Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так він ітак багато зробив для обєднання: як ніхто, зібрав два майдани!!!

Тепер, хай піде у відставку і все.

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Думаю і без вас...:dntknw:

---------- Додано в 23:48 ---------- Попередній допис був написаний в 23:47 ----------

Миху, пригадайте скільки балаболили за Ющенка про створення Громадського ТБ. Ось і створилося...

• Подобається Подобається x 1
  3. yasam

yasam Well-Known Member

Хто сьогодні відрізає хвору руку чи ногу? Її лікують, бо є сучасні методи. Та само і зі сходом України: є методи - медіа, інтернет і т.д.

• Подобається Подобається x 4
  4. Pedro

Лікують вже 23 роки. Результату ніякого. І якщо Янукович щирий в своїх словах, можна спобувати примиритися. Компроміси, компроміси...
    Прийняти консенсус - дозволити жити Сходу по їхніх правилах, а Заходу по своїх.

• Подобається Подобається x 2
  5. yasam

yasam Well-Known Member

Ніхто не лікував, навіть ющенко. Всім при владі було вигідно тримати гнійник щоб ним страхати здорове тіло.

---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:07 ----------

При чому тут правила? Мені начхати чи на сході люблять Бандеру, чи сталіна, чи розмовляють російською чи українською. Але мне не начхати по яких дорогах мені на схід добратися, як мені поїсти щоб не траванутися.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

все міняється і все до кращого.

---------- Додано в 23:26 ---------- Попередній допис був написаний в 23:26 ----------

згадайте Мойсея...

• Подобається Подобається x 3
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дороги державного значення в доброму стані, а харчі бодяжить свій, рідний і щирий, який через бойкот підвладних калатає копійчину.

8. yasam

yasam Well-Known Member

Звичайно, ті якими їздять януковичі, а інші, якими їду я?

• Подобається Подобається x 6
  9. terRen

terRen Дуже важлива персона

Ви жартуєте?.. о_О щирий... Та не вірю я, НЕ ВІРЮ!!!

• Подобається Подобається x 4
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ги.
    Купу разів ги.

11. yasam

yasam Well-Known Member

Ви всі що, сарказму не розумієте?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

в поріняні з Стрий-Моршин?

Ви не виділи добрих доріг.

13. VasMT

Це дороги, які будує облавтодор. Ті самі петри-миколи, які голосніше всіх кричать про пандугеть.

---------- Додано в 00:22 ---------- Попередній допис був написаний в 00:20 ----------

Я бачив добрі дороги. А Стрий - Моршин дорога місцевого значення. Ділянка стрийського автодору.

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вам до єдінамишлєнніков тре.
    Тим,які не кричать геть.бо по вуха в рідному для савєцької мразі гамні.:)))

http://youtu.be/Nk1gW8_bR-w

15. VasMT

Я без Вас знаю, що і куди мені треба. І ще більше я знаю, що кричати, як дурнуватий, я не буду. Якось привчений робити все тихо.

16. Pedro

Невдале порівняння, Миху. Євреї ходили 40 років. Але їх водив Бог і його слуга Мойсей. Хто керує східноукраїнськими хахлами і креолами? Сатана і його слуга Путін...

---------- Додано в 10:29 ---------- Попередній допис був написаний в 10:11 ----------

Тільки що прочитав в Захід.нет - Європарламент скасовує візи для Молдови. Молдова впевнено крокує в європейську спільноту. А де вона була б якби придністровя не відділилося? Правильно, глубоко-глубоко в дупі.
    Якраз там, де зараз сидить так звана Україна...

17. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Боже, допоможи тiй мертвонародженiй Украiнi розпастися накiнець, бiлий добрий захiд - на Захiд, чорний злий хахлячий югавасток - далi в парашку, а то люди геть дурнi, самi не потрафлять.

18. terRen

terRen Дуже важлива персона

І щоб ви не просили зло чи добро, все одно без Божої волі не буде нічого.
    А ви просити , а самі не знаєте що просите.:sad:

19. Мікі

Мікі Well-Known Member

20. Bambook

Bambook Persona non grata

Ну так, з такими "помічниками", як Педро і Самойлович, Вадік Колєсніченко, Добкін та Кернес - тяжкувато щось зробити.

Найщиріше мене дивує роздвоєння Дзека. З одного боку, він хоче відділити Східну Україну. З іншого боку, захоплюється Правим сектором, основу якого складають хлопці саме зі Східної України.
    Особисто я бачу більше шансів зробити щось з цією країною спільно зі східняками з Тризуба, аніж з галичанами зі Свободи.

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)