Ви помиляєтесь .... куратор не буде, розмовляти російською, куратор не буде радикально налаштований проти об'єкту, він буде співати на одній мові, дути в одну дудку, делікатно підштовхувати у потрібному руслі, і у вирішальні моменти здійснювати максимального впливу у потрібному напрямку, куратора ніколи не видно, це - аксіома, викриття куратора - це провал справи .....
Andriy Yusov Голова Харківської обласної Державної адміністрації Михайло Добкін сяде за грати на 5 років. Кримінальний Кодекс України: "Стаття 110. Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України 1. Умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також публічні заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій, - караються обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк. 2. Ті самі дії, якщо вони вчинені особою, яка є представником влади, або повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або поєднані з розпалюванням національної чи релігійної ворожнечі, - караються обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк." "Сепаратистський" коментар Михайла Добкіна містить ознаки кримінального злочину, я публічно звертаюсь до Генеральної прокуратури України та Служби Безпеки України з вимогою проаналізувати заяву громадянина Добкіна, що до вмісту посягання на територіальну цілісність України. Пропоную небайдужим громадянам також звернутись до суду та правоохоронних органів. Поц должен сидеть в тюрьме...
ось я насолоджуюся перлами наших бзджурналистів, ні що б написати "Добкін пшезданув у твітер", пишуть "Добкін - сяде" ... щодо промови - чим він гірший за наших відєднювальників ?
Тим,що він градоначальник. Не Ромко,не Педро,не Самойлович. А посадова особа. До речі,він не один. Ще є всякі,що волають до царя пуцькіна ввести війська. І прочі пожиратєлі олів"є.
ну у цьому сенсі він звичайно заслуговує на, але акаунт в твіті - то не привід - скажуть - хакнули ... я о принциповій ризниці ... бо Добкін сказав - "він козел", наші кажуть - "ну то таке" ... згоден ... але якщо притягнуть - скаже хакнулі ...
Та нічого не притягнуть, воно весь час говорить дурниці, причому це ще не найдурніше що воно написало. Ще й з географією в нього туго, Київ це не західна Україна.
А я люблю читати статті в УП про допу і гєпу. Особливо відгуки читачів. Там такі шедеври що можна годину сміятися.
Ще не вечір. Прийде час. Воно собі вже на пожиттєве наговорило і натворило. Якщо не встигне сховатися у хазяїв у мацкві, то буде відповідати за Законом. ---------- Додано в 00:14 ---------- Попередній допис був написаний в 00:13 ---------- Більш феєричних йолопів в Україні немає. Навіть даунецькі їх не переплюнуть.
Хтось тому вірить? http://www.youtube.com/watch?v=s44VfTwnRsE Нічого такі заяви державного чиновника, пра? А ми тут про якесь хамство на форумі тремо...
Може й так. Але я не маю такого оптимізму. А телеканали в Харкові, Донецьку, Криму та Одесі останнім часом постійно цю тему розкручують (федералізації). ---------- Додано в 11:37 ---------- Попередній допис був написаний в 11:29 ---------- Та орден йому дадуть, чи медаль, чи якусь грамоту. Таку добру традицію започаткував Ющенко. А посадять якогось хлопчину, який перепостив щось з інтернету в своєму фейсбуці.
Шось я не розумію наших форумних сепаратистів, як ви самі говорите про розкол України то то є добре, а як Допа то зле Щось мені здається шо Дапа про таке заговорив зовсім не тому що він ідіот, а тому що "гангрена Євромайдану" таки роз'їдає владу, і чуваки вже почали всерйоз задумуватись як локалізувати інфекцію, і зберегти для себе хоч частину країни... Тож не шутка тисячний марш в Донецьку, півтора місяці тому у Львові такого ніхто зібрати не міг....
Я тут думал... думал и придумал. А что если создать инициативную группу, подключить грамотных юристов и садить сепаратистов в тюрьму. Вот всех этих конченых троллей. Находить их и предавать суду. Там лет пять можно влепить. Заодно и систему на вшивость проверим. Я как озвучил эту идею у себя в Одессе на форуме, так называемые новоросы с имперскими кацапскими триклорами на аватарках языки поприжали... Что скажите? Я готов скидываться ежемесячно юристам. Но меня мучит другое - демократично ли это?
Да, да мне эта идея особенно понравилась когда я сегодня встал с утра и осознал её... Меня забанили на 2недели на Одесском форуме его владельцы, украинофобы когда я во вполне корректной форме заявил про эту идею. Это вызвало страх среди так называемых новороских хомячков, жалких особ которых нужно привлечь за сепаратизм. Не всех, выборочно, брать и показательно садить. Ломать их нравственно. (если понятие нравственности можно к ним отнести, к этим предателям). Однако, это касается любых других сепаратистов, откуда бы они небыли со Львова, Ивано-Франковска, Харькова - нужно с каждого города посадить несколько сепаратистов, надолго, лет на пять. Нужно просто действовать по закону. Вот тогда у них начнёт гореть земля под ногами. Заявляю - приступаю к созданию инициативной группы.