Чи варто розділити Україну?

Discussion in 'Євромайдан' started by КРЫМЧАНИН, Jan 2, 2007.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Ви помиляєтесь .... куратор не буде, розмовляти російською, куратор не буде радикально налаштований проти об'єкту, він буде співати на одній мові, дути в одну дудку, делікатно підштовхувати у потрібному руслі, і у вирішальні моменти здійснювати максимального впливу у потрібному напрямку, куратора ніколи не видно, це - аксіома, викриття куратора - це провал справи ..... :cools:

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Andriy Yusov

Голова Харківської обласної Державної адміністрації Михайло Добкін сяде за грати на 5 років.
    Кримінальний Кодекс України: "Стаття 110. Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України 1. Умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також публічні заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій, - караються обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.
    2. Ті самі дії, якщо вони вчинені особою, яка є представником влади, або повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або поєднані з розпалюванням національної чи релігійної ворожнечі, - караються обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк."
    "Сепаратистський" коментар Михайла Добкіна містить ознаки кримінального злочину, я публічно звертаюсь до Генеральної прокуратури України та Служби Безпеки України з вимогою проаналізувати заяву громадянина Добкіна, що до вмісту посягання на територіальну цілісність України.
    Пропоную небайдужим громадянам також звернутись до суду та правоохоронних органів.
    Поц должен сидеть в тюрьме...

• Подобається Подобається x 1
  3. artobstrel

ось я насолоджуюся перлами наших бзджурналистів, ні що б написати "Добкін пшезданув у твітер", пишуть "Добкін - сяде" ... щодо промови - чим він гірший за наших відєднювальників ?

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Тим,що він градоначальник.
    Не Ромко,не Педро,не Самойлович.
    А посадова особа.
    До речі,він не один.
    Ще є всякі,що волають до царя пуцькіна ввести війська.
    І прочі пожиратєлі олів"є.

5. kjk

kjk Дуже важлива персона

Бо є різниця між приватними розмовами, і публічним зверненням держчиновника.

6. artobstrel

ну у цьому сенсі він звичайно заслуговує на, але акаунт в твіті - то не привід - скажуть - хакнули ... я о принциповій ризниці ... бо Добкін сказав - "він козел", наші кажуть - "ну то таке" ...

згоден ... але якщо притягнуть - скаже хакнулі ...

7. kjk

kjk Дуже важлива персона

Та нічого не притягнуть, воно весь час говорить дурниці, причому це ще не найдурніше що воно написало.
    Ще й з географією в нього туго, Київ це не західна Україна.

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А я люблю читати статті в УП про допу і гєпу. Особливо відгуки читачів. Там такі шедеври що можна годину сміятися.

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ще не вечір. Прийде час. Воно собі вже на пожиттєве наговорило і натворило. Якщо не встигне сховатися у хазяїв у мацкві, то буде відповідати за Законом.

---------- Додано в 00:14 ---------- Попередній допис був написаний в 00:13 ----------

Більш феєричних йолопів в Україні немає. Навіть даунецькі їх не переплюнуть.

• Подобається Подобається x 2
  10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Хтось тому вірить?

http://www.youtube.com/watch?v=s44VfTwnRsE

Нічого такі заяви державного чиновника, пра? А ми тут про якесь хамство на форумі тремо...

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ой лі...А "яйця і головешки"?

12. iso

iso Well-Known Member

13. Forpost

Forpost Стоїк

добрий москаль мертвий москаль

14. ricardo

ricardo Well-Known Member

Може й так. Але я не маю такого оптимізму. А телеканали в Харкові, Донецьку, Криму та Одесі останнім часом постійно цю тему розкручують (федералізації).

---------- Додано в 11:37 ---------- Попередній допис був написаний в 11:29 ----------

Та орден йому дадуть, чи медаль, чи якусь грамоту. Таку добру традицію започаткував Ющенко. А посадять якогось хлопчину, який перепостив щось з інтернету в своєму фейсбуці.

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Шось я не розумію наших форумних сепаратистів, як ви самі говорите про розкол України то то є добре, а як Допа то зле :scratch_one-s_head:

Щось мені здається шо Дапа про таке заговорив зовсім не тому що він ідіот, а тому що "гангрена Євромайдану" таки роз'їдає владу, і чуваки вже почали всерйоз задумуватись як локалізувати інфекцію, і зберегти для себе хоч частину країни...

Тож не шутка тисячний марш в Донецьку, півтора місяці тому у Львові такого ніхто зібрати не міг....

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

Допа ж просто мудак, в принципі.

17. Resurgent

Resurgent миється в бані

Я тут думал... думал и придумал. А что если создать инициативную группу, подключить грамотных юристов и садить сепаратистов в тюрьму. Вот всех этих конченых троллей. Находить их и предавать суду. Там лет пять можно влепить. Заодно и систему на вшивость проверим. Я как озвучил эту идею у себя в Одессе на форуме, так называемые новоросы с имперскими кацапскими триклорами на аватарках языки поприжали... Что скажите? Я готов скидываться ежемесячно юристам.
    Но меня мучит другое - демократично ли это?

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

Можна і самому просто в суд подати.

19. ricardo

ricardo Well-Known Member

Ага, і почати з Медведчука, Клюєва, Добкіна і ВР Криму.

20. Resurgent

Resurgent миється в бані

Да, да мне эта идея особенно понравилась когда я сегодня встал с утра и осознал её... Меня забанили на 2недели на Одесском форуме его владельцы, украинофобы когда я во вполне корректной форме заявил про эту идею. Это вызвало страх среди так называемых новороских хомячков, жалких особ которых нужно привлечь за сепаратизм. Не всех, выборочно, брать и показательно садить. Ломать их нравственно. (если понятие нравственности можно к ним отнести, к этим предателям). Однако, это касается любых других сепаратистов, откуда бы они небыли со Львова, Ивано-Франковска, Харькова - нужно с каждого города посадить несколько сепаратистов, надолго, лет на пять. Нужно просто действовать по закону. Вот тогда у них начнёт гореть земля под ногами.
    Заявляю - приступаю к созданию инициативной группы.

Last edited: Dec 31, 2013
а де твій аватар? :)