Ранувато, Полковнику. Скільки ще є потенційних репатріантів... Хоча на прикладі країн Балтії не думаю, що вони вже такі свідомі росіяни-патріоти. Бульдозером їх звідти не виштовхаєте.
Пани, я ведь не даю Вам советов по поводу Вашей сразадницы. Вы так не нервничайте, любезная. Не нашли за 5-6 моих постов повода для бана? Ой, ой, бедняжка... Ну, не томитесь. Скоро будет.
Вы даже представить не можете, как я был расстроен облому подписания Угоды. Место Украины в Европе. И только там. Когда же вы от России отвянете? Доживу ли?
То чого ж ви мовчите? Ваш гівнюк по іншому думає. Викликав за тиждень до підписання зека до Сочі, щось йому там защемив і на наступний день той повернув на 180 градусів. Ой не відчепитесь ви по доброму від України. Поки хтось вашого смердячого рила не обрубає.
Навалились гурьбой, стали руки вязать. А потом уже все позабавились. (с) Чого накинулись на людину? Тверезо мислить, говорить вірно.
Не полковник, не полкаш. Не, половник иль алкаш. И не скользкий, нет, а склизкий. И норд-осту очень близкий.
Я ж кажу - робіть щось. Не сидіть, склавши руки, вимагайте від своєї влади закрити кордони. Я в Росії була востаннє років двадцять тому, так що вважайте "отвяла".
Якщо ви хочете мені щось сказати про Свободу, то я про неї не набагато кращої думки ніж ви. Але ваша тональність з приходом Полковника змінилась кардинально. І плюси... плюси... Бос повернувся? Не переживайте, ненадовго...
Вибірково - старі назви вулиць Львова. Мабуть набагато краще звучать? Аврори вул. Артема вул. (дивно, чому не було вулиці Асфабадітєлєй?) Воровського вул - там жили вори? Леніна вул. Леніна просп. Леніна бічна вул. Ленінського Комсомолу просп. Лібкнехта вул. Люксембруг пл. Першої Кінної вул. Радянська вул. Радянська пл. Радянської Конституції вул.
Якщо Полковник говорить правильно, то чому б не плюсанути? Тим більше, що за кожен плюс йде премія. Йому з однієї контори, мені з іншої. Отак і заробляємо на хлєбушко... А на рахунок рила іллєнка, то просто до слова прийшлось. Асоціативний ряд, так би мовити.
Не посылай меня, не надо: Ведь обижаться - смертный грех. Падёт на полк с тобой торнадо, Разделает вас под орех.
Справді? А я думав з одної... А також тягнибоки сидять біля того ж корита... Видно, старію. Помилявся...