Купа народу на Грушевського добовільно підставляє себе під 15 років ув’язнення. Фани з Харкова влаштовують полювання на тітушок. Люди гинуть за Україну(східняки, до речі), а ви сидите в теплій хаті і відділяєтесь від них? Молодець!
Тему зачинено як абсолютно неадекватну в теперішній час. Хочете - просіть Мартіні і супермодерів, най вам відчиняють.
Тему відчинено, хоча я Мрочко підтримую. Попереджаю - розмова не заборонена, заклики будуть каратись.
У вас, у западенцев, менталитет не тот. И посему нам с вами в одной стране делать нечего. Идите в ЕС и мойте туалеты у поляков и немцев. А мы с Россией будем строить самолёты и ракеты.
Отправь своих детей воевать в Чечню, а сам иди мыть туалеты на заводе Туполева. Для коммунистов "всякий труд почетен".
Для вирішення поточної політичної кризи необхідно: - відмінити повністю т.з. закони 16 січня - відправити у відставку уряд Кровосісі - відпустити всіх арештованих протестувальників - покарати всіх, винних у застосовуванні насильства проти протестувальників - повернути Конституцію 2004 р - достроково переобрати президента та ВР Інакше - країна буде розколота (розділена, знищена, затягнута в довгострокову смуту - потрібне підкреслити), бо Рубікон вже перейдено і зворотнього шляху немає. ----------------------------------------- А тепер дайте відповідь. Хтось вірить, що діючий режим здатен виконати перераховані вище пункти? Отож.
Скористатись запрошенням пуцькіна і депортувати всіх,хто підтримує скаженого хруня. Освоювати тундру. В теплушках,голими,на мороз,як колись наших предків депортували.
Ну ось "динамічна" мапа показала "хто з ким". Виступав Микола Княжицький (не знаю, наскільки сьогодні йому можна вірити), говорив про те, що літаки у Гостомелі привезли живі й неживі вантажі не для Києва, а для Сходу. Мовляв, у Рашці зрозуміли, що Центр вони вже безнадійно втратили, як і Захід.
Звичайно мих, заявляв i заявлятиму далi, найкращий вихiд - розкол Украiни. Чим би не закiнчилось повстання, залишимось з хахлами - подальше болото забезпечено.
Помиляєтесь Миху. Ой як помиляєтесь. Вони не хочуть ділити. Вони хочуть проковтнути цілу Україну. Поки що Західної не можуть. І якщо українці (я маю на увазі українці а не креоло-хахли) не скористаються цим шансом - незабаром буде проковтнуте все. ---------- Додано в 10:06 ---------- Попередній допис був написаний в 10:04 ---------- При перших же виборах бидло знову вибере комуняк чи кримінал. В них ідіосинкразія на все українське.
На мою думку - не цілой. Подивитеся. Відрезуть західні області, які по перше найбільш ворожі МС / Росії ітд - по друге не в стані існувати самостійно у економичному сенсі. Самі тільки користі. Створюєсться на межі Європи таке "Косово - навпаки", яке дивним чином буде в стані перманентної дестабілизації. Вже задбають ті, кому це вигідно. Тому розумиієте, що найбільшим противником разділу є ... Польща. Хоча, звичайно, вливу на цей процес не має жодного.
Для збереження країни цілісною наразі бачу лиш одну умову - Переформатування більшости у т.з. ВР, причому негайно, навіть сьогодня. І ця умова не є ґарантією, а лише першою цеглиною, яка б допомогла зупинити протистояння. Далі: - відміна повністю т.з. законів 16 січня - відставка уряду - перегляд Конституції (можливо, навіть скасування посади президента) - перевибори ВР Стане ясно, чи синякам болить Україна, думаю, вже сьогодня. Сам я не вірю, що зі сторони ПР такий крок можливий.
В це важко вiрити i важко усвiдомлювати, але скiльки живу, стiльки переконуюсь - нема гiршого кацапа, як схiдняцький малорос-хахол.