Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. ricardo

ricardo Well-Known Member

Був я недавно у відрядженні у великому місті півд-зах України. Якраз під час гарячих подій на Грушевського. Мав візити до трьох фірм.
    У першій (щось середнє між малим та середнім підприємством) візит тривав біля двох годин. Директор - біля 50 років віком. Замісник - десь 40-45. Обидва весь цей час, поки ми робили справи, мали увімкнутий espreso.tv на своїх моніторах.
    Їхні коментарі (рос.):
    - Не понимаю, сколько можно терпеть этот бардак. Почему не подгонят пару бульдозеров и не снесут нахер этих мудаков.
    - Фашисты. На голову сели. А президент с ними цацкается.
    - Потому что инструктора американские, а те прошли Афганистан и Югославию.

І тому подібне. Я не вступав в політичну дискусію, бо не бачив сенсу. Хіба що в самому кінці зустрічі, відчуваючи, що я не розділяю їх коментарі, директор сказав: "От я тут подумал, может и президент немного виноват в этом?"
    Але я вважаю, що він це сказав, але так не думає.
    Бізнес фірма веде виключно з Європою (Греція, Голандія).

В іншій фірмі (невеликій зовсім) теж на моніторі було espreso.tv, проте там я почув тільки, що "западенцы доведут страну до войны". Більш нічого.

Третя фірма - ще менша. Там всього троє людей. Мама - директор, син - помагає та є ще хтось (не бачив).
    Я не починав ніяких розмов на політичну тематику. Син сам мені сказав, що "мы с мамой помогаем людям в Киеве, как можем. Ехал наш знакомый доктор туда на неделю помочь протестующим, так мы с ним передали".

=============
    Отакі враження.

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

К-Подільський?

3. ricardo

Ні.

4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вас дивує, що не всi пiдтримують? I не дивує, що у самий розпал протистояння - коли - як тут писали "весь Київ повстав" - у цьому самому Київi перемiг ставленик влади. Щоб зрозумiти, що не все ТАК гарно, як сурмлять майже всi ЗМI (хоча на мою думку - це обман, бо в нас лише пропагадистьскi гучномовцi з обох бокiв,якi присвоїли собі незаконний титул, а ЗМI - якi б iнформували - нема) - потрiбно iнодi думати самому...

• Подобається Подобається x 4
  5. ricardo

З ХФ (тема "Переезд во Львов")

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Аплодуйте,Далекосхіднику!!!

Денис Казанский
    В Торезе сегодня избили молотком главного редактора местной газеты. В Донецке давят на издание "Новости Донбасса", которое часто освещало события на местном Евромайдане. Вы верите, что власть будет соблюдать перимирие?

7. Bambook

Bambook Persona non grata

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Здається, вперше в житті, майже повністю згідний з комуністами.
    Комуністична партія України пропонує скасувати в Україні інститут президентства і закріпити в Конституції її федеративний устрій.

Про це йдеться у відповідних пропозиціях КПУ, опублікованих у парламентській газеті "Голос України".

Зокрема, частину другу статті 2 Конституції пропонується сформулювати у такій редакції: "Україна є федеративною державою у складі регіонів та Автономної Республіки Крим".

А зроблять федерацію, нехай на своїх федеральних землять роблять державною російську чи папуаську мови, нехай ставлять памятники путіну і цілують їх в дупу - їхнє право.
    А нам, на даних нам Богом землях, як казав П.Тичина: нам своє робить.

9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ага ... мільонолітню ...

---------- Додано в 15:12 ---------- Попередній допис був написаний в 15:07 ----------

це мало би Вас занепокоїти ... не бачу проблеми у мові, не бачу проблеми у пам'ятниках, хай хто хоче той то і ставить, бачу проблему у тотальній корупції, чи це вирішить федерація?

10. kagan

kagan Well-Known Member

Відділитися лише нам Галичанам, ну можливо приєднати до нас ще Волинь, з дебілізованими регіонами жити в одній державі не потрібно.
    Правда зараз помічаю велику кількість біженців зі сходу( різке збільшення російськомовних), з ними будуть проблеми. Тому або у вагони і назад додому, або як прибалти позбавити їх права голосу, інакше тягнутимуть назад в болото.

---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 15:54 ----------

Федерація лише перехідний етап, при розділі, як було в Чехословаччині.
    Проблему корупції, нам галичанам буде простіше вирішувати, якщо головний корупціонер буде тут у Львові, ніж як зараз їздити за ним до Києва.

11. VasMT

А може тойво... Не тратитись на вагони...

• Подобається Подобається x 2
  12. kagan

kagan Well-Known Member

не знаю, може Добкін і Кернес щось зорганізують, яку-небудь програму по поверненню співвітчизників. Тоді нам дешевше обійдеться.

13. artobstrel

не для того ми вас приєднували ...

14. Дальневосточник

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви енкаведист?

16. Дальневосточник

Украина в границах до 39 года - исключительно состояла из нквд-стов? :scratch_one-s_head:

17. artobstrel

заради територіальної єдності - хоч фашист ...

18. VasMT

Педро нині закидав мені про фашиків...:mocking:
    Термин "фашист" давно має не змістове, а емоційно-політичне забарвлення.
    Читаючи Муссоліні, фашизм - це спільна праця всіх верств населення заради процвітання держави. Нічого не нагадує?

• Подобається Подобається x 3
  19. Полковник

Полковник миється в бані

Давайте помечтаем.
    Для начала - какую внешнюю политику будете проводить?
    Чем торговать с внешним миром собираетесь?
    Рабочие места в каких отраслях собираетесь создавать?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

людей було багато, а приєднював Йосіфф Віссаріновіч... з Артом конєчно...:)))

а де твій аватар? :)