Де-факто країна розколота вже давно. А останні місяці розкол лише поглибився. Чивокуні прискореними темпами будують Півн.Корею. Не Бєларусь і навіть не Росію. Бо немає ресурсів (ніяких, все розкрадено). Тому - або бунт, або - закони Чучхе. Третього шляху вже нема.
Якби оце Пу відділило від України Бидлостан, врезультаті чого повстала б українська держава, я б його портрет повісив би на найбільш видному місці і щодня йому б дякував.
купа знайомих, товаришів, кентів мешкає у Донецьку, Дніпропетровську, Києві, Харкові, Одесі, Криму у кожного з них є свої таргани, але всі прекрасні люде за виїмком Одеси, там купа неадекватів)))) найліпшу співпрацю маю з росіянами в цілому і москвичами загалом -- золоті люде проблеми виникали переважно з галичанами одні замовники навіть погрожували... *** до чого я веду? та ні до чого)))) всі люде різні кожен має свої заскоки нема чого когось ідеалізувати і обсирати інших, тільки тому що “ми класні, а вони погані, бо думають інакше” “ми класні, а вони погані, бо думають інакше” -- це типове ставлення рускообіжених *** але через те, що на сході більше рускообіжених, ретроградних совків і комуністичних зомбі, не варто розкидатися територіями і людьми. недоумків та неадекватів завжди видно ліпше ніж адекватних людей
Ну то з такою логікою - влада теж непогана, там є різні люди, нащо нам той кіпіш піднімати, давайте вип'ємо за стабільність, і в понеділок на завод, ВВП піднімати.
хочеться випити -- пийте, кому потрібна така дискусія?))) кухонна революція мене мало цікаве розкидатися землею та людьми через владу можуть тільки <епітет вставте самі>
На жаль, таких тверезомислячих людей навiть на заходi обмаль. Вiддiлитись вiд проклятоi Хахляндii колючим дротом - едине свiтло в кiнцi украiнськоi нацiональноi дупи.
смердюча тема як і її адепти. якщо ви настільки обгадилися створити свій майдан за відокремлення то вийдіть на антимайдан чи майдан і виступіть з пропозицією знищити велику Україну. і тоді ви взнаєте наскільки популярна ця ідея в народі. а імітувати підтримку створеними клонами - це для малописьменних. так вони всі вже виїхали, тож трахайти мізки діяспорі, Україну не чіпайте. ВЕЛИКУ УКРАЇНУ.
А тепер подивіться, кому сподобався ваш допис і хто поставив вам плюси. Це два платних агента ФСБ. Отже, скажи мені хто твій друг... Пишіть і далі, таваріщь таксіст. Побачимо кого ви наступним разом "привезете" на своєму таксі.
двом платним агентам фсб пост сподобався бо агентам фсб подобається коли українці гризуться. і ще. не всі агенти фсб себе відкрито так позиціонують. серед них є і ті, що вдають з себе начебто українців а українців инших таваріщами обзивають. то найхитріші падлюки.
Чомусь про розкол України здебільшого говорять іноземці чи емігранти, або ті, які збираються емігрувати - тема, звичайно, нікчемна...
Ну, так панами себя там почувствовали. Теперь крепостных им подавай! Очень надеюсь, что не обломится. Украина стала независимой державой в сегодняшних границах. Таковой и должна быть!
так бо дійшли до такого висновку не від хорошого життя тут! от мені цікаво чому в УКРАЇНІ коли дівчина йшла з УКРАЇНСЬКИМ прапором на неї нападали агресивні УКРАЇНСЬКІ покидьки? http://youtu.be/G8qF9-HggXU чому коли до машини був прикріплений УКРАЇНСЬКИЙ прапор машину зупинив УКРАЇНСЬКИЙ ДАЇшник за "порушення" тільки за то що машина їхала з УКРАЇНСЬКИМ прапором???? http://www.youtube.com/watch?v=ITV5b-JCcTw Скоро щоб говорити по українськи треба буде виїжджати за кордон! А ми далі будемо то бидло за собою тягнути? і казати що ми один народ?
Не, не будет такого. Уверен. Украинский язык законодательно закреплён на территории Украины. Если Закон нарушают, то виновных следует карать. Тоже в соответствии с Законом.
Конечно! Флаг - символ Государства! Осквернившие его должны нести ответственность в соответствии с Законом Украины.