Я й говорю...з Леніним-Троцьким в 1918-м просрали,і в 2004-м з Юлькою-Вітюлькою також! Кіко то можна?!
В Польщі особливо активних осіб які вважають свій етнос окремим від польського занадто мала кількість щоб були якісь проблеми. Навіть немає що порівнювати. Хіба що є млявий поділ на схід-захід (як у нас), але це швидше поділ на місто-село. Відмінності всередині польського суспільства це квіточки порівняно із нашими. Де значна частина людей хоче крепкого хозяйственника диктатуру та вступ у МС ізоляцію від світу. Бог із ними політичними партіями. У нас же протилежні погляди в принципі. Економіка, зовнішня інтеграція, історія, церква, військові блоки... Краще скажіть що у нас спільного з мешканцями Донбасу?
ну а я про що?) 1. так було не завжди і поляки доклали зусиль до цього, а не відділяли незгодних 2. зара є дуже серйозна різниця щодо цього між поляками та українцями -- тому не варто порівнювати шановний, це ж не я почав мову, що різні) тому хочу почути від Вас оці відмінності
Ага, розкажіть про це шльонзакам... Набагато більше, ніж вам здається. Ви думаєте, у нас в судах, податковій, прокуратурі, на митниці, в жеках, в ДАІ, в ОДА одні донецькі та луганські працюють?
Ну от іще один доказ. Як думаєте, бульдозером, який валив пам'ятку, керував хтось з Єнакієва? А власник будфірми Зубик - з Дружковки? А "тітушки" там з Макіївки чи все ж десь з Рясного?
Ну, Львівська область на щастя далеко, а от наприклад в Запорізькій практично всі посади які назначаються з Києва - донецькі. Хоча і у нас потрошку до того йде. Митниця, Аеропорт Львів вже керуються донецькими. ---------- Додано в 15:20 ---------- Попередній допис був написаний в 15:19 ---------- Ці їхні субетноси завжди були в меншості і не мали своїх політичних еліт. Навіть немає що порівнювати з Україною. ---------- Додано в 15:21 ---------- Попередній допис був написаний в 15:20 ---------- Погляди на економічну політику, на зовнішню політику, на гуманітарну. Вони протилежні. ---------- Додано в 15:22 ---------- Попередній допис був написаний в 15:21 ---------- Продовжу. Як думаєте, суд який видав дозвіл на будівництво керується донецькими? Oh wait...
ок) давайте і не будемо порівнювати) не я ж почав) а конкретніше? люде не хочуть заробляти гроші? не хочуть розмовляти людською мовою?
Люди не хочуть вільного ринку. Хочуть дотації своїм прєдпріятіям. Навіть такий прогресивний луганчанин як Дальневосточник, боїться що в умовах вільного ринку градообразующіє прєдпріятія позакриваються. І відповідно потрібно їх дотувати щоб вони продовжували виробляти свою низькоякісну продукцію.
Я точно знаю, що той суд точно за тими ж принципами жив і п'ять років тому, коли донецькі не керували. Суддя Городецька - не донеччанка, зате, що б ви думали - мама генерального директора фірми-забудовника і подібні рішення на користь ІГБ ухвалює вже далеко не вперше. Це так по-галицьки, по-родинному, вам не здається? ---------- Додано в 16:20 ---------- Попередній допис був написаний в 16:17 ---------- Це переважно не погляди, а штампи, закладені довгою працею спеціально навчених фахівців, а також, як не соромно, моїх колег (при чому часто не за додаткові гроші, а через халтурний підхід і неповагу до себе самих). До речі, і в наших краях - також. Необгрунтовано стрімке зростання рейтингу Свободи теж не просто так відбулося. ---------- Додано в 16:21 ---------- Попередній допис був написаний в 16:20 ---------- Різниця, звісно, є насправді, певною мірою спричинена різницею в національному складі, певною мірою - більшим впливом російських ЗМІ, впливає також і частота поїздок на Захід, і історичні та релігійні впливи. Але це все, окрім двох останніх чинників - надбудова, а не базис.
Те що у нас хватає своїх уродів на керівних посадах, ніяким чином не міняє того що донецька команда управлінців найгірша в історії.
Читати пости, на які відповідаєте, повністю, от і все. ---------- Додано в 16:33 ---------- Попередній допис був написаний в 16:33 ---------- І принагідно: http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/19941.phtml ---------- Додано в 16:44 ---------- Попередній допис був написаний в 16:33 ----------
Реальність така що 99% влади на півдні-сході в руках ПР. Протестів жодних. Які б не були рейтинги. Хай навіть на сході рейтинг ПР буде 10%, всерівно намалюють 80%, і ще й повезуть пролетаріат в Київ на мітинг за стабільність. І будемо всі терпіти вибір мудрих виборців півдня-сходу. Головне знати що і на півдні-сході владу теж не підтримують. Так буде легше терпіти. І коли референдум по вступу в ТС скаже 51% - ЗА, важливо знати що і він теж сфальсифікований. Ну бо на півдні-сході такі самі українці яких використовує злочинна влада. І наша священна місія - це врятувати тих нещасних забитих східних українців від того як ними маніпулюють. Головне чекати і терпіти. А хто так не думає - той провокатор (можливо проплачений Кремлем).