Та вже 20 з гаком років доносимо ту істину, і толку, ще скільки має пройти часу? І до Львова возили, і пампухами кормили, і пісні співали і на майдані цілувались-обнімались, але толку ніякого... скільки вовка східняка не корми, всерівно за ПР проголосує..
А не треба їх обнімать-цілувать, треба просто змінити неукраїнську владу в Україні. На корнЮ. Країна, в якій президентом є покарьожений Донбасом етнічний білорус, такий же покарьожений прем'єр росіянин, голова ВР зденаціоналізований донбаський хахол, більшість у ВР - не українці, керівники силових структур нещодавні громадяни Росії... Прийде все одно українська, патріотична влада, яка в момент зробить елементарні кроки в інформаційному, кадровому форматах, що зразу поставить в країні все на свої місця. Націоналізація і зона для її завсідників буде забезпечена... А поцілуйчики-обнімалки для дєвочок залиште, у мене, як про них думаю, у самого солодкі слюні течуть, але я хєроїчиські утримуюсь від тих провокативних позивів
Ше точну робочу адресу, фото не лише дітей, а й дружини, і з якого по яке службу на мадані проходив... Хлоп вроді з головою, але ж розум треба мати, не баче що довкола місяцями твориться?! Тут лише парочку форумців розуміють, в ЯКІЙ странє вони живуть, а ще менше, що виходів для окремої особистості два - розпад мертвонародженної держави, або еміграція. Як же ж мало мислячих людей.
Насправді, це фото певним чином тішить. Тому що нарешті шовіністи почали називати речі своїми іменами. Прямо. І українці мають повне право випхати ту мразь до їх царя пуцькіна. ---------- Додано в 19:34 ---------- Попередній допис був написаний в 19:17 ---------- http://youtu.be/tl1aNkssakc
ті пара людей нехай і сидять собі в своїх нірках і сцять кипятком на потрет яника, а решта вийшли на майдан шоб ТУ державу змінити.
Я - обома руками за розпад України, це правда, і ще з 90-их. Іншого виходу немає. Але ж я на вас персонально ядом не сикаю і злістю, непоганий ви хлоп, думаючий.... Інколи.)
"Шляхи до пізнання себе важкі" Шляхи до пізнання себе важкі — Відважмо в міру і заслуг, і слави... В житті ми інколи далеко не такі, Як у люстерках власної уяви. Лиш як впаде з очей мана-полуда, Як совість осміє нас і освище,— Побачим раптом, що у люстрах наших люди, До котрих ми не доросли ще....Г.ЧУБАЙ
«Для тех жителей Донбасса, которые оправдывают действия «Беркута» в Киеве и ночное избиение студентов, я хочу оставить эту статью. Память у людей очень короткая. И многое жители шахтерского региона уже забыли, как в 1998 году тот же «Беркут» молотил несчастных голодных шахтеров в Луганске, которые выходили на акции протеста, потому что не получали зарплаты около года. Молотил по указанию все того же губернатора Ефремова, который теперь возглавляет в парламенте фракцию ПР. Тогда тоже били фашистов, да? Тоже наводили «стабильность» в стране? ---------- Додано в 22:02 ---------- Попередній допис був написаний в 21:41 ---------- Zoya Kazanzhy Знаете, что меня слегка раздражает? Разговоры на тему, что Майдан, дескать, должен генерировать/рожать/придумывать некие мессиджи для юго-востока страны. Потому как "ваш Бандера и эти ваши красно-чёрные стяги напрягают и разобщают". БЛИН! Кто это всё придумывать должен? Какие такие специально обученные люди? Что это за игра в немножко дебильных мальчиков и девочек с юга и востока? Вы что, дорогие мои земляки, действительно не понимаете и вам нравится играть в умственно отсталых? Сами генерируйте, сами предлагайте, сами стройте страну и создавайте нормальное пространство вокруг. И прекратите вопить, что страна вам что-то должна. Не нравятся песни? Вас пугает украинский язык? У вас обморок от словосочетания "Слава Украине!"? Так, может, к доктору всё-таки? При чём здесь мы все?!
Во, як "запелі" http://www.youtube.com/watch?v=F27APp8xQN4 http://vesti.ua/strana/37339-januko...nija-shevchenko-dnem-nacionalnogo-primirenija
А що? Він має рацію. Бачу, на цій гілці в основному суперпатріоти з Україною від Сяну до Дону. І оці слова - це єдина можливість тримати Україну в теперішніх кордонах. З вічним керівництвом ПР і комуняк і з наступним президентом Януковичем. А зате не будете жити в огризку. Правда, Україною цю територію буде важко назвати. Тільки що слухав на Громадському статистику: відсоток тих, що підтримують Майдан і тих що проти, приблизно, рівний. І це під час теперішньої критичної ситуації. Так що інших шляхів нема. Послухайте Януковича, примиріться, заховайте свої принципи і якось воно буде. Бо інший варіант - жити в українській державі, тобто в огризку. Інших варіантів я не бачу.