А що,давати ригам заробляти? Щоб мали чим платити катюгам? Розумію, ви мрієте,щоб менти і ссучена бикота добрались і до ваших. А платити буде той риг,за якого вит тут сраку рвете.
Просто бойкотувати. А лєнінці - то Ваші герої. Я не люблю педерастів. То прерогатива савєцкіхчєлавєкав.
Ага... Тобто ота барикада біля Епіцентру - чергова дурість політично активних большевіків. Із цим я повністю згідний. Щодо підерастів, то я теж тепер бриджусь ТВі вмикати...
Я переконаний, що кожен має право на те, що не заборонено Конституцією. А вона не забороняє ні мені, ні Вам, ні Герезі заробляти гроші, як не забороняє нам всім тратити їх там, де кожен з нас має бажання. Ось я не купую товари в ригівському епіцентрі, а Ви все одно вважаєте мене ригівською підстилкою. Парадокс?
Мої знайомі - сім'я з Луганська - вже шукають квартиру в Києві. Чоловік домовився зі своєю фірмою про переведення сюди на роботу. Говорив також з колегою з Запоріжжя - чудом не попав під роздачу тітушок у неділю, добіг до авто. Він не настільки певний, але питав, як тут з роботою спортивного журналіста.
А це заборонено Законами. Прийміть Закон про заборону трати грошей в Епіцентрі, і я з радістю буду його виконувати...
Не міняє. Кожна людана в праві робити так, як вважає за потрібне. На цьому і базується свобода людини. Але якщо твої бажання суперечать Закону - вони незаконні і можуть бути покарані. От і все.
А якщо такі дії не покарані, а навіть підтримуються державними органами, громадяни мають повне право вжити інших законних дій для їх припинення.
Як негри в Донецьку захищали українську мову від оскаженілих москалів. Зайве свідчення того,що кацапи - брудні тварюки. http://youtu.be/KbY9PkNcO2Q