Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не говоріть дурниць і не прграмуйте хоча б себе. Рік тому ще повірив би.

2. ricardo

ricardo Well-Known Member

У моїй голові якраз всі пропозиції дуже радикальні. Але мене зайці та кролики не питають.

---------- Додано в 14:03 ---------- Попередній допис був написаний в 14:01 ----------

Рік тому я виступав проти всякого сепаратизму. А наразі вважаю, що Крим, Донецьк та Луганськ вартувало б відділити. А то рано чи пізно вибухне.

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як ви думаєте це буде? Яценюк стане міністром і майдан розійдеться, а Яценюк почне будувати Межигір'я? Ні, майдан тоді повернеться. В тому і суть, що ми позбулися схильності до пошуку месії, будем наймати клерків і все.

4. ricardo

ricardo Well-Known Member

Думаю, по сценарію, Кличка готують в президенти з обрізаними повноваженнями, а Порошенка в ПМ. А Яценюка - максимум в голову ВР. А чи багато змін при такому розкладі можна очікувати?

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

По чиєму сценарію хто готує? Чим ви відрізняєтеся від регіоналів, що вам не вкладається в голові що народ може сам щось зробити? Цей форум треба перейменувати на "Клуб юних конспірологів".

• Подобається Подобається x 2
  6. Bambook

Bambook Persona non grata

Я особисто одним з перших вийду на вулицю давати і їм копняка під зад, якщо вони будуть "не годні".

• Подобається Подобається x 1
  7. talavoda

talavoda Well-Known Member

Ответ об Украине - которого стыдятся, или не хотят давать. Андрей Куликов - субъективно. 04.02.14

Девять вопросов об Украине, которые вы стыдились задать – заголовок заметок в американском издании «Вашингтон пост» (http://www.washingtonpost.com/blogs...bout-ukraine-you-were-too-embarrassed-to-ask/) и они, в основном, о том, почему Украина если не расколота, то разделена, по мнению автора – Макса Фишера.

А по моему мнению, на все вопросы, которые кто-либо стыдится задать об Украине, есть один ответ: Украина есть и будет. Мы разговариваем на разных языках; мы ходим в разные храмы (а то и не ходим вовсе), кто-то смотрит на Восток, а кто-то – на Запад, но большинство из нас хочет жить в одной стране, имя которой – Украина.

Как этнический русский и гражданин Украины, я изумляюсь, когда в России заявляют, что относятся ко мне и другим таким людям как я, как к «соотечественникам». Нет, отечества у нас разные. Мои соотечественники – украинские граждане – по этнической принадлежности украинцы, русские, крымские татары, евреи, венгры, болгары и многие, многие другие.
    Я изумляюсь и тогда, когда в американском атласе для детей вижу, что карта Украины не в разделе «Европа», а в особом разделе под названием «Россия и ее соседи». Знаете ли, Китай тоже сосед России, и Финляндия. Но они почему-то в других разделах этого атласа.

Пожалуй, именно нас, граждан Украины, следует во многом винить в таком к нам отношении – а ведь, по сути я назвал два примера одинакового отношения. Наверное, мы недостаточно красноречивы относительно наших привычек и намерений и отличительных черт. И, конечно же, правда, что нам еще преодолевать и преодолевать внутриукраинские противоречия – не для того, чтобы стать одинаковыми по языку и религии и мнениям, а для того, чтобы достичь согласия в том, что наш долг перед соотечественниками, согражданами – взаимопонимание и взаимопомощь, даже если мы видим мир и нашу страну в мире по-разному.
    Вот такая Украина и будет, даже если пока что ее нет. И я радуюсь тому, что все больше людей в моей стране приходят к пониманию этого. И по-настоящему надеюсь, что такое понимание возобладает и вне Украины. В том числе – по соседству с нами.

• Подобається Подобається x 5
  8. MangmangAkpa

MangmangAkpa Active Member

по темі субжу.
    отож і питаються пропихнути в мозок громодян ідею хфейдеролізаціі як у Россіі
    шоб потім через врем`я була можливисть провести агітаційну роботу
    та шоб у перспектіві було легше відтяпати охмуренну такою ідеологіею теріторію.

9. mmx

mmx Active Member

Поддерживаю. Хватит с нас "мудрых вождей". У кого из наших европейских соседей есть гениальный президент или премьер, канцлер или король, "и чтоб навсегда, как отец всех туркмен ?" ?
    А нету, спокойно меняют одного на другого. И почему-то это не мешает жить той же Польше.

---------- Додано в 02:46 ---------- Попередній допис був написаний в 02:43 ----------

Нi, не всi там 8=-)

10. Bambook

Bambook Persona non grata

Зураб Аласанія

https://www.facebook.com/zurab.alasania/posts/751316561546731

• Подобається Подобається x 6
  11. kagan

kagan Well-Known Member

Справжній Харків це якраз Допкін і Гепкін і такі 99% сходу країни. Такі як Зураб це лише білі ворони, які ні кого не репрезентують. Та навіть з Зурабами нам варто розбігатись...різні культури та ментальності у нас.

---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:31 ----------

До речі про ЗІК, правильно-ненависть не треба сіяти, достатньо вказати що там інші люди з якими нам не по дорозі.

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Олександр Лотоцький
    Доброго ранку, не надто весела новина з Донецька:
    Донецький національний університет виставив на вулицю Центр політологічних досліджень, що багато років знаходився на історичному факультеті - занадто європейські вони...

Зокрема, центр оприлюднив документ із назвою "Заява щодо насильства над учасниками Євромайдану"

14. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Наiвнiсть галичан просто вражаэ... вона не свята ангельська вже - вона просто тупа та рагульська.
    Лише розкол врятуе Украiну, з хахлами далi - далi дупа та стагнацiя.

15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А то не наївність, Самойлович. Це філософія: що робити, щоб нічого не робити. Вже ясно, що Україна в границях нарізаних комуністичними бонзами, не відбулася. Це показали 23 роки, це показали 3 місяці Майдану. І якщо далі будуть мастурбувати про якесь міфічне єднання, єдиний результат - повернення в Російську імперію. В якості рабів.
    Позавчора дивився інтервю з якимось Жиліним - харківським фашистом.
    Він сказав одну істину, яка пояснює чому Україна не відбулася як держава.
    Він сказав - нас 18 млн, вас 16. Або підкоряйтесь нам або відділяйтесь.
    Я давно говорив про це співвідношення бидла і українців, приблизно 55%:45%. І цим пояснюється плавне пересування УССР після 1991 року, цим пояснюються кравчуки, кучми, януковичі. Цим пояснюєтья що парламент ніколи не мав демократично-національної більшості.
    Цим, зрештою, пояснюється, що українська держава не відбулася. І гарантія, що не відбудеться. Ніколи! Але так приємно мастурбувати про єднання сходу і заходу. Мастурбуйте. Побачимо до чого ви домастурбуєтесь. Думаю, довго чекати не прийдеться...

• Подобається Подобається x 2
  16. Samojlovu4

Та сто процентiв.... файно Джеко сказав:
    - А паралельно "Східняки, ви наші брати! Не бийте нас, ми вам канапок дамо!". Скільки можна йти з прив'язаними до ноги граблями.

Лише розрив, захiд i cxiд - то як бiле i чорне, васточние хахли свiрепствуют гiрше своiх панiв-кацапiв.

17. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Збiговiську закордонних оракулiв - може досить мастурбувати на розкiл? Чи вам за це грошi платять? :facepalm:

18. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Я думаю, що проблема насправді не в половині країни, а в 2 областях і Криму. Якби ці три регіони зараз почали якісь сепаратистські тєлодвіженія, то я переконаний, що правильно було б їм в тому не заважати. Нехай.

Їх фізичне відділення в незалежну пісуарно-пролетарську державу різко зміщує баланс сил в Україні у нашу сторону. Це дає змогу обрати патріотичне керівництво країни та відновити курс країни на ЄС і НАТО, піднімати добробут, всі стандарти, безпеку тощо. І коли через років 20-30 тут буде звичайна така собі європейська країна, ну як Польща наприклад, то вони самі попросяться назад.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нехай котяться на***р. І припинити енергозатрати на перевиховання. Так само як Майдан вважає Антимайдан засліпленими і зомбованими, так само Антимайдан вважає Майдан засліпленими і зомбованими. Це не неправота когось одного, це два різні світогляди.

Камінь на нозі у вигляді Одеської, Харківської, Донецької, Луганської, Миколаївської, Херсонської областей і Криму треба відв'язати. І то як напівміра, в Черкасах, Сумах, Чернігові, Кіровограді, Дніпропетровську, Запоріжжі ще довго доведеться виловлювати рашистських недобитків.

Лиш не треба зразу ридати, шо хтось знає форумлян з вищеназваних регіонів, тому схід і захід разом. Нефіга ні разу не разом!

20. Samojlovu4

Як приемно спостерiгати все бiльше число прозрiвших адекватних людей - i як шкода, що лиш через два десятилiття до людей помалу доходить, i що всеодно просеремо.

а де твій аватар? :)