Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Україні і українцям самим з колін не встати, це ясно як білий день.
    Думаю, в наступні роки кацапстан проковтне Хахляндію цілком, поки що він її просто хаває. Але пуцін не захоче мудохатися з западенцями, які будуть постійно йому ваняти - тому організують розкол вже самі, і ініціатива піде вже зі сходу.
    А східняцький хахол, то вам не западенський добрий хруньо - він до розколу візьметься жорстко, коли кацапський барін фас скаже.

Батьки мого файного друга переїхали рік назад на постійне проживання з Плєвкова (колишній харькафф) до Львова, офіційне обгрунтування:
    нужно реально на вещи смотреть:
    1. приятнее жить, во Львове добрый и совсем другой народ
    2. Украина всё глубже в пропасти, и через пару лет мы хотим ближе к цивилизации жить, и дальше от чёрного совка

• Подобається Подобається x 1
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я вже кілька разів наводив його слова, коли він сказав Бушу в Бухаресті - Східна Україна це наше, це частина Росії і вона стане частиною Росії.
    За Західну Україну я не хвилююсь - нехай йдуть куди хочуть.
    Але ж ви бачите з яким запалом панове Мих, Бамбук, пані Мрочко хочуть в екстазі злитися зі Східною Україною в складі Раші!
    Невже Путін їх не почує?

3. kjk

kjk Дуже важлива персона

4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну от я ж і кажу, в ідеалі це треба було зробити в 90-х ще, непогано було б зараз при майданах - вийти Заходу зі складу України.
    Але вчергове просрано все на всіх рівнях, майдан черговий пшик, ніяких змін, суспільство-імпотент, ті, кому вистачило розуму ще давніше емігрувати з цієї діри, на жаль знову виявляються правими.
    Але кремлівся пекельна кухня варить, рано чи пізно ця сурогатна псевдодержава розвалиться, тільки в інший, трохи болючіший спосіб - і ніхто не буде питати ні мене, ні бамбуків, ні вас, подобаються нам такі геополітичні зміни чи ні.
    Нам з хахлами ітак не подорозі буде, шкода лише, що через переважну більшість сліпих бамбуків ми, галицькі хруні, просрали кілька десятиліть впусту.

5. ricardo

ricardo Well-Known Member

Ну не хочуть вони, щоб ви їх рятували.
    Чого чекати? Повної донбасізації?
    Терпіти? Не хочу.
    Я так не думаю. Оцінку мені ви вже дали.

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Це був сарказм

7. ricardo

ricardo Well-Known Member

Тоді я не так зрозумів :dntknw: :)

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

І,шоб всє каровнікі і свінарнікі носілі свєтлпє імя важдя!!!!:girl_angel:

9. Oxid

Oxid Well-Known Member

Ще один цвях в труну міфу про розкол України - cтатистика:)
    http://censor.net.ua/resonance/266032/my_ne_raskolemsya
    ;)

Останнє редагування: 11 січ 2014
  10. Ну, як на мене, це дуже поверхнева пропозиція.
    Моя думка така: шоб не только всє каровнікі і свінарнікі носілі свєтлпє імя важдя,
    а й усі корови з биками та усі свині з кабанами також несли цей тягар!

11. Полковник

Полковник миється в бані

Боже, не допусти.
    Еднайтесь уже быстрее и вступите, наконец, в ЕС.
    Неужели самим эта затянувшаяся трагикомедия не надоела?

12. На бога надейся, а сам не плошай.
    Иначе - свобода и воля прощай!

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Полковнику, повертайтеся до війська, посильте наші спільні кордони. Данєцьких пускайте до Раші на халяву, а до нас - щоб і миша не проскочила!

14. Полковник

Полковник миється в бані

И когда они у вас были - свобода и воля?
    Или Вы про те счастливые деньки:
    Самой столице Галичины вернули название Лемберг. 156 названий улиц и площадей города были названы по-немецки, часть получила вроде бы украинские названия (Леся Украинка-гассе, Ридна Школа - гассе, Коновалец-гассе). Против этого часто выступали командиры вермахта, в своей деятельности использовавшие старые карты Львова. Близ Большого городского театра был установлен монумен в честь А. Гитлера - гранитный куб с надписью "Площадь Гитлера" и бронзовой чашей. На многих кафе, ресторанах, трамваях появились предстерегающие таблички "Только для немцев". Государственным языком был объявлен немецкий, хотя в учреждениях было разрешено использовать украинский и польский. Началось введение обязательной трудовой повинности, для чего на площади Смольки, дом 3 (ныне площадь генерала Григоренко), на бирже труда стали проводить регистрацию мужчин и женщин в возрасте от 15 до 60 лет.
    http://history.lviv.ua/index.php/ru...jna/163-lvov-i-vtoraya-mirovaya-vojna-chast-2

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Вам до того що?

• Подобається Подобається x 2
  16. Полковник

Полковник миється в бані

Лично мне очень даже шо.
    Пока за счёт моей пенсии у вас там свобода и воля.
    Дуйте на запад.
    Я ещё год назад предупреждал, что пора закрывать границу с Украиной.

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

І не тільки. Скільки в РФ є безіменних громадських туалетів! А так би називались - туалет імені головного гівнюка РФ тов. Путіна.
    Звучить! І посидіти в такому туалеті одне задоволення. Гордість аж розпирає!

18. Gron

Gron тафгай

Дайте рахунок я поверну вам всю вашу пенсію і навіть наперед.

Дуйте на північний схід.

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Кого прєдупрєждалі? Мене з Мартіні?

А папу Путіна прєдупрєділі?

Нєфіг по форумах звєздєть, піднімайте задницю і йдіть добиватись недоторканості своєї пенсії.

Особисто я буду рада, якщо співвітчизники подують на захід, тут совок дуже швидко з голови вимітається.

• Подобається Подобається x 4
  20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Раби в рашці завжди влизували сраку своїм царям.
    Хіба то новина?

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)