Ну от "дивують" мене щойнозареєстровані, щоби так якось подипломатичніше сказати. Впреться на форум, не знає ні людей, ні хто звідки, ні про що пише і давай тут відразу до слів чіплятися. Мікі сам зі Сходу і називає малолітніх дітей шахтьорів "засратими", бо певно не всі мають змогу купити своїм дітям памперси. Тільки всього, що Мікі і мав на увазі.
Йому видніше, які діти навколо нього. Перш ніж розумничати, подивіться у профіль того, на кого Ви накинулися.
це потрібно було зробити ще у 1991році відразу , але привладі у нас залишилися усі колишні КПСС, тому зробити це було можливо тільки через велику кров.
Повторяется сценарий 1917ого года, Российская Империя , слабая власть, появился Ленин со своими лозунгами ВЛАСТЬ НАРОДУ! ( кстате если кто не знал, этот вождь пролетариата был детищем Европы), поднял народ, убили власть, убили офицеров, и что было? светлое будущее обещаное Лениным! Народ тоже верил в перемены, тоже мстил власти, и остался на руинах... Первых активистов Майдана убила не власть, каждый думающий человек понимает кому это было выгодно, организаторам Майдана( не оппозиция, берите выше) . Так что отзывайте с Киева ваших родственников, и не разрушайте страну, восстанавливать будет незачто.. Извените что зашла к вам на форум, очень хочется что б мы жили в мире, я очень люблю Западную Украины, у меня пробабушка с Яремче, я с Мариуполя. Хочеться что б вот все эти чвари прекратились, в этом наша слабость, и ей пользуються США и пр. "друзья", они сломали так неодну страну, у них практика хорошая. У нас тут живут люди и из западной части нашей страны, мы дружим... Здесь не живут монстры , быдло ,гопники... хотя есть и такие )))) как и везде...
Ваша кохана Ымперія і лєнін тут нідочого, порівняння нікудишнє. Не вибачайтесь, що зайшли на форум - просто йдіть звідси, не несіть ахінею. Бути васточноукраинскім хахлом - просто незмитий сором.
Як скотів з гоподепівського оплоту в Києві тлумили. Гидота сциклива. Опущених добродіїв треба ногами лиш,щоб не бруднити взуття. http://youtu.be/jr5Rv5wiWw4
Отак, украiнець, пам'ятай - ти югавасточному хахлу гiмн та Рiздво з пампушками, а вони тобi - снайпером в спину та гранати з цвяхами!!! Замiсть того, щоб поламати руки полоненним гнидам, чи на крайняк роздягнути та фарбою облити - ми iм щоку легенько царапаем та вiдпускаем.... Югавасточний хахол натомiсть - катуе, знущаеться та вбивае украiнця. Це югавасточне смiття, найактивнiше, треба нищити, i обовязково вiддiлятися, iнакше перемога буде лише на час - а потiм Украiна стане знову урканiею.
Судячи по всьому,гангренозним залишився Донбас і Крим. В Харкові,незвазаючи на зашкалюючу кількість добродіїв і решти шмат,є дуже багато Українців. А Крим... Маю надію,що татари повимітають шваль зі своєї землі. Дамой,тундру асваївать.
Дуже тішусь з того що деякі східняки допомагають нам скинути того виблядка з золотого унітазу. Але пам’ятайте, вони не за нас повстали, а просто проти яника. Спробуйте поговорити з ними про Бандеру, червоно-чорний прапор, другу світову, 9 травня, Європу, Росію, колорадські лєнточки і тп. і весь Ваш оптимізм одразу зникне. Маю надію що після нашої спільної перемоги, вони виберуть у себе на Східній Україні достойного президента. А ми у себе ще достойнішого. Наприклад Садового.
Nadya, простите, но Вы наслушались агиток и, к сожалению, они на Вас действуют (у людей разные психотипы, разное восприятие агитационной пропаганды)... На востоке агитационная машина работает очень мощно - при власти-то, как были так и остались коммунисты (то, что они теперь ПР - сути не меняет), которые знают толк в обработке масс... Ленин был детищем Российского империализма. СССР не распался бы, если бы то, что рассказывал агитпром о достижениях, братстве и т.д. было бы правдой, а не агитацией... Кто экономически выиграл от развала Союза? Правильно - компартийная элита и красные директора. Им, правда, пришлось легализировать часть криминальной "элиты"... Зато сегодня все эти бывшие "борцы за равенство и братсво" и их родня - капиталисты и олигархи... Работать они, правда, не очень умеют, а потому захватили власть и присосались к бюджету... Теперь о Майдане. Nadya, оппозиция слаба, недееспособна, разобщена, непрофессиональна... Она сегодня не имеет достойного лидера... Увы, но это так... Если бы было иначе, то сценарий событий был совершенно иным... Вы же с востока, поэтому в курсе, что оппозиции у нам фактически нет, оппозиционных лидеров местного значения тоже нет(харьковский Аваков - это не показатель), им даже некого было выставлять по мажоритарным спискам... ((( Но спрос на противовес ПР на востоке огромный. То, что он пока в основном на уровне кухни, говорит только о том, что методы, которые сегодня ПР продемонстрировала всей Украине, на востоке реализовали давно и успешно, т.к. вся Украина промолчала, а Кучма тупо взял деньги и закрыл глаза... Небольшое отступление: Донецк. Акция "Украина, вставай!" Больше трех тысяч в самом центре Донецка. Титушки (они стояли небольшими группками) в шоке, милиция в ауте... Прохожие, на массу символики, в том числе и свободовской, реагируют адекватно (был только один инцедент)... Большинство депутатов ВР от оппозиции ВПЕРВЫЕ в Донецке (часть депутатов приехали за несколько часов до начала акции) . Они тоже в шоке ходят по уютному скверу возле оперного, общаются с людьми, удивляются (и это депутаты!!!), что на украинскую речь никакого негатива, многие отвечают по-украински, много людей в вышиванках... Руководство и большая группа депутатов приехали с опоздпнием, когда колонна уже двинулась к памянику Шевченко. Я была впереди - фоткала, поэтому видела, как на проезжую часть выскочил Тягнибок со стороны областной библиотеки и увидел колонну... Вы видели бы его фейсик! Потом подбежали еще несколько опоздавших депутатов, они вышли из проулка и оказались впереди колонны. Фейсики у них были еще те. Шевченко начал сразу же фоткать на телефон... После митинга оппозиционеры спокойно общались с донетчанами, ходили по городу, Яценюк даже в подземный переход спускался И... уехали... К чему это я? К тому, что оппозиция НИКОГДА не работала с электоратом востока (более того сама же и занималась тут своей антирекламой), а без этого не стоит надеяться ни на поддержку, ни на понимание большинства избирателей. Оппозиция не имеет профессионального подхода к постоению политической платформы и не стремится к этому. Оппозиция НЕ ЗНАЕТ положения дел и настроений на востоке страны, не знает, чем живет население восточных областей и что там реально происходит. И НЕ ХОЧЕТ знать. Цель верхушки оппозиции, как мне кажется - обеспечить себя местами в ВР...И в этом огромная проблема.. Оппозиция была НЕ В СОСТОЯНИИ поднять народ. Ей это не по силам. Да, они пытаются воспользоваться ситуацией, но не более того. У них это не очень получается, но это другой вопрос... А теперь о главном - Вы в курсе, кто у нас при власти? Я в курсе. Я помню что и как у нас было на Донбассе... Силовой вариант - это их метод: унизить, запугать, разогнать, прикормить, сделать зависимыми, показать, кто в доме хозяимн... Они не могут иначе... А то, что на востоке живут не только гепы, допы и януковичи - это факт. И выходцев с ЗУ у нас очень много (на Донбассе особенно - привозили сюда западенцев с 39 года, а потом после 44-го, большинство осели на Донецкой земле, живут здесь, растят детей и внуков). И на такие форумы заходить стоит, многое для себя сможете прояснить что-то понять, что-то объяснить другим... Чего нам всем не хватает, так это умения слушать друг-друга, терпения убеждать или объяснять, искать ответы на вопросы, признавать заблуждения и делать шаги навстречу... А еще мешают "ортодоксы" и восточные, и западные. И те, и другие выстроили в своей голове свой "уникальный мир" или живут в прошлом... И одинаково ненавидят наше общее сегодня... Как правило, они примитивно-хамовиты, считают себя вправе оскорблять, писать чушь, ссорить людей... Нафтали одним словом... Мне кажется, что для украинского форума особенно сейчас важно присекать ЛЮБЫЕ формы сепаратизма, оскорбления граждан Украины по региональному признаку... Стоит только допустить раскол - посыплется вся Украина... Те, кто живут в этой стране, любят эту страну, интересуются тем, что тут происходит, чувствуют пульс Украины - это понимают... А потому надо делать все, чтобы Украина была на карте мир. И без сожаления прощаться с теми, кто каркает про федерализацию, раздел, передел и т.д. Потому как, если каркают, то могут и накаркать... Прошу прощения за моногабуков... ---------- Додано в 10:53 ---------- Попередній допис був написаний в 10:33 ---------- За кого "за нас"? За три області ЗУ? За галичан? За свободівців? За кого? Якщо б Ви були на Майдані, то такого не писали б. Ці теми проблематичні по всій Східній Україні, яка була у складі РІ і СРСР (до 39 року). Навіть на ЗУ з цими темами все не так ясно і просто, як деякі розповідають... Німецький журналіст підмітив: http://www.62.ua/article/478268 І це слушне зауваження - у мене склалося таке ж враження, хоча до Олега ставлюся непогано (хочу відмітити, що він дуже поміняв свою риторику і став більш обачним у розмовах), спілкуюся в нашими свободівцями... Багатьом мешканцям Київа, Кіровограду, Полтави і т.д. було непросто сприймати деякі речі, але вони змовчали заради спіньної мети, бо люди там ПРОТИ банди і ЗА Україну...
Ви дуже неуважно читаєте мої дописи у різних темах. З початку винекнення Євромайдану у Києві, я була там 7 раз. В останнє - сьогодні вночі. Багато спілкувалась з дівчатами - східнячками коли чергувала на кухні. Ще два місяці назад я мінусувала такі пости як мій пост #1332 в цій темі. Ми різні. В нас просто зараз спільна ідея.
А чому побудова достойної і заможної України і надалі не може бути спільною об"єднавчою ідеєю? Я чомусь не розумію. Виходить, що головне скинути Яника - і з того етапу будь-яка спільна ідея різко зникає і людям на майбутнє наплювати і будувати Україну вони не зацікавлені? Ви самі ж собі суперечите. Люди стоять за краще майбутнє.
і так виходить що на генетичному рівні,бо раніше я гадав, що то москалі з проклятими комуняками їх зіпсували...але відать ні....
Перепрошую, якщо помилилася щодо Вашої присутності на Майдані. Тоді проблема, як на мене в Вас, в Вашому світогляді... Для Вас Україна - це виключно Галичина, її історія (та, яка Вам близька), іі люди. Не Україна, а Галичина... Бо Україна - то значно більша територія... То значно розлогіша історія, яку треба зрозуміти і прийняти, як і історію частинки України - Галичини... Три області ніколи не будуть Україною. Тоді Ви чесно признайте, що стоїте за відділення Галичини від України ((((( Я була на Майдані недовго - привозили речі, гроші, ліки... Але там постійно мої друзі, знайомі, родичі... Більшість з них не сприймають Свободу і деякі інші речі... Але... Ніхто з них не збирається відмежовуватися від Галичини через деякі розбіжності, бо Україна - понад усе.
нічого вона самі собі не суперечить то в східняків когніти́вний дисона́нс,тільки він уляжеться в їх голові то все буде по старому ,бандьори їдять дітей ---------- Додано в 12:21 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ---------- а шо я казав,обмовки по Фрейду так і валять
Чули, що кілька хвилин тому зі сцени Майдан говорили? Дядько російськомовний? що нас ділять на москалів і бандерів, але ми всі маємо бути разом, бо в нас одна Україна. Трохи патетично, але так є. Бо з тим діленням... Кемвр-Луцьк, Ви ж волинячка, чому думаєте, що Галичина захоче Волинь? Ми ж найукраїнськіші з усіх найукраїнськіших, і Садового собі оберемо на Президента - а кого обере Ваша волинська держава - нас не стосується, але сподіваюся, що достойного. Попрошу не ображатися за сарказм.
Дiвчинко, скiльки вам рочкiв, щойно зi школи чи iнститутику?! Може ви й маете ще 50 рокiв на побудову черговоi урканii з югавасточними хахлами - в людей того часу нема, iтак багато просрано.
добре, хоч про американські валянки та наколоті апельсини нічого не сказано я теж не сприймаю "свободу")