Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Bambook

Bambook Persona non grata

Звісно, працювати над тим, аби ситуація змінилася - складно. Набагато легше заявити, що східняки невиправні, написати гнівний пост, що від них треба відділятися, і піти пити пиво під патріотичні пісні.

• Подобається Подобається x 1
  2. kjk

kjk Дуже важлива персона

Треба розуміти що ми вже 23й рік працюємо над цим. Успішно?

3. Bambook

Розкажіть детальніше, як ви над чим працюєте 23й рік. Бо може, й треба розуміти, але я щось ніяк не допетраю.

4. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ну як мінімум - з гаслами схід і захід разом, на сході є поширена думка що вони роблять послугу знаходячися в складі Україні, і ми їм маємо за це ще дякувати. Було б поширене мнєніє що вони нах*р нікому не потрібні - і вели вони б себе простіше.

---------- Додано в 17:01 ---------- Попередній допис був написаний в 17:00 ----------

Не я, а наше [прозахідне, проукраїнське, демократичне і тд] суспільство працює над об'єднанням сходу і заходу разом.

5. Bambook

Ну, тепер ви хочете працювати гаслом схід і захід не разом. Думаєте, добєтеся чогось кращого за наступні 23 роки?

• Подобається Подобається x 2
  6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Хочу вірити що набагато швидше. Під час чергової політичної кризи при вступі у ТС чи переобранням Януковича.
    Коли буде стояти питання - Україна з Януковичем у совку чи пів-України без Януковича у Європі.

7. Bambook

Отже, що під час чергової політичної кризи вирішить те, що ви пишете на форумі гасло "схід і захід не разом"?

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

Вирішить якщо значна частина людей буде так думати.

В принципі об'єднуюче гасло схід і захід разом само по собі нелогічне. Бо там речі які не можуть бути разом.
    Європа і совок разом? НКВС і УПА разом? двомовність і мономовність разом? До кого це гасло адресоване?

9. Bambook

Мене не питайте, мене абстрактні гасла мало цікавлять. Як схід і захід разом, так і схід і захід не разом.

Думки матеріалізуються, як у фільмі "Секрет"?

10. Dred

Dred Well-Known Member

Україна насправді ділиться не на Схід і Захід, а на совок і несовок.

Лесь Подерв’янський

• Подобається Подобається x 7
  11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А де ви бачили "вільний" ринок? У Польші? Розказати про фінансову підтримку фермерства? А ми - як підтримуємо своїх? Далі - людям (працівникам) байдуже - хто в них "хазяїн". Вони хочуть не "дотацій" - а робочі місця. Вони хочуть працювати. Ви це - розумієте? Де ви чули, що люди "хочуть випускати неякісну продукцію"? Де я писав про ТАКе? Я писав, що договір про асоціацію окрім відкриття украінського ринку - на неравноправних умовах (де наші дотації???) - не дає нічого для модернізації підприємств, не несе заміну технологій і т.і.

Хто це сказав? Вже давно не хоче. Якщо б хотіла - то голосувалиб не за пр - а за якійсь "зубр" - що агітував у місті під російськими прапорами. Але - не голосували!Ось вам і соціологічний опрс. :hi:

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Скажу вашою мовою - хрєн рєдькі нє слащє...:nea:

---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:49 ----------

А мені, за перепрошенням, до одного місця чи вони разом чи ні. Вони ніколи, апріорі, не будуть разом. Різні мови, релігія, політичні погляди, совкізм, рабство на генному рівні...
    Мене болить, що мої земляки через те бидло 23 роки сидять в лайні по вуха.
    І світла в кінці тунелю не видно. Знову через те бидло.
    А ви продовжуйте єднатися. Може доєднаєтесь. До губернії російської федерації.

• Подобається Подобається x 4
  13. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

ТАК чого тоді підіймаєте галас?Чого тоді проштовхуєте ТАКе, що кажучи вашою мовою - burn not your house to rid it of the mouse - робити не треба? :mocking:

14. Pedro

Ви знаєте, є така наука - футурологія. Так ось, побуду на хвилину в тій мантії. Знаєте що на вас чекає? Через кілька років Митний Союз, можливо членство в РФ. Пожиттєва і, очевидно, спадкова диктатура Януковичів, якщо Україна буде мати хоч елементи якоїсь незалежності.
    А розумні люди вже давненько говорили - відсічіть гангренозний донбаський хвіст і поволі створите українську державу. Не послухали.
    Тепер маєте те що маєте. А через деякий час будете мати незрівняно гірше...
    Вже і Майдан сходить на пси. А що ж може ще бути без ідеї...

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

16. Bambook

Вам явно не до одного місця. Вам дуже хочеться розділити Україну. Того самого, до речі, хочеться і Путіну. Класна з вас, Самойловича і вам подібних виходить команда добровільних помічників ФСБ.
    А головне зараз навіть не в цьому - все одно більшість таких диванних сепаратистів не мають жодного уявлення, як втілювати ці фантазії і ніколи самі нічого не робитимуть для їх втілення. Це все пустопорожній трьоп.
    Найгірше те, що вони намагаються демотивувати тих, хто робить щось може невелике, але реальне.

• Подобається Подобається x 3
  17. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 5
  18. kjk

kjk Дуже важлива персона

От чому такі комплекси.
    До чого тут Путін? Це наші, внутрішньоукраїнські проблеми.

---------- Додано в 10:59 ---------- Попередній допис був написаний в 10:53 ----------

Є різниця між фінансовою підтримкою підприємств коли на відкритому ринку вітчизняний продукт роблять кращим/дешевшим за імпортний, і совковий варіант - коли імпортний продукт роблять настільки дорогим що він програє вітчизняному.
    Я за перший варіант, ви за другий.

19. Pedro

А вам хочеться щоб Схід і Захід були разом... в путінській імперії? Зачекайте, незабаром будете мати таке задоволення. Гарантую!
    До речі, і Путіну краще мати всю Україну ніж її схід.

20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ТАААААААКККККККК!!!!!!!!!

нєєєєєєєєєєє .........

а де твій аватар? :)