такой, скорее всего был сценарий, но что-то не стработало...) (((
    Информация - моя работа... Поэтому быстро определяю, где и чьи уши торчат... Оппозиционные каналы работают не очень качественно и профессионально, но картинку дают, как правило, без нарезок. Кроме того, инфы много в интернете от простых граждан... Смотрите, сравнивайте, думайте, анализируйте, ищите, кому выгодно, отрешитесь от образа "врага" (ну, почему США - это обязательно враги, а Россия - нет?!?!?)...
    Насчет стрельбы - ТАК по людям могут стрелять только профи... Причем очень высокого уровня. А таких немного. Организовать место для снайпера - дело непростое, организовать отход - тоже непросто... Вот и сопостовляйте, думайте...

18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Про старше дилитанське поколiння iншим травити будеш, я закiнчив львiвський iнститут i захiдний унiверститет кiлькома роками ранiше за тебе, менi ще до сорокiвки доволi пожити треба...
    Не подiлилися в 90-их - бо воловi украiнцi, думаючих i розумiючих i тепер мало, не те що тодi.... i просрали дякуючи в першу чергу югавасточним хахлам-потворам.

19. mrochkizm

Я Вам дозволу "тикати" мені не давала.

---------- Додано в 12:44 ---------- Попередній допис був написаний в 12:43 ----------

То піднімайте якось думки і розуміння, чи Ви більше на форумних війнах спеціалізуєтесь?

• Подобається Подобається x 3
  20. Forpost

Forpost Стоїк

глупая это и есть Украина

а де твій аватар? :)