Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Ссыкливость врождённая.
    Что же ещё?

• Подобається Подобається x 2
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Сам знаєш, що заважає. ) Фотку твою зберігаю, ловлю на слові - давай адресу, ахвіцер.
    Парручік, один тут вже був якось здивований за пару років, камінь з каменем як говориться.... Так що ссикливість - то по вашій, старечій та гебішній, часті.
    Василь, чекаю на адресу, "активіст" хрєнов.

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Україна. 82400
    Львівська обл,
    м.Стрий,
    вул. Саксаганського 8/28
    Турянський Василь Михайлович.

• Подобається Подобається x 3
  4. Forpost

Forpost Стоїк

То викормиш системи. Лобітойований індивідуум .Яким макаром то могло в Кавсько виродитися то загадка

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Василю, я маю одну дуже негативну рису. Добру память. Отже, памятаю, що ви розповідали, що батьки ваші виїхали в свій час в Казахстан, де були народжені і ви. Потім виявилось, що ви народились все-таки в Україні. Памятаю, як ви пояснювали чому не любите борців за незалежність України бо вони повісили вашого діда. Потім виявилось, що він воскрес, помер знову і ви називали священника, який його ховав і який ще зараз на церковній службі. Отже це про вашу правду.
    Ви всіма словами обзивали Ющенко, Тимошенко, помаранчевих і іже...
    Не одного слова проти головрецидивіста чи кремлівського головгівнюка я не чув.
    Чомусь ваші приступи українофобії посилювались, коли були присутні Нєвсранєц чи Полковник, функція (і посада) яких на форумі ні в кого не викликає сумнівів.
    Питання, кому служимо, Василю? І чи Полковник приготував вам місце в Росії коли український народ переможе? Адже добра память не тільки в мене...
    ПС Щодо баптька з Кавського... Головний зрадник України Медведчук був народжений в Сибіру, в родині виселених з України людей за політичну діяльність. Щось це дало тій мразі?

6. VasMT

Пам'ять Ваша Вас підводить.
    В КаССР народився мій молодший брат. А я народився на Житомирщині. Правда, коли мені було чотири тижні, мене перевезли в Караганду, де я прожив до 1972-го року.
    Дід мій, Василь, був мобілізований в 44-му, повернувся в 45-му. Був закатований, бо не захотів іти в ліс.
    Інший дід, Павло, був мобілізований в 1941-му, і загинув в 1945- му.
    Все решта - ваші вигадки. Повторюю, я старий алкаш, тому маю погану пам'ять, щоби брехати. Приходиться, щоби не переплутати легенди, говорити правду. Для таких, як Ви, це дивина, розумію. Але інакше не вмію.

7. Pedro

Можливо, Василю. Хочеться вірити що в вас не вмерли пратріотичні почуття і ви повернете від служби Полковникам, Нєвсранцям і іншій гебні до служби українському народу. А ви маєте що сказати в цьому відношенні і багато можливостей проявити себе.

Останнє редагування: 2 лют 2014
  8. VasMT

Дивна у Вас, Педро, логіка. І не тільки у Вас, на жаль.
    Ви шукаєте ворогів не там, ой не там.
    Шукайте їх серед тих, хто голосніше за інших кляне москалів і запроданців.

9. Pedro

Я то рузумію не гірше вас, Василю. Не все золото, що блищить.:)

10. VasMT

Але таке "розуміння" не завадило Вам записати мене у вороги нації :)))

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Чи треба розділяти Україну? Робіть самі висновки. Одеса проснулася від призиву свого знаменитого земляка - "давити тих, хто давить вашу свободу".
    http://www.youtube.com/watch?v=o1wW231Tdxg#t=83

12. Pedro

Поки що Василю. Поки Полковника не забанять.;)

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:37 ----------

Я завжди рахував одеситів веселими і розумними людьми. Але за останні роки щось там перевернулося. Чи то корінні одесити виїхали всі в Ізраїль, а на їх місце заселили лапотніків з Рязані чи Вологди. Чи ті корінні перетворилися на доп і гєп?:dntknw:

13. Bambook

Bambook Persona non grata

Ви про що?
    Нє чітал, но осуждаю?
    Відео глянути слабо?

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якщо не розділяти, то однозначно щось робити з теперішнім станом речей. Бо якщо знову все законсервувати, то знову знесе кришку рано чи пізно. Я вже десь писав, хочуть Донбас і Крим в Росію - баба з возу, кобилі легше. Ніхто ніколи їх не перевиховає і не загодує кавою з канапками до пробудження з рабського стану. Скільки вовка не годуй - він в ліс дивиться.

Для того, щоб країна тектонічно не розламалася і не розійшлася на два боки треба всіх поголовно членів ПР і КПУ відсторонити від політичної діяльності, з забороною займати посади держслужбовців. Зрозуміло що створювати нові партії вони не зможуть в такому статусі. Хай працюють таксистами, кур'єрами, в шахті, як вони самі пропагують. Так само повністю розпустити міліцію, всіх звільнити до одного, поголовно, і суди. Прокуратуру ліквідувати як інституцію, в ній немає ніякої потреби для державної системи.

15. Bambook

Bambook Persona non grata

Це очевидно.

Крім того, має бути мараторій на підняття державними службовцями і державними діячами теми мови.

16. ricardo

ricardo Well-Known Member

Маю схожий погляд на нинішній стан речей.
    Скорше за все, тиск США та Европи не дасть Путіну та його аґентам розвалити країну. Але це лише законсервує проблему. І ідея федерації чи конфедерації буде постійно висіти у повітрі.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Все в наших руках прямо зараз. Прямо зараз можна поставити крапку раз і назавжди.

18. ricardo

-------------------------
    Ви прекрасно розумієте, що цього не буде.
    І КПУ і ПР не заборонять і мораторію не буде. З цими "опозиціонерами".

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це вас тягне гальмівний шлях дореволюційного мислення. Саме тоді, коли в вас в голові станеться перелом - тоді в країні станеться перелом.

20. ricardo

Ті, хто буде при владі (якщо буде) не годні зробити це. Бо майже всі не мислять так радикально. А тих, хто готовий зробити люстрацію, у владу не пустять.

а де твій аватар? :)