Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Nadya

Nadya Member

Ось небуло б усього цього, прийшли б в 15году і проголосували за нового президента, і ніхто б країну не руйнував, і жертв не було, і опозиція перемогла, так ні ж, опозиція влади пошвидше захотіла, народ підняла, і безпредельщіков разом з ними "Ей біомаса, нам влада потрібна, гроші заходу відпрацювати "... і полетіли коктелі молотова ...

---------- Додано в 09:38 ---------- Попередній допис був написаний в 09:30 ----------

Я за разделение, не понимаю почему на Западной Украине с молоком матери передается ненависть к русскоговорящим, у нас тут тоже история не фантан, нам страданий тоже выпало немало, но отпустили этот пережиток и живем дальше... И тоже бандиты у власти не устраивают, хотела голосовать за оппозиционеров, но то что творят радикалы это больно... беркут только отвечает на агрессию...

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

допис Лесі Оробець надихнув
    образно: якщо на городі колорадські жуки, город відділяєте чи жуків знищуєте?

• Подобається Подобається x 5
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Прихильниця Чєчєтова, мурва кать...
    Нігояна за яку агресію вбили?

4. duncan

у дамочки просто інтоксикація від інтер-каналу, а може вже і пошкодження мозку від росія24 чи орт
    знаю кількох мешканців Києва, які говорять подібні слова (у Львові ніколи не були)

• Подобається Подобається x 3
  5. Nadya

Nadya Member

я знала что без оскарблений тут никак...

я не уверена что вас кормят истинной информацией...

---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 13:54 ----------

Нет в Украине сильной власти, которая бы объединила нас. Не заблуждайтесь в том что юго-восток Украины за Партию Регионов, просто оппозиция за Ваши интересы, а наших они не учитывают...

Боже спаси Украину!

6. Un.Known

Це не образи, це констатація факту.

Нас не треба годувати. В нас там чоловіки, брати, сестри, друзі.

7. Forpost

Forpost Стоїк

Дура та узбагойся (с)

• Подобається Подобається x 4
  8. duncan

дружба пєрсонально с путіним, разрєшеніє думать па-рускі, цвєтьочькі к памятніку лєніна?
    розкажіть про наші інтереси, цікаво послухати

• Подобається Подобається x 2
  9. Nadya

Nadya Member

Ну то что вы написали, это не наши интересы. Наши интересы развитие самостоятельной Украины, без коррупции, с европейскими стандартами в области образования и медицины, развитие малого и среднего бизнеса и т.п. Смена действующей власти. Но менять её НЕНАЧТО!!! То что стоит на Майдане и призывает к оружию, это теже бандиты, можно и мирными протестами власть менять, вспомните оранжевую революцию!

---------- Додано в 18:46 ---------- Попередній допис був написаний в 18:42 ----------

Сочуствую, оппозиционеры не оправдают ваших надежд. Жалко жертв со всех сторон, сердце кровью обливается.

10. duncan

з цього місця детальніше
    як саме мирно можна змінити бандита і диктатора?
    історичний приклад теж було би не зле навести
    згадав, і що з нею?

11. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Не треба вибачень - думайте людоньки - ДУМАЙТЕ i БАЧТЕ!!!!
    Найбiльша нагорода - що все бiльше вiдкрито визнають невiдворотнiсть того, про що я з родиною сварився ще з 90-их.
    Ви iм рiздво i пампухи - вони вам снайперськi кулi в спину. Югавасток - це генетичне смiття регiону, бiльшiсть зомбi з чорною дiрою в серцi.
    Багато вже просрано, але залишимось далi з ними - чорне майбутне забезпечене i надалi, марно героi вмирали!!!! Використовуймо шанс, порятунок лише в цивiлiзованному розпаду!!!!

• Подобається Подобається x 1
  12. Un.Known

А з чого ви взяли, що я надіюсь на опозиціонерів?

Повторюю - в мене там брати, сестри, друзі...

• Подобається Подобається x 2
  13. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Анна Герман родилась на ЗУ. Украиноговорящая. Ну и?
    А это русскоговорящий житель Белой Церкви

Русскоговорящая дончанка

В общем-то русскоязычный Днепропетровск - люди лежали на рельсах, чтоб не пропустить поезд с беркутом и титушками в Киев

Нормальные, адекватные люди, которым дорога Украина, понимают, что важно отношение к Украине, государственности, мове (даже если человек русскоязычный)...
    А нафталин есть и на ЗУ, и на ВУ...

• Подобається Подобається x 10
  14. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Дивіться на цей пост. Дивіться всі, перед тим, як виплюнути чергове сепаратистське лайно з рота.

• Подобається Подобається x 4
  15. Samojlovu4

Що ви нам тут очі трьома одиночними прикладами замилюєте хто зна звідки взятими....
    Югавасток - могила України, тепер і дослівно.

16. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Одиночними прикладами? :wacko:
    Вуйку, інтернет відкрийте, про Майдан прочитайте, ЗВІДКИ там люди стоять. І поволі, дуже поволі, але Схід нарешті про-ки-да-є-ться.
    То що, відсікти їх, бо діяспора так захотіла?
    Не смішіть мої контактні лінзи )

• Подобається Подобається x 7
  17. Samojlovu4

Ваш романтизм та дивукаватість, дурненьке дівча, давно відомі, дай вам Бог в вашій наївності.
    Гляньте чиї гнилі плюси заробили - і потіштеся.

18. Оля

Оля Старожилка форуму

Мій "гнилий". Я теж проти розділення України. І мої друзі і сусіди в Україні так само. Раші дай пів України - вона забере всю.

19. lemontree

lemontree New Member

а ви всіх дітей називаєте "засратимі" або тільки дітей сходу? І чим вам особисто не догодили малі діти, які далекі від політики?
    Або ви таким чином самовиражаєтесь, принижуючи слабких?

20. Samojlovu4

Ні. Парашка рано чи пізно забере лише югавасточні області - це ітак чорна діра, набита хахлами, алкашами та зомбованим бидлом без роду та племені. Хай забирають, давно пора.
    Без цієї наволочі, яка не працює а лише розпилює бюджет, Україна вже давно б на місці всяких пшеків-чехів була б, не кажучи про циган румунських. І наймудріші з тих васточних виблюдків їздили би до нас на заробітки вже б давно.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)