Відповідь: СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ? Я писала о шестигранном знаке СТОП Исправляю ВОСЬМИСТОРОННИЙ ЗНАК СТОП.
Відповідь: СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ? Знак STOP - вісьмигранний. І саме на ньому в Ізраїлі намальована долоня. Я наводив на "старому" форумі. Тут ми обговорюємо мову написів. В Штатах деякі знаки мають написи англійською, а не іспанською або суахілі
Відповідь: СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ? А по каким причинам они должны быть нам ЧУЖИМИ? Наши как ни крути!
Відповідь: СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ? Думаете, дойдет???? Тогда, давайте, залеплю ещё "похлеще" - ОКТАГОН! Во!!!:D
Відповідь: СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ? Візард. А як можна "іскрєннє" любити Україну, але не любити тих, хто за неї воював? Якщо би Махну поставили памятник у Львові, мені б ніколи не прийшло в голову зруйнувати його тільки за те, що він не має відношення до західної України. Що до мови. Одне маленьке запитання. Хто найчастіше підіймає питання мови? Однозначно іскрєнніє "українці", а вірніше не українці, а українофоби. Допустимо я живу у Харкові. Допустимо розмовляю російською. У мене є можливість вчитися російською? - Є. Мене хтось заставляє розмовляти дома неросійською, чи в магазині, чи в театрі? - Ні. То ж чому мені горланити, що мене утискають? А що заваджає мені, харківянину вивчити українську мову, щоб стати держслужбовцем? Тупість або зневага. Третього не дано.
Відповідь: СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ? Дійсно наші, як не крути. Наші знищили козацтво, наші Шевченка заслали на 25 років у москалі, наші заморили 10 млн. голодом східну Україну, наші вбили композитора Івасюка - як не крути - наші.
Відповідь: СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ? Вот, про Шевченко, поподробнее бы. Из школы вспоминаю, что москалик его, вроде, выручил. Не? Про остальное не спрашиваю - диагноз!
Відповідь: СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ? Вы уж определитесь, Дядя Ваня, кто вы (иначе Степанычу придется задуматься) – почему вы провозглашаете себя ПОЧЁТНЫМ россиянином, а ПО НЕЧЁТНЫМ – украинцем ? Другого научного объяснения не вижу.
Відповідь: СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ? А потім інший москалик у Казахстан на 25 років у солдати. Та взагалі-то мова не про москалика, а про наших, тобто державу Росію, в якої дійсно діагноз - "одна шоста світу" і ше мало.
Відповідь: СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ? Вам - це кому? ВАМ особисто - в цьому здається, ніхто не сумнівається. Але, Дядя Ваня, чи це не є лицемірство - жити в Києві, бути громадянином України а бути патріотом сусідньої дежави а все що звязане з Україною, ненавидіти. Хіба що може Ви є громадянином Росії, а в Україні тимчасово. Тоді я можу Вас зрозуміти. А якщо ні, то що Вам перешкоджає репатріюватись?
Відповідь: СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ? Візард, мені найлегше пєрєдавать своі міслі на англійській і українській мові. трохи важче на польській і російській. Дуже важко на французській, але коли я буду в Франції я буду передавати свої міслі саме на французській мові по причині поваги до французів. Я недавно мав пацієнта - втікача з Афганістану. Я довідався, що він з таджикомовної частини Афганістану і заговорив до нього по таджицьки. Ви не можете собі уявити здивування і вдячності за тих кілька слів сказаних на його рідній мові там, де він цього не сподівався. І ще... Я не думаю, що Ваші розумові здібності набагато гірші від іншого киянина - Бориса, який ріс в Середній Азії, а Ви третє покоління російських іммігрантів в Києві. Чому ж тоді Борису досить легко пєрєдавать міслі по українськи, по-російськи і по-англійськи. Чи просто вам, етнічним росіянам так важко дається наука поважати інші народи, їх мову і культуру? Особливо тих серед яких живете.
Відповідь: СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ? Дякую, Pedro, за наведений приклад Ну є в декого гіпертрофована ... самодостатність чи що ? легко переключаючися з мови на мову, я ніколи не з"їжджаю до суржику співбесідника, з іншого боку - не буду підлаштовуватися під діалект тіїє чи іншої місцевості (хіба що перепитаю деякі незрозумілі або просто цікаві слова). А яка повага в очах мешканців Балтії, коли я після привітання їхньою мовою запитую "Would you prefer to speak English or Russian ?"