Так він ітак багато зробив для обєднання: як ніхто, зібрав два майдани!!! Тепер, хай піде у відставку і все.
Думаю і без вас... ---------- Додано в 23:48 ---------- Попередній допис був написаний в 23:47 ---------- Миху, пригадайте скільки балаболили за Ющенка про створення Громадського ТБ. Ось і створилося...
Хто сьогодні відрізає хвору руку чи ногу? Її лікують, бо є сучасні методи. Та само і зі сходом України: є методи - медіа, інтернет і т.д.
Лікують вже 23 роки. Результату ніякого. І якщо Янукович щирий в своїх словах, можна спобувати примиритися. Компроміси, компроміси... Прийняти консенсус - дозволити жити Сходу по їхніх правилах, а Заходу по своїх.
Ніхто не лікував, навіть ющенко. Всім при владі було вигідно тримати гнійник щоб ним страхати здорове тіло. ---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:07 ---------- При чому тут правила? Мені начхати чи на сході люблять Бандеру, чи сталіна, чи розмовляють російською чи українською. Але мне не начхати по яких дорогах мені на схід добратися, як мені поїсти щоб не траванутися.
все міняється і все до кращого. ---------- Додано в 23:26 ---------- Попередній допис був написаний в 23:26 ---------- згадайте Мойсея...
Дороги державного значення в доброму стані, а харчі бодяжить свій, рідний і щирий, який через бойкот підвладних калатає копійчину.
Це дороги, які будує облавтодор. Ті самі петри-миколи, які голосніше всіх кричать про пандугеть. ---------- Додано в 00:22 ---------- Попередній допис був написаний в 00:20 ---------- Я бачив добрі дороги. А Стрий - Моршин дорога місцевого значення. Ділянка стрийського автодору.
Вам до єдінамишлєнніков тре. Тим,які не кричать геть.бо по вуха в рідному для савєцької мразі гамні. http://youtu.be/Nk1gW8_bR-w
Я без Вас знаю, що і куди мені треба. І ще більше я знаю, що кричати, як дурнуватий, я не буду. Якось привчений робити все тихо.
Невдале порівняння, Миху. Євреї ходили 40 років. Але їх водив Бог і його слуга Мойсей. Хто керує східноукраїнськими хахлами і креолами? Сатана і його слуга Путін... ---------- Додано в 10:29 ---------- Попередній допис був написаний в 10:11 ---------- Тільки що прочитав в Захід.нет - Європарламент скасовує візи для Молдови. Молдова впевнено крокує в європейську спільноту. А де вона була б якби придністровя не відділилося? Правильно, глубоко-глубоко в дупі. Якраз там, де зараз сидить так звана Україна...
Боже, допоможи тiй мертвонародженiй Украiнi розпастися накiнець, бiлий добрий захiд - на Захiд, чорний злий хахлячий югавасток - далi в парашку, а то люди геть дурнi, самi не потрафлять.
І щоб ви не просили зло чи добро, все одно без Божої волі не буде нічого. А ви просити , а самі не знаєте що просите.
Уважно продивіться це відео, колєктів. Оце типове донецьке село, назване містом ще в 1966 році. Гляньте на ці убогі хатки, збудовані ще в 50-х роках. Будували їх люди, які отримували величезну по тим часам шахтарську зарплатню, але після халупок на "берьозовой родінє", звідкіля їх вивезли, або самі приїхали, вони видавались їм хоромами... гроші вони складали в кубишки та сбєркаси, накопичили, як потім стало відомо, десятками тисяч рублів, і все то стало в один момєнт отаким жданівським гівном, це коли СРСР в один день став банкрутом... Правда ще й в тому, що влада під ті хатки давала земельні нарізи буквально від 2-х соток, хоча за тими усадьбочками впритик були тисячі й тисячі гектар незайманого чернозему... Таких хаток з такими двориками до цього часу валом на величезних площових просторах самого міста Донецька... І в тому ж Донецьку, як і по області, поряд з халупами вибудовані цілі квартали багатющих "донецьких", які до цього часу були впевнені, що мешканці тих хаток, грузнучи в фекаліях, підуть на виборчі дільниці і все одно за них проголосують... Та-а, от,- ситуація в країні не на їх користь становиться Нічьо,.. хай повоняє, хай ця вонь просякне не тіко ту Жданівку і може хоч зараз місцева влада не знайде в який спосіб звинуватити Майдан та бандерівців, які спєцом манівцями добралися до того задрипаного сільпа, шоб проколупать дірку в ПР-рівському колєкторі... Хуч би тепло сильніш вдарило! Від Донецька Жданівка недалеко і Роза Вітрів якраз звідтіля на Донецьк прьот! Буду страдать, але з величезним задоволенням буду терпіти,.. тіко фейси дітям та ще кой-кому фільтровими масками ізолюю
Ну так, з такими "помічниками", як Педро і Самойлович, Вадік Колєсніченко, Добкін та Кернес - тяжкувато щось зробити. Найщиріше мене дивує роздвоєння Дзека. З одного боку, він хоче відділити Східну Україну. З іншого боку, захоплюється Правим сектором, основу якого складають хлопці саме зі Східної України. Особисто я бачу більше шансів зробити щось з цією країною спільно зі східняками з Тризуба, аніж з галичанами зі Свободи.