Україні і українцям самим з колін не встати, це ясно як білий день. Думаю, в наступні роки кацапстан проковтне Хахляндію цілком, поки що він її просто хаває. Але пуцін не захоче мудохатися з западенцями, які будуть постійно йому ваняти - тому організують розкол вже самі, і ініціатива піде вже зі сходу. А східняцький хахол, то вам не западенський добрий хруньо - він до розколу візьметься жорстко, коли кацапський барін фас скаже. Батьки мого файного друга переїхали рік назад на постійне проживання з Плєвкова (колишній харькафф) до Львова, офіційне обгрунтування: нужно реально на вещи смотреть: 1. приятнее жить, во Львове добрый и совсем другой народ 2. Украина всё глубже в пропасти, и через пару лет мы хотим ближе к цивилизации жить, и дальше от чёрного совка
Я вже кілька разів наводив його слова, коли він сказав Бушу в Бухаресті - Східна Україна це наше, це частина Росії і вона стане частиною Росії. За Західну Україну я не хвилююсь - нехай йдуть куди хочуть. Але ж ви бачите з яким запалом панове Мих, Бамбук, пані Мрочко хочуть в екстазі злитися зі Східною Україною в складі Раші! Невже Путін їх не почує?
Ну от я ж і кажу, в ідеалі це треба було зробити в 90-х ще, непогано було б зараз при майданах - вийти Заходу зі складу України. Але вчергове просрано все на всіх рівнях, майдан черговий пшик, ніяких змін, суспільство-імпотент, ті, кому вистачило розуму ще давніше емігрувати з цієї діри, на жаль знову виявляються правими. Але кремлівся пекельна кухня варить, рано чи пізно ця сурогатна псевдодержава розвалиться, тільки в інший, трохи болючіший спосіб - і ніхто не буде питати ні мене, ні бамбуків, ні вас, подобаються нам такі геополітичні зміни чи ні. Нам з хахлами ітак не подорозі буде, шкода лише, що через переважну більшість сліпих бамбуків ми, галицькі хруні, просрали кілька десятиліть впусту.
Ну не хочуть вони, щоб ви їх рятували. Чого чекати? Повної донбасізації? Терпіти? Не хочу. Я так не думаю. Оцінку мені ви вже дали.
Ще один цвях в труну міфу про розкол України - cтатистика http://censor.net.ua/resonance/266032/my_ne_raskolemsya http://news.ugcc.org.ua/news/blazhennіshiy_lyubomir_tіlki_pіslya_povernennya_v_ukrainu_ya_vіdchuv_sebe_normalnoyu_lyudinoyu_bo_skrіz_і_zavzhdi_buv_gromadyaninom_drugogo_klasu_68817.html тому співчуваю тим українцям, які за кордоном...
Ну, як на мене, це дуже поверхнева пропозиція. Моя думка така: шоб не только всє каровнікі і свінарнікі носілі свєтлпє імя важдя, а й усі корови з биками та усі свині з кабанами також несли цей тягар!
Боже, не допусти. Еднайтесь уже быстрее и вступите, наконец, в ЕС. Неужели самим эта затянувшаяся трагикомедия не надоела?
Полковнику, повертайтеся до війська, посильте наші спільні кордони. Данєцьких пускайте до Раші на халяву, а до нас - щоб і миша не проскочила!
И когда они у вас были - свобода и воля? Или Вы про те счастливые деньки: Самой столице Галичины вернули название Лемберг. 156 названий улиц и площадей города были названы по-немецки, часть получила вроде бы украинские названия (Леся Украинка-гассе, Ридна Школа - гассе, Коновалец-гассе). Против этого часто выступали командиры вермахта, в своей деятельности использовавшие старые карты Львова. Близ Большого городского театра был установлен монумен в честь А. Гитлера - гранитный куб с надписью "Площадь Гитлера" и бронзовой чашей. На многих кафе, ресторанах, трамваях появились предстерегающие таблички "Только для немцев". Государственным языком был объявлен немецкий, хотя в учреждениях было разрешено использовать украинский и польский. Началось введение обязательной трудовой повинности, для чего на площади Смольки, дом 3 (ныне площадь генерала Григоренко), на бирже труда стали проводить регистрацию мужчин и женщин в возрасте от 15 до 60 лет. http://history.lviv.ua/index.php/ru...jna/163-lvov-i-vtoraya-mirovaya-vojna-chast-2
Лично мне очень даже шо. Пока за счёт моей пенсии у вас там свобода и воля. Дуйте на запад. Я ещё год назад предупреждал, что пора закрывать границу с Украиной.
І не тільки. Скільки в РФ є безіменних громадських туалетів! А так би називались - туалет імені головного гівнюка РФ тов. Путіна. Звучить! І посидіти в такому туалеті одне задоволення. Гордість аж розпирає!
Кого прєдупрєждалі? Мене з Мартіні? А папу Путіна прєдупрєділі? Нєфіг по форумах звєздєть, піднімайте задницю і йдіть добиватись недоторканості своєї пенсії. Особисто я буду рада, якщо співвітчизники подують на захід, тут совок дуже швидко з голови вимітається.