Полковнику, Педро, Самойлович, Каган - українці, вони мають право говорити про свою Батьківщину, а ви хто для України?
Я? Я москаль и нащадок оккупантов. Так что потоптал немного землю украинскую. Педро, Самойлович, Каган - сепаратисты, желающие расколоть территориальную целостность Украины. Я выступаю против этого. Вы, как украинец, на чьей стороне?
Я теж виступаю проти. Але дозвольте поцікавитися: а у вас який такий козирний інтєрєс, що ви виступаєте проти? Що воно вам дасть, чи Україна буде в тому складі, що є сьогодні, чи поділиться?
Интерес простой. Нахлебников кормить не хочется. Ни западных, ни восточных. Оля, Вы должны помнить, что во Львове всегда продуктами магазины были завалены при советах. В то же время в рязанях-тамбовах кроме украинского же томатного сока в 3-х литровых банках и консервов морской капусты ничегошеньки не было. И мне об этом где-то читать не надо. Своими глазами видел.
Миху, подивіться кадри зі вчорашнього зїзду ПР і ви не будете завдавати таких питань. Вони ще думають, як та жінка з якою я говорив 30 років тому: а єта ті нє путай, єта нашє! Чому Полковник, Василь і інші сидять на цьому форумі? Це частина фронту який де-факто існував з 90 років, а вчора був офіційно оголошений. Це реваншисти, керовані кремлівським гівнюком.
О! Наша пєсня хараша..... Кармільщікі! Йдіть, йдіть, Полковнику, закрийти свої кордони, жиби хахли ваш навоз не покрали! Помню! Консервами з морської капусти і 3-х літровими слоїками в яких плавали по 5 огірків-насінників. Навіть алкаші того не купували на закуску. А! То то в нас, виявляється, спєцпітаніє було! От же ж розсмішив мене Полковник, от же ж розсмішив! І нащо ото - наночь глядя? А потім дивуйся - звідки міфи беруться.
Завдаєте, Олю, такі наївні питання. Особисто для Полковника це все до одного місця. А ось для його царя, кремлівського засранця, ци питання життя і смерті. Для чого вони нас окупували в 1939 році? Щоб ось так і втратити? Ні, вони хочуть нас проковтнуть цілком.
Педро, у Полковника тут козирний інтєрєс (місія). Він так вболіває за Україну і сидить тут щодобово, бо боїться, що як Україна розлетиться, то він буде хахлів кармити.
Ничто так не возмущает русского обывателя, как неоспоримые свидетельства его рабской покорности — и на востоке Украины, и на постсоветском пространстве в целом.
Таде, Педро, не до одного. Інакше би він на ЛФ своє життя не проводив..... Вважайте, що для Полковника це те ж саме.
Зрозумів, Олю. Перефразовуючи трохи слова їхньої відомої пісні: Работа у нас такая Работа наша прастая Жила бі Орда радная... А ця Орда з чаксів Чинґіз-хана не може дня прожити, щоб не воювати з сусідами і не захоплювати їх земель. Які, до речі, через деякий час перетворює в кацапоподібний срач.
Именно так. Как и в прибалтийских республиках. Затыкали колбасой рты недобитым нацистам. ---------- Додано в 12:19 ---------- Попередній допис був написаний в 12:18 ---------- Это сейчас очень важная задача. Закрываем. Всё идёт по плану. ---------- Додано в 12:39 ---------- Попередній допис був написаний в 12:19 ---------- Мой интерес - сильное, самостоятельное, независимое и дружественное к России государство с общей границей почти в 2 300 км.
"Умереть и не встать!" Бідні рязанці і тамбовці! Вони нам бідолахи від щирої душі, прям від серця відривали і через всю нєаб"ятную страну перли вагони калбас, а ми такіє нєблагадарниє ( ай-я-яй! як нам нєвстидно!), як тільки підвернувся случай, сбєжалі бєз аглядкі! Ну і шо ти будєшь дєлать? Хитрі хахли! Бажано би колючим дротом ( проволокою). І в три ряди. Або ще краще - муром бетонним обгородіться! Ех, мєчти, мєчти, гдє ваша сладость? Це бажання - та Богові би у вуха.
І так майстерно брешете, що навіть оком не моргнете! Якби хто вас 8 років не знав і вашого інтєрєсу, то би й повірив наївний.
Точно! Аж 10 років. З 2004. Хоч якась користь для сім"ї є? Надбавку до зарплати (пенсії) за таку шкідливу роботу заробили? Чи все задарма? На благо родіни?
Нашли дурака! За 10 лет Родина возмужала. Вы там пиндосам своим передайте. http://sdelanounas.ru/blogs/46309/#cut Интересный сайтик. Рекомендую полистать. ---------- Додано в 12:58 ---------- Попередній допис був написаний в 12:56 ---------- Ну, вы-то нашу тайну не раскроете? Могу быть уверен?
А 70 лєт шо робила? Піндосам знаю, що кольорово, чи рашка возмужала, чи вже спилася наніц. Їм йдеться, щоби поменше рашків сюди сунуло. Бо й сюди, як казав Педро, свій рашинський срач волочуть за собою ... Полковнику, я себе часто картаю, що з вами тралі-валі розводжу. Це ж глупа трата часу. А ви ще хочете, щоби я якісь рашинські сайти листала. Фі-і-і-і! Ано мнє нада?! О! Шо і стоіло даказать! Руский тільки на словах патріот. А насправді - рідну маму за дєньгі продасть! Бай-бай, Полковнику!