Что вспоминать 80-е, когда и сегодня у каждого третьего начальника в нефтянке фамилия на -ко или -ло заканчивается. Вклад украинцев в разработку северных месторождений никто и не отрицает. Но как так поучилось? Их эшелонами КГБисты туда вывозили?
Я впевнений, що ти не одноразово їздив батрачити в чужі землі, можливо навіть на Москальщину. А я живу і працюю на Галичині(навіть закордонного паспорту не маю). І саме тому, що не хочу жити в одній державі з Допо і Гепоподібними( це весь югавосток)-я виступаю за соборну Галичину. ---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:35 ---------- це не має ніякого значення, в даній дискусії.
Всегда интересно с справжними галичанами разговаривать. Значит, данное Ваше утверждение что-то значит в данной дискуссии, а моё, в принципе, подтверждение данного тезиса, уже ничего совершенно не значит.
тут суть в тому, що галичан відправляли освоювати родовища, а як саме стимулювалося це-має другорядне значення.
та ладно, чого це ми маємо свою вкрайну віддавати? через політичне непорозуміння? тут вато лише почати, ну ладно - відокремиться, потім закарпатські русини відокремляться бо вони не дуже щоб "бендеруваті", потім прикордонні райони тієї ж Буковини почнуть до Румунії линути і так дальше, на виході маємо Львів з суверенними кварталами, де правий сектор буде зі свободою кордони наводити і т.і.
Знаєте, що характерно? Я не бачу причин територіального розподілу України. Є криза влади, є економічна криза. При чому тут територіальна цілісність країни? Хіба вона є темою розмови? Зверніть увагу, ні Польща, ні поляки не ставлять сьогодні - польський Львів, чи не польський, тільки московські курви і їх прихвостні вже б ділили Україну. Вже їх в одному місці свербить. Шельмів видно здалеку.
Це не політичне непорозуміння. Не протистояння прихильників однієї партії проти прихильників іншої. Розкол ментальний і ціннісний, а також різниця у самовизначенні.
ага, це ж яке самовизначення тре щоб розвалити Україну? навіть Бандеро-Шухевич до такого не додумався, втім вам потрібно менше обертатися серед "дизайнерів", бо в інших колах тієї прорви ментальності просто нема ...
Розійшлися чорногорці і серби, між якими ні мовної(навіть на рівні діалектів), ні релігійної, ні ментальної різниці, а лише різниця в самовизначенні. Бандера і Шухевич проголошували незалежну Україну у Львові, а не в Києві і тим більше не у Харкові.
Отака тупорила впевненість таких, як ти, здорово і підводить. Ніколи і ніде крім української шахти на протязі чверты століття не ішачив (а не "батрачив"). Це стосується і усіх моїх родичів по обох гілках. Дуже не хочеться мені це говорити, але вимушений,- перебери по пам'яті своїх близьких-батраків, та й себе не забудь... та принагідно чмокни отого, що тебе отут підтримав і який смика гнилі зуби в далекому зарубіжжі вже не перший десяток років... І, ще одне. Ота людина, на твоєму автарі, думаю, що засудила б тебе негайно за сепаратизм, бо справжній український націоналіст, де б він не жив, завжди боровся за соборність України... Шо, десяток донецьких бандюків злякалося, недолуге