Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

прийшов Палковнік і навчив всіх правильно Україну любити)))
    частіше би заходив -- менше би тут Україну ділили)

• Подобається Подобається x 3
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

А Ряснянський ліс зараз соборний і незалежний.
    Хомо там тепер не лазють,Богу дякувати.

• Подобається Подобається x 2
  3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Прости Господи бывшего политработника, сам не ведает, что говорит... :nea:

4. Romko

5. Romko

БЕРКУТ ПЕРЕДАВ ПОСЛАННЯ ЖУРНАЛІСТАМ: Перший день форуму євромайдану в Харкові. 12-45. Іду собі спокійно на звуки мітингу, знімаю дальні плани автобусів, котрі припаркувалися на вулиці Гіршмана. Он вже здалеку бачу, мітингуючі з прапорами ПР в саді Шевченка. Саме там, на місці євромайдану влада зорганізувала антимайдан на підтримку Януковича. Аж ось, перед перехрестям з Мироносицькою вулицею, мою увагу привертають два атобуси з затемненими вікнами. Опа, в них немає номерів ні попереду, ні позаду! Беркута в комуфляжах з відкритими обличчями стоять біля бусів. Навожу камеру, знімаю... Підхожу ближче, крупні плани, інший ракурс. В кадри потрапляють обличчя беркутів. "Нє снімай! Я нє разрєшаю!" - випалює чорнявий спецпризначинець. "Щас я тєбя наснімаю!!!" - його рука простягнулась в кишеню і з неє з’явилась мобіла. "А можна Ваше посвідчення?" - поцікавився я. Збоку бачу - вусатий беркут під метр дев’яносто з круглим обличчям заходить мені за спину, метрів за чотири. Мені б одразу зреагувати - але відповідаючи щось першому спецпризначенцю, замешкався... Ба-бах!!! Струм з електрошокера з лівого боку шиї пробирається по всій верхній частині тіла! Цей вусатий беркут мабуть маньяк - стільки тримати шокер ввімкнутим! "Як я міг допустити, щоб він стрибнув на мене ззаду" - промайнуло в голові. Тут підскочили інші беркута - кілька ударів по нирках і мене, заломавши руки, затягують в автобус. О, водій завбачливо відкрив двері! Всередині мене зустріли під воплі з матами. "Ну все, гаплик!" - подумав я. Беркута - а їх в автобусі здалося близько півтора десятки - були налаштовані, м’яко кажучі, неадекватно агресивно. Далі вусатий із кимось провів серію ударів по нирках. Після цього знову електошокер, знови удари і знову електрошокер... "Флешку виймі, может там еще і касєта єсть, сморі там..." Після того, як флеш пам’ять була вилучена, моя улюблена камера панасонік AG-HMC41EU з XLR-адаптором та мікрофоном-пушкою перетворювалась під ногами беркутів в барахло. О, як мені стало шкода - адже двадцять три з половиною тисячі - саме стільки коштувало мені обладнання - не легко заробити! "Какой канал?", "Покажи документи!" "І тєлєфони! Вдруг он пишет на мобилу ілі на діктофон" - чулося від беркутів. Обшманавши мене, подивившись на моє посвідчення журналіста, закинули в сумку залишки камери сказали "Йди!". "І передай другим журналістам - НАС НЄ СНІМАТЬ!!!!" - рявкнув вусатий. Коли я відійшов від атобуса на півсотні метрів - там була ціла купа працівників міліції (не беркут), котрі бачили, як мене затягнули в автобус. Проте на моє прохання зреагувати - вони мовили "Іді дальше!!!". Зараз справою займається прокуратура, але мене вбив коментар міліції: "представитель СМИ без каких-либо объяснений пытался проникнуть в автобус, в котором находились бойцы спецподразделения "Беркут". Милиционеры во время беседы с журналистом объяснили ему, что находятся на службе и осуществляют охрану общественного порядка, после чего попросили его покинуть автобус" (http://glavnoe.ua/news/n160819). І як після цього ставитись до міліції? Роман ЧЕРЕМСЬКИЙ, Харків

---------- Додано в 10:16 ---------- Попередній допис був написаний в 10:12 ----------

• Подобається Подобається x 4
  6. Полковник

Полковник миється в бані

Сегодня решили сплотиться вокруг ненависти к собственным сыновьям, выполняющим задачи по охране правопорядка в государстве.
    Гуляй Поле чистой воды.
    Кто же к вам придёт на помощь, когда "бандеровская армия" начнёт откровенную резню на улицах городов?

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

звідки інфа? пуцін нашептав?

• Подобається Подобається x 1
  8. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Руссій мір.
    Чорна діра людства.

• Подобається Подобається x 5
  9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

10. morze

morze Well-Known Member

нельзя!

11. Romko

Якби твоїх дітей побив ОМОН,ти б,напевно скакав з радощів і привів ще жінку - БИЙТЕ,во славу пуцькіна - БИЙТЕ!!!!
    У вас ж так і роблять.Ще й лижуть чоботи тим,хто б"є.Расєя.

• Подобається Подобається x 5
  12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ромку, не кажіть так. Зараз прийде марксист-атеїст тов. Кім і назве вас агентом Кремля. З сотоваріщами, любителями атєчєства від Сяну до Тихого океану: IgorLvivM (Нині), mrochkizm (Нині), Oxid (Нині), Ома (Нині), Полковник (Вчора)
    Цікаво, я ніде не читав в тов. Кіма, що Янукович є агентом Кремля. Тай взагалі, в нього ні слова осуду Януковичу чи ПР.
    Дивно...о_О

---------- Додано в 11:44 ---------- Попередній допис був написаний в 11:37 ----------

Василю, львівяни давно розкусили хто такий Михальчишин з компанією. І дали копняка під сраку вигнавши з мітингу.
    І чи не є їх головною функцією фігурувати в вас, Полковника чи путінвізорі як бєндьоровци збираються устроїть рєзню на уліцах городов?
    Я ж вчора писав, що переконаний, що Полковник, ви і Свобода дістаєте гроші з тої самої каси...

13. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Гірше, Педро - ці моральні покручі роблять то навіть не за бабло, а з власних переконань.

14. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Полковник, озаботьтесь наконец своей судьбой. :yes:

• Подобається Подобається x 6
  15. Полковник

Полковник миється в бані

Это наши братья - россияне!
    И судьба у нас одна и общая!

16. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Хіба Вам лікуючий Вас лікар не говорив, що не можна дивитися на ніч "Вєсті" і 1 канал?

17. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Ну, поздравляю вас с новыми родственниками. Украинцы и белорусы наконец от вас отдохнут.

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну я з Полковніком то так... З Детского Мира.
    Але ВОС ? Ви на святе посягнули... :mocking: Свобода з бюджету України...

19. Оля

Оля Старожилка форуму

:haha::haha::haha:KLIBERN, ну не можна ж так людей на ніч смішити.

20. Полковник

Полковник миється в бані

Радость и счастье наступили бы.
    Да, вот, никак не могут.
    Какое уже тут по счету "Справжняе аблича расии"?

а де твій аватар? :)