Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Полковнику, Педро, Самойлович, Каган - українці, вони мають право говорити про свою Батьківщину, а ви хто для України?

• Подобається Подобається x 3
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Я?
    Я москаль и нащадок оккупантов.
    Так что потоптал немного землю украинскую.
    Педро, Самойлович, Каган - сепаратисты, желающие расколоть территориальную целостность Украины.
    Я выступаю против этого.
    Вы, как украинец, на чьей стороне?

• Подобається Подобається x 2
  3. Оля

Оля Старожилка форуму

Я теж виступаю проти.
    Але дозвольте поцікавитися: а у вас який такий козирний інтєрєс, що ви виступаєте проти? Що воно вам дасть, чи Україна буде в тому складі, що є сьогодні, чи поділиться? ;)

4. Полковник

Полковник миється в бані

Интерес простой.
    Нахлебников кормить не хочется.
    Ни западных, ни восточных.
    Оля, Вы должны помнить, что во Львове всегда продуктами магазины были завалены при советах.
    В то же время в рязанях-тамбовах кроме украинского же томатного сока в 3-х литровых банках и консервов морской капусты ничегошеньки не было.
    И мне об этом где-то читать не надо.
    Своими глазами видел.

• Подобається Подобається x 1
  5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, подивіться кадри зі вчорашнього зїзду ПР і ви не будете завдавати таких питань. Вони ще думають, як та жінка з якою я говорив 30 років тому: а єта ті нє путай, єта нашє!
    Чому Полковник, Василь і інші сидять на цьому форумі? Це частина фронту який де-факто існував з 90 років, а вчора був офіційно оголошений.
    Це реваншисти, керовані кремлівським гівнюком.

6. Оля

Оля Старожилка форуму

О! Наша пєсня хараша.....:haha: Кармільщікі! :haha: Йдіть, йдіть, Полковнику, закрийти свої кордони, жиби хахли ваш навоз не покрали! :haha:

Помню! Консервами з морської капусти і 3-х літровими слоїками в яких плавали по 5 огірків-насінників. Навіть алкаші того не купували на закуску. :haha:

А! То то в нас, виявляється, спєцпітаніє було! :haha:

От же ж розсмішив мене Полковник, от же ж розсмішив! І нащо ото - наночь глядя? о_О:mocking:

А потім дивуйся - звідки міфи беруться. ;)

7. Pedro

Завдаєте, Олю, такі наївні питання. Особисто для Полковника це все до одного місця. А ось для його царя, кремлівського засранця, ци питання життя і смерті. Для чого вони нас окупували в 1939 році? Щоб ось так і втратити? Ні, вони хочуть нас проковтнуть цілком.

8. Оля

Оля Старожилка форуму

Педро, у Полковника тут козирний інтєрєс (місія). :) Він так вболіває за Україну і сидить тут щодобово, бо боїться, що як Україна розлетиться, то він буде хахлів кармити. :mocking:

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

10. Оля

Оля Старожилка форуму

Таде, Педро, не до одного. ;) Інакше би він на ЛФ своє життя не проводив..... ;)

Вважайте, що для Полковника це те ж саме. ;)

11. Pedro

Зрозумів, Олю.:)
    Перефразовуючи трохи слова їхньої відомої пісні:
    Работа у нас такая
    Работа наша прастая
    Жила бі Орда радная...
    А ця Орда з чаксів Чинґіз-хана не може дня прожити, щоб не воювати з сусідами і не захоплювати їх земель. Які, до речі, через деякий час перетворює в кацапоподібний срач.

• Подобається Подобається x 4
  12. Полковник

Полковник миється в бані

Именно так. Как и в прибалтийских республиках.
    Затыкали колбасой рты недобитым нацистам.

---------- Додано в 12:19 ---------- Попередній допис був написаний в 12:18 ----------

Это сейчас очень важная задача.
    Закрываем.
    Всё идёт по плану.

---------- Додано в 12:39 ---------- Попередній допис був написаний в 12:19 ----------

Мой интерес - сильное, самостоятельное, независимое и дружественное к России государство с общей границей почти в 2 300 км.

13. Оля

Оля Старожилка форуму

:haha::haha::haha::haha: "Умереть и не встать!" Бідні рязанці і тамбовці! Вони нам бідолахи від щирої душі, прям від серця відривали і через всю нєаб"ятную страну перли вагони калбас, а ми такіє нєблагадарниє ( ай-я-яй! як нам нєвстидно!), як тільки підвернувся случай, сбєжалі бєз аглядкі! Ну і шо ти будєшь дєлать? Хитрі хахли! :russian_ru:

Бажано би колючим дротом ( проволокою). І в три ряди. Або ще краще - муром бетонним обгородіться! Ех, мєчти, мєчти, гдє ваша сладость? Це бажання - та Богові би у вуха. :pardon:

14. Forpost

Forpost Стоїк

До 1500 чол а зі Львова 5000

15. Полковник

Полковник миється в бані

Не я это сказал.
    Но согласен.

16. Оля

Оля Старожилка форуму

І так майстерно брешете, що навіть оком не моргнете! о_О:good: Якби хто вас 8 років не знав і вашого інтєрєсу, то би й повірив наївний. :russian_ru:

17. Полковник

Полковник миється в бані

Десять, Оля, уже 10!

18. Оля

Оля Старожилка форуму

Точно! Аж 10 років. З 2004. Хоч якась користь для сім"ї є? ;)Надбавку до зарплати (пенсії) за таку шкідливу роботу заробили? ;) Чи все задарма? На благо родіни? ;)

19. Полковник

Полковник миється в бані

Нашли дурака!

За 10 лет Родина возмужала.
    Вы там пиндосам своим передайте.

http://sdelanounas.ru/blogs/46309/#cut

Интересный сайтик. Рекомендую полистать.

---------- Додано в 12:58 ---------- Попередній допис був написаний в 12:56 ----------

Ну, вы-то нашу тайну не раскроете?
    Могу быть уверен?

20. Оля

Оля Старожилка форуму

А 70 лєт шо робила? :mocking:

Піндосам знаю, що кольорово, чи рашка возмужала, чи вже спилася наніц. Їм йдеться, щоби поменше рашків сюди сунуло. Бо й сюди, як казав Педро, свій рашинський срач волочуть за собою ... ;)

Полковнику, я себе часто картаю, що з вами тралі-валі розводжу. Це ж глупа трата часу. А ви ще хочете, щоби я якісь рашинські сайти листала. Фі-і-і-і! Ано мнє нада?! :crazy:

О! Шо і стоіло даказать! Руский тільки на словах патріот. А насправді - рідну маму за дєньгі продасть! :)))
    Бай-бай, Полковнику! :hi:

а де твій аватар? :)