Був я недавно у відрядженні у великому місті півд-зах України. Якраз під час гарячих подій на Грушевського. Мав візити до трьох фірм. У першій (щось середнє між малим та середнім підприємством) візит тривав біля двох годин. Директор - біля 50 років віком. Замісник - десь 40-45. Обидва весь цей час, поки ми робили справи, мали увімкнутий espreso.tv на своїх моніторах. Їхні коментарі (рос.): - Не понимаю, сколько можно терпеть этот бардак. Почему не подгонят пару бульдозеров и не снесут нахер этих мудаков. - Фашисты. На голову сели. А президент с ними цацкается. - Потому что инструктора американские, а те прошли Афганистан и Югославию. І тому подібне. Я не вступав в політичну дискусію, бо не бачив сенсу. Хіба що в самому кінці зустрічі, відчуваючи, що я не розділяю їх коментарі, директор сказав: "От я тут подумал, может и президент немного виноват в этом?" Але я вважаю, що він це сказав, але так не думає. Бізнес фірма веде виключно з Європою (Греція, Голандія). В іншій фірмі (невеликій зовсім) теж на моніторі було espreso.tv, проте там я почув тільки, що "западенцы доведут страну до войны". Більш нічого. Третя фірма - ще менша. Там всього троє людей. Мама - директор, син - помагає та є ще хтось (не бачив). Я не починав ніяких розмов на політичну тематику. Син сам мені сказав, що "мы с мамой помогаем людям в Киеве, как можем. Ехал наш знакомый доктор туда на неделю помочь протестующим, так мы с ним передали". ============= Отакі враження.
Вас дивує, що не всi пiдтримують? I не дивує, що у самий розпал протистояння - коли - як тут писали "весь Київ повстав" - у цьому самому Київi перемiг ставленик влади. Щоб зрозумiти, що не все ТАК гарно, як сурмлять майже всi ЗМI (хоча на мою думку - це обман, бо в нас лише пропагадистьскi гучномовцi з обох бокiв,якi присвоїли собі незаконний титул, а ЗМI - якi б iнформували - нема) - потрiбно iнодi думати самому...
Аплодуйте,Далекосхіднику!!! Денис Казанский В Торезе сегодня избили молотком главного редактора местной газеты. В Донецке давят на издание "Новости Донбасса", которое часто освещало события на местном Евромайдане. Вы верите, что власть будет соблюдать перимирие?
Звісно, карусель, тітушки, різниця між екзит-полом і офіційними результатами, якщо не помиляюся, 17 чи 18 відсотків...
Здається, вперше в житті, майже повністю згідний з комуністами. Комуністична партія України пропонує скасувати в Україні інститут президентства і закріпити в Конституції її федеративний устрій. Про це йдеться у відповідних пропозиціях КПУ, опублікованих у парламентській газеті "Голос України". Зокрема, частину другу статті 2 Конституції пропонується сформулювати у такій редакції: "Україна є федеративною державою у складі регіонів та Автономної Республіки Крим". А зроблять федерацію, нехай на своїх федеральних землять роблять державною російську чи папуаську мови, нехай ставлять памятники путіну і цілують їх в дупу - їхнє право. А нам, на даних нам Богом землях, як казав П.Тичина: нам своє робить.
ага ... мільонолітню ... ---------- Додано в 15:12 ---------- Попередній допис був написаний в 15:07 ---------- це мало би Вас занепокоїти ... не бачу проблеми у мові, не бачу проблеми у пам'ятниках, хай хто хоче той то і ставить, бачу проблему у тотальній корупції, чи це вирішить федерація?
Відділитися лише нам Галичанам, ну можливо приєднати до нас ще Волинь, з дебілізованими регіонами жити в одній державі не потрібно. Правда зараз помічаю велику кількість біженців зі сходу( різке збільшення російськомовних), з ними будуть проблеми. Тому або у вагони і назад додому, або як прибалти позбавити їх права голосу, інакше тягнутимуть назад в болото. ---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 15:54 ---------- Федерація лише перехідний етап, при розділі, як було в Чехословаччині. Проблему корупції, нам галичанам буде простіше вирішувати, якщо головний корупціонер буде тут у Львові, ніж як зараз їздити за ним до Києва.
не знаю, може Добкін і Кернес щось зорганізують, яку-небудь програму по поверненню співвітчизників. Тоді нам дешевше обійдеться.
Набор штампов и ярлыков. Бедновато с доказательной базой? Не желаете признавать простой факт, что не все "за"? Собственно - об этом я и писал - у нас не СМИ - а есть рупоры политсил. Нет журналистов - а есть пропагандисты. К этой же категории отнесем и т.н. "экзит-пул" от 5-го канала. Вам бы постыдиться делать ссылки на него
Педро нині закидав мені про фашиків... Термин "фашист" давно має не змістове, а емоційно-політичне забарвлення. Читаючи Муссоліні, фашизм - це спільна праця всіх верств населення заради процвітання держави. Нічого не нагадує?
Давайте помечтаем. Для начала - какую внешнюю политику будете проводить? Чем торговать с внешним миром собираетесь? Рабочие места в каких отраслях собираетесь создавать?