Ось небуло б усього цього, прийшли б в 15году і проголосували за нового президента, і ніхто б країну не руйнував, і жертв не було, і опозиція перемогла, так ні ж, опозиція влади пошвидше захотіла, народ підняла, і безпредельщіков разом з ними "Ей біомаса, нам влада потрібна, гроші заходу відпрацювати "... і полетіли коктелі молотова ... ---------- Додано в 09:38 ---------- Попередній допис був написаний в 09:30 ---------- Я за разделение, не понимаю почему на Западной Украине с молоком матери передается ненависть к русскоговорящим, у нас тут тоже история не фантан, нам страданий тоже выпало немало, но отпустили этот пережиток и живем дальше... И тоже бандиты у власти не устраивают, хотела голосовать за оппозиционеров, но то что творят радикалы это больно... беркут только отвечает на агрессию...
допис Лесі Оробець надихнув образно: якщо на городі колорадські жуки, город відділяєте чи жуків знищуєте?
у дамочки просто інтоксикація від інтер-каналу, а може вже і пошкодження мозку від росія24 чи орт знаю кількох мешканців Києва, які говорять подібні слова (у Львові ніколи не були)
я знала что без оскарблений тут никак... я не уверена что вас кормят истинной информацией... ---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 13:54 ---------- Нет в Украине сильной власти, которая бы объединила нас. Не заблуждайтесь в том что юго-восток Украины за Партию Регионов, просто оппозиция за Ваши интересы, а наших они не учитывают... Боже спаси Украину!
дружба пєрсонально с путіним, разрєшеніє думать па-рускі, цвєтьочькі к памятніку лєніна? розкажіть про наші інтереси, цікаво послухати
Ну то что вы написали, это не наши интересы. Наши интересы развитие самостоятельной Украины, без коррупции, с европейскими стандартами в области образования и медицины, развитие малого и среднего бизнеса и т.п. Смена действующей власти. Но менять её НЕНАЧТО!!! То что стоит на Майдане и призывает к оружию, это теже бандиты, можно и мирными протестами власть менять, вспомните оранжевую революцию! ---------- Додано в 18:46 ---------- Попередній допис був написаний в 18:42 ---------- Сочуствую, оппозиционеры не оправдают ваших надежд. Жалко жертв со всех сторон, сердце кровью обливается.
з цього місця детальніше як саме мирно можна змінити бандита і диктатора? історичний приклад теж було би не зле навести згадав, і що з нею?
Не треба вибачень - думайте людоньки - ДУМАЙТЕ i БАЧТЕ!!!! Найбiльша нагорода - що все бiльше вiдкрито визнають невiдворотнiсть того, про що я з родиною сварився ще з 90-их. Ви iм рiздво i пампухи - вони вам снайперськi кулi в спину. Югавасток - це генетичне смiття регiону, бiльшiсть зомбi з чорною дiрою в серцi. Багато вже просрано, але залишимось далi з ними - чорне майбутне забезпечене i надалi, марно героi вмирали!!!! Використовуймо шанс, порятунок лише в цивiлiзованному розпаду!!!!
Анна Герман родилась на ЗУ. Украиноговорящая. Ну и? А это русскоговорящий житель Белой Церкви Русскоговорящая дончанка В общем-то русскоязычный Днепропетровск - люди лежали на рельсах, чтоб не пропустить поезд с беркутом и титушками в Киев Нормальные, адекватные люди, которым дорога Украина, понимают, что важно отношение к Украине, государственности, мове (даже если человек русскоязычный)... А нафталин есть и на ЗУ, и на ВУ...
Що ви нам тут очі трьома одиночними прикладами замилюєте хто зна звідки взятими.... Югавасток - могила України, тепер і дослівно.
Одиночними прикладами? Вуйку, інтернет відкрийте, про Майдан прочитайте, ЗВІДКИ там люди стоять. І поволі, дуже поволі, але Схід нарешті про-ки-да-є-ться. То що, відсікти їх, бо діяспора так захотіла? Не смішіть мої контактні лінзи )
Ваш романтизм та дивукаватість, дурненьке дівча, давно відомі, дай вам Бог в вашій наївності. Гляньте чиї гнилі плюси заробили - і потіштеся.
Мій "гнилий". Я теж проти розділення України. І мої друзі і сусіди в Україні так само. Раші дай пів України - вона забере всю.
а ви всіх дітей називаєте "засратимі" або тільки дітей сходу? І чим вам особисто не догодили малі діти, які далекі від політики? Або ви таким чином самовиражаєтесь, принижуючи слабких?
Ні. Парашка рано чи пізно забере лише югавасточні області - це ітак чорна діра, набита хахлами, алкашами та зомбованим бидлом без роду та племені. Хай забирають, давно пора. Без цієї наволочі, яка не працює а лише розпилює бюджет, Україна вже давно б на місці всяких пшеків-чехів була б, не кажучи про циган румунських. І наймудріші з тих васточних виблюдків їздили би до нас на заробітки вже б давно.