Сам знаєш, що заважає. ) Фотку твою зберігаю, ловлю на слові - давай адресу, ахвіцер. Парручік, один тут вже був якось здивований за пару років, камінь з каменем як говориться.... Так що ссикливість - то по вашій, старечій та гебішній, часті. Василь, чекаю на адресу, "активіст" хрєнов.
Василю, я маю одну дуже негативну рису. Добру память. Отже, памятаю, що ви розповідали, що батьки ваші виїхали в свій час в Казахстан, де були народжені і ви. Потім виявилось, що ви народились все-таки в Україні. Памятаю, як ви пояснювали чому не любите борців за незалежність України бо вони повісили вашого діда. Потім виявилось, що він воскрес, помер знову і ви називали священника, який його ховав і який ще зараз на церковній службі. Отже це про вашу правду. Ви всіма словами обзивали Ющенко, Тимошенко, помаранчевих і іже... Не одного слова проти головрецидивіста чи кремлівського головгівнюка я не чув. Чомусь ваші приступи українофобії посилювались, коли були присутні Нєвсранєц чи Полковник, функція (і посада) яких на форумі ні в кого не викликає сумнівів. Питання, кому служимо, Василю? І чи Полковник приготував вам місце в Росії коли український народ переможе? Адже добра память не тільки в мене... ПС Щодо баптька з Кавського... Головний зрадник України Медведчук був народжений в Сибіру, в родині виселених з України людей за політичну діяльність. Щось це дало тій мразі?
Пам'ять Ваша Вас підводить. В КаССР народився мій молодший брат. А я народився на Житомирщині. Правда, коли мені було чотири тижні, мене перевезли в Караганду, де я прожив до 1972-го року. Дід мій, Василь, був мобілізований в 44-му, повернувся в 45-му. Був закатований, бо не захотів іти в ліс. Інший дід, Павло, був мобілізований в 1941-му, і загинув в 1945- му. Все решта - ваші вигадки. Повторюю, я старий алкаш, тому маю погану пам'ять, щоби брехати. Приходиться, щоби не переплутати легенди, говорити правду. Для таких, як Ви, це дивина, розумію. Але інакше не вмію.
Можливо, Василю. Хочеться вірити що в вас не вмерли пратріотичні почуття і ви повернете від служби Полковникам, Нєвсранцям і іншій гебні до служби українському народу. А ви маєте що сказати в цьому відношенні і багато можливостей проявити себе. ПС Єдине хотів би додати на закінчення. Не треба писати адреси. Ні Форпост ні Самойлович до вас не прийдуть. А можуть прийти інші. Чули, Допа організував фронт? А для того "фронту" під командуванням кремлівського гівнюка не існує ніяких законів. Не юридичних ні моральних. Тому треба бути трошки обережним. На всякий випадок...
Дивна у Вас, Педро, логіка. І не тільки у Вас, на жаль. Ви шукаєте ворогів не там, ой не там. Шукайте їх серед тих, хто голосніше за інших кляне москалів і запроданців.
Чи треба розділяти Україну? Робіть самі висновки. Одеса проснулася від призиву свого знаменитого земляка - "давити тих, хто давить вашу свободу". http://www.youtube.com/watch?v=o1wW231Tdxg#t=83
Поки що Василю. Поки Полковника не забанять. ---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:37 ---------- Я завжди рахував одеситів веселими і розумними людьми. Але за останні роки щось там перевернулося. Чи то корінні одесити виїхали всі в Ізраїль, а на їх місце заселили лапотніків з Рязані чи Вологди. Чи ті корінні перетворилися на доп і гєп?
Якщо не розділяти, то однозначно щось робити з теперішнім станом речей. Бо якщо знову все законсервувати, то знову знесе кришку рано чи пізно. Я вже десь писав, хочуть Донбас і Крим в Росію - баба з возу, кобилі легше. Ніхто ніколи їх не перевиховає і не загодує кавою з канапками до пробудження з рабського стану. Скільки вовка не годуй - він в ліс дивиться. Для того, щоб країна тектонічно не розламалася і не розійшлася на два боки треба всіх поголовно членів ПР і КПУ відсторонити від політичної діяльності, з забороною займати посади держслужбовців. Зрозуміло що створювати нові партії вони не зможуть в такому статусі. Хай працюють таксистами, кур'єрами, в шахті, як вони самі пропагують. Так само повністю розпустити міліцію, всіх звільнити до одного, поголовно, і суди. Прокуратуру ліквідувати як інституцію, в ній немає ніякої потреби для державної системи.
Це очевидно. Крім того, має бути мараторій на підняття державними службовцями і державними діячами теми мови.
Маю схожий погляд на нинішній стан речей. Скорше за все, тиск США та Европи не дасть Путіну та його аґентам розвалити країну. Але це лише законсервує проблему. І ідея федерації чи конфедерації буде постійно висіти у повітрі.
------------------------- Ви прекрасно розумієте, що цього не буде. І КПУ і ПР не заборонять і мораторію не буде. З цими "опозиціонерами".
Це вас тягне гальмівний шлях дореволюційного мислення. Саме тоді, коли в вас в голові станеться перелом - тоді в країні станеться перелом.
Ті, хто буде при владі (якщо буде) не годні зробити це. Бо майже всі не мислять так радикально. А тих, хто готовий зробити люстрацію, у владу не пустять.