Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

Ну от "дивують" мене щойнозареєстровані, щоби так якось подипломатичніше сказати. :crazy: Впреться на форум, не знає ні людей, ні хто звідки, ні про що пише і давай тут відразу до слів чіплятися.
    Мікі сам зі Сходу і називає малолітніх дітей шахтьорів "засратими", бо певно не всі мають змогу купити своїм дітям памперси. Тільки всього, що Мікі і мав на увазі. ;)

• Подобається Подобається x 1
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Йому видніше, які діти навколо нього. Перш ніж розумничати, подивіться у профіль того, на кого Ви накинулися.

• Подобається Подобається x 2
  3. avatarwin

це потрібно було зробити ще у 1991році відразу , але привладі у нас залишилися усі колишні КПСС, тому зробити це було можливо тільки через велику кров.

4. Nadya

Nadya Member

Повторяется сценарий 1917ого года, Российская Империя , слабая власть, появился Ленин со своими лозунгами ВЛАСТЬ НАРОДУ! ( кстате если кто не знал, этот вождь пролетариата был детищем Европы), поднял народ, убили власть, убили офицеров, и что было? светлое будущее обещаное Лениным! Народ тоже верил в перемены, тоже мстил власти, и остался на руинах...

Первых активистов Майдана убила не власть, каждый думающий человек понимает кому это было выгодно, организаторам Майдана( не оппозиция, берите выше) . Так что отзывайте с Киева ваших родственников, и не разрушайте страну, восстанавливать будет незачто..

Извените что зашла к вам на форум, очень хочется что б мы жили в мире, я очень люблю Западную Украины, у меня пробабушка с Яремче, я с Мариуполя. Хочеться что б вот все эти чвари прекратились, в этом наша слабость, и ей пользуються США и пр. "друзья", они сломали так неодну страну, у них практика хорошая.
    У нас тут живут люди и из западной части нашей страны, мы дружим... Здесь не живут монстры , быдло ,гопники... хотя есть и такие )))) как и везде...

5. Forpost

Forpost Стоїк

перестаньте смотреть зомбирующий путинвизор

• Подобається Подобається x 3
  6. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ваша кохана Ымперія і лєнін тут нідочого, порівняння нікудишнє.
    Не вибачайтесь, що зайшли на форум - просто йдіть звідси, не несіть ахінею.
    Бути васточноукраинскім хахлом - просто незмитий сором.

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Як скотів з гоподепівського оплоту в Києві тлумили.
    Гидота сциклива.
    Опущених добродіїв треба ногами лиш,щоб не бруднити взуття.

http://youtu.be/jr5Rv5wiWw4

• Подобається Подобається x 4
  8. Samojlovu4

Отак, украiнець, пам'ятай - ти югавасточному хахлу гiмн та Рiздво з пампушками, а вони тобi - снайпером в спину та гранати з цвяхами!!!
    Замiсть того, щоб поламати руки полоненним гнидам, чи на крайняк роздягнути та фарбою облити - ми iм щоку легенько царапаем та вiдпускаем.... Югавасточний хахол натомiсть - катуе, знущаеться та вбивае украiнця.
    Це югавасточне смiття, найактивнiше, треба нищити, i обовязково вiддiлятися, iнакше перемога буде лише на час - а потiм Украiна стане знову урканiею.

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Судячи по всьому,гангренозним залишився Донбас і Крим.
    В Харкові,незвазаючи на зашкалюючу кількість добродіїв і решти шмат,є дуже багато Українців.
    А Крим...
    Маю надію,що татари повимітають шваль зі своєї землі.
    Дамой,тундру асваївать.

10. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Дуже тішусь з того що деякі східняки допомагають нам скинути того виблядка з золотого унітазу. Але пам’ятайте, вони не за нас повстали, а просто проти яника. Спробуйте поговорити з ними про Бандеру, червоно-чорний прапор, другу світову, 9 травня, Європу, Росію, колорадські лєнточки і тп. і весь Ваш оптимізм одразу зникне. Маю надію що після нашої спільної перемоги, вони виберуть у себе на Східній Україні достойного президента. А ми у себе ще достойнішого. Наприклад Садового.

11. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Nadya, простите, но Вы наслушались агиток и, к сожалению, они на Вас действуют (у людей разные психотипы, разное восприятие агитационной пропаганды)... На востоке агитационная машина работает очень мощно - при власти-то, как были так и остались коммунисты (то, что они теперь ПР - сути не меняет), которые знают толк в обработке масс...
    Ленин был детищем Российского империализма.
    СССР не распался бы, если бы то, что рассказывал агитпром о достижениях, братстве и т.д. было бы правдой, а не агитацией... Кто экономически выиграл от развала Союза? Правильно - компартийная элита и красные директора. Им, правда, пришлось легализировать часть криминальной "элиты"... Зато сегодня все эти бывшие "борцы за равенство и братсво" и их родня - капиталисты и олигархи... Работать они, правда, не очень умеют, а потому захватили власть и присосались к бюджету...
    Теперь о Майдане.
    Nadya, оппозиция слаба, недееспособна, разобщена, непрофессиональна... Она сегодня не имеет достойного лидера... Увы, но это так... Если бы было иначе, то сценарий событий был совершенно иным...
    Вы же с востока, поэтому в курсе, что оппозиции у нам фактически нет, оппозиционных лидеров местного значения тоже нет(харьковский Аваков - это не показатель), им даже некого было выставлять по мажоритарным спискам... (((
    Но спрос на противовес ПР на востоке огромный. То, что он пока в основном на уровне кухни, говорит только о том, что методы, которые сегодня ПР продемонстрировала всей Украине, на востоке реализовали давно и успешно, т.к. вся Украина промолчала, а Кучма тупо взял деньги и закрыл глаза...

Оппозиция была НЕ В СОСТОЯНИИ поднять народ. Ей это не по силам. Да, они пытаются воспользоваться ситуацией, но не более того. У них это не очень получается, но это другой вопрос... А теперь о главном - Вы в курсе, кто у нас при власти? Я в курсе. Я помню что и как у нас было на Донбассе... Силовой вариант - это их метод: унизить, запугать, разогнать, прикормить, сделать зависимыми, показать, кто в доме хозяимн... Они не могут иначе...
    А то, что на востоке живут не только гепы, допы и януковичи - это факт. И выходцев с ЗУ у нас очень много (на Донбассе особенно - привозили сюда западенцев с 39 года, а потом после 44-го, большинство осели на Донецкой земле, живут здесь, растят детей и внуков).
    И на такие форумы заходить стоит, многое для себя сможете прояснить что-то понять, что-то объяснить другим... Чего нам всем не хватает, так это умения слушать друг-друга, терпения убеждать или объяснять, искать ответы на вопросы, признавать заблуждения и делать шаги навстречу...
    А еще мешают "ортодоксы" и восточные, и западные. И те, и другие выстроили в своей голове свой "уникальный мир" или живут в прошлом... И одинаково ненавидят наше общее сегодня... Как правило, они примитивно-хамовиты, считают себя вправе оскорблять, писать чушь, ссорить людей... Нафтали одним словом...

Прошу прощения за моногабуков...:blush:

---------- Додано в 10:53 ---------- Попередній допис був написаний в 10:33 ----------

За кого "за нас"? За три області ЗУ? За галичан? За свободівців? За кого?
    Якщо б Ви були на Майдані, то такого не писали б.

Ці теми проблематичні по всій Східній Україні, яка була у складі РІ і СРСР (до 39 року). Навіть на ЗУ з цими темами все не так ясно і просто, як деякі розповідають...

Німецький журналіст підмітив:
    http://www.62.ua/article/478268

І це слушне зауваження - у мене склалося таке ж враження, хоча до Олега ставлюся непогано (хочу відмітити, що він дуже поміняв свою риторику і став більш обачним у розмовах), спілкуюся в нашими свободівцями... Багатьом мешканцям Київа, Кіровограду, Полтави і т.д. було непросто сприймати деякі речі, але вони змовчали заради спіньної мети, бо люди там ПРОТИ банди і ЗА Україну...

12. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Ви дуже неуважно читаєте мої дописи у різних темах. З початку винекнення Євромайдану у Києві, я була там 7 раз. В останнє - сьогодні вночі. Багато спілкувалась з дівчатами - східнячками коли чергувала на кухні. Ще два місяці назад я мінусувала такі пости як мій пост #1332 в цій темі. Ми різні. В нас просто зараз спільна ідея.

13. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

А чому побудова достойної і заможної України і надалі не може бути спільною об"єднавчою ідеєю? Я чомусь не розумію. Виходить, що головне скинути Яника - і з того етапу будь-яка спільна ідея різко зникає і людям на майбутнє наплювати і будувати Україну вони не зацікавлені?
    Ви самі ж собі суперечите. Люди стоять за краще майбутнє.

14. Forpost

Forpost Стоїк

і так виходить що на генетичному рівні,бо раніше я гадав, що то москалі з проклятими комуняками їх зіпсували...але відать ні....

15. ELiKA

Перепрошую, якщо помилилася щодо Вашої присутності на Майдані.
    Тоді проблема, як на мене в Вас, в Вашому світогляді... Для Вас Україна - це виключно Галичина, її історія (та, яка Вам близька), іі люди. Не Україна, а Галичина...
    Бо Україна - то значно більша територія... То значно розлогіша історія, яку треба зрозуміти і прийняти, як і історію частинки України - Галичини... Три області ніколи не будуть Україною. Тоді Ви чесно признайте, що стоїте за відділення Галичини від України (((((

16. Forpost

Forpost Стоїк

нічого вона самі собі не суперечить то в східняків когніти́вний дисона́нс,тільки він уляжеться в їх голові то все буде по старому ,бандьори їдять дітей

---------- Додано в 12:21 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ----------

а шо я казав,обмовки по Фрейду так і валять

17. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Чули, що кілька хвилин тому зі сцени Майдан говорили? Дядько російськомовний?
    що нас ділять на москалів і бандерів, але ми всі маємо бути разом, бо в нас одна Україна. Трохи патетично, але так є.
    Бо з тим діленням... Кемвр-Луцьк, Ви ж волинячка, чому думаєте, що Галичина захоче Волинь? Ми ж найукраїнськіші з усіх найукраїнськіших, і Садового собі оберемо на Президента - а кого обере Ваша волинська держава - нас не стосується, але сподіваюся, що достойного.
    Попрошу не ображатися за сарказм.

18. ELiKA

Вот такая инфа...

19. Samojlovu4

Дiвчинко, скiльки вам рочкiв, щойно зi школи чи iнститутику?! Може ви й маете ще 50 рокiв на побудову черговоi урканii з югавасточними хахлами - в людей того часу нема, iтак багато просрано.

20. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

добре, хоч про американські валянки та наколоті апельсини нічого не сказано
    я теж не сприймаю "свободу")

а де твій аватар? :)