Видить мало, хватит быть наблюдателем, нужно действовать. Как действовать? Готов обсуждать. Главное организовано, времени мало.
В 2015-му році - 1). проголосувати 2). захистити свій вибір шляхом масових акцій А зараз - брати участь або ініціювати такі акції.
то добра справа, тіко ви з початку загасіть шабаш "галицянського міру" бо не бачу жодної різниці, рускай мір хце до Росії тутошні сепаратисти, хцють їх і так віддати Росії, тобто гасла однакові, Йезус !!! "тутошні сепаратисти - з рускаго миру" ! ...
Поддерживаю!!! --- ps/ Более того, уже так действую. Если доживу до 2015 и придётся защитить очевидный выбор народа по смене власти - не растеряюсь. --- Хотя не плохо бы объявить импичмент януковичу.
Дивився сьогодні репортаж з Майдану. Слухав прийнятий Маніфест Майдану. Думаю, він всеохоплюючий і приведе до падіння уряду і зміни системи влади. Якщо буде постійний прессінг на владу на кожне злодіяння. Не розслаблятись... Одне він не зможе зробити - змінити менталітет совкового населення Сходу. І це вже ваше завдання їх міняти. Ви їх знаєте, можливо і знаєте, якого підходу до них потрібно, щоб нарешті зрозуміли правильно колишній лозунг СССР - ми нє раби, раби нє ми...
Дурна тема. Хто хоче в Росію - ніхто ж їм їхать туди не заважає. Навіть закордонного не треба. Я також чула, що збирають підписи за вступ України до США. Я категорично проти. Схаменіться, люди! В 91 році ми ВСІ РАЗОМ прийняли рішення будувати свою державу. 90% сказало "так". Так давайте, нарешті, будемо її будувати! А то ні риба, ні м"ясо. Може підем туди, буде жить краще, а може туди... Давайте будем вже нарешті УКРАЇНЦЯМИ! І якщо кожен з нас це усвідомить, то проблем у нас стане набагато менше.
Я також чув про збір підписів за вступ України в Мадагаскар. Дуже то мене обурило. Доколє!!! galaxy SIII
От не треба мене на фуфадью відправляти... Я хотіла сказати, що чим створювати таку тему, краще б потролили Кримський форум.
А я - за. Тільки ж не візьмуть. ---------- Додано в 16:40 ---------- Попередній допис був написаний в 16:38 ---------- Попробуйте. Там банять моментально, якщо ви тільки не починаєте негайно хвалити Московщину та Путіна.
Теж так думала раніше, але потім подумала ще раз і передумала. Та тре попробувать, тіко так не хочеться в грязюку лізти... Тре одягнути шолом і замаскуватись
Є така місцевість. Називається Донбас. Коли туди приїжджають на Різдво колядувати вертепи з Галичини, їм кажуть: "Дуже гарно співаєте, але приїжджайте весною, коли потепліє, – тоді і слухати буде кому, бо зараз усі на новорічних канікулах". Є такий народ. Називається він совки. Коли приходять новорічні свята, вони накуповують шампанського й горілки, роблять салат олів'є, дивляться "Голубой огонек" і роблять багато ще чого за святковим столом чи поза ним. Чого вони не роблять – вони не колядують. Попросіть кого-небудь із них заколядувати, наткнешся на незрозумілий погляд: про що мова? Або ж почуєш: "Коляда-коляда! Подавай пирога!" чи "Коляд-коляд-коляда: дайте дядьку п'ятака". Це так вони розуміють коляду. Колядка – це коли випрошуєш або вимагаєш чогось реального. Совки – це єдино відомий мені народ, який навпроти колядки Silent night пише "колыбельная". Більшість із них не знають колядок, бо Різдво довго в них було заборонене. Інші не знають із власної волі, щоб не забивати собі голови всякими дурницями. Натомість їхні голови повні гороскопами, китайськими календарями тощо. Їм дуже важливо знати, хто і в якому місяці народився, чи що і як у новорічну ніч вдягати. Вони вірять: як зустрінеш Новий рік, таким він і буде. Віра в їхньому розумінні – це щось, що приносить користь. Віра не може бути безкорисливою. Коли нині тисячі мерзнуть на Майдані, то значить – за гроші. Якщо Брюссель пропонує підписати Україні договір, то тому, що хоче робити з українських дівчат консерви. Вони вірять, що добро перемагає лише в казках. А в реальному світі треба змиритися зі злом – бодай меншим, але злом. Через це нашій "жидобандерівській чумі" вони протиставлять "свого бандита": так, він є зло – але він є менше зло. Таких, хто плутає покращення зі стабільністю, в Україні багато. Може, навіть більшість. Як правило, вони ставляться з погордою до тих, хто думає інакше, – всяких там "вуйків із полонини". Коли у своїй улюбленій ФСБешній газеті "2000" вони читають про створення Ради Майдану, то вже смакують майбутню перемогу (цитую): "Список одобряю. СБУ легче потом работать будет". Але вони не переможуть. Бо для перемоги важливо не те, скільки їх. А те, як й у що вони вірять. Вони вірять, що все має ціну. Ті, що мерзнуть на Майдані, вірять у цінності. Щоб першим перемогти, треба не лише забути колядки чи заборонити Різдво. Треба заборонити Гаррі Поттера, "Володаря Кілець", "Нарнію" – усі ті фільми, на які вони водять своїх дітей під час новорічних канікул. Бо всі ті казки у різний спосіб повторюють історію з різдвяних колядок: десь там, у далекій місцині, вже росте чи виросла дитина, яка врятує світ безкорисливо, лише з великої любові до нього. Я не знаю, що станеться з теперішнім Майданом. Однак точно знаю, чого з ним не станеться. Це перед ним усі опозиціонери були на списку, і СБУ було з цим списком легко працювати. Зараз замість декількох сотень чи тисячі опозиціонерів маємо десятки та сотні тисяч. Майже кожен другий чи третій із них – потенційний лідер. До того ж, лідер із цінностями. Тому подібно до Ірода з колядок, який пробував намарно вирізати всіх немовлят, Янукович мало чого доб'ється, навіть коли арештує всю Раду Майдану. Модернізація веде до культурних змін. Ті ж створюють умови, за яких авторитаризм має все менше шансів на майбутнє. Середній елемент цієї формули – культура й цінності – мають велике значення. Бо одні культури є більш сприятливими і відкритими для змін за інші. Я міг би переповісти цю історію за допомогою цифр і прикладів. Але оскільки пишу в переддень Різдва, то зроблю це інакше: народи, де колядують, мають кращі шанси на добробут і гідність за народи, які не вміють колядувати. Тож колядуймо. І вчімо цього тих, хто не знає чи забув колядки. Це малі гімни нашої віри та перемоги. Не зважаймо на тих, хто з нас сміятиметься. Бідаки, вони не знають, що втратили. І чого вони ніколи не матимуть Ярослав Грицак
ви що думаєте що шахтарі цей форум створили чи читають...... дурня .... вроді розумні люди а таку єрунду постять. Форуми на 100% створені кремлівськими агентами і ними ж підртимуються.... от з ними і не треба жити в одній країні, А з шахтарями можна і треба вони такі ж роботяги як і наші. взагалі ці розмови про сепаратизм тре закінчувати. Хто не знає то за це кримінал в Україні.
Ага, то ви звинувачуєте мене в розколі України. Добре, давайте спокійно розберемся. Як ви розумієте, я лікар. І знаю, якщо нежиттєздатні мертві тканини не удалити, організм помре. Як я вже сказав, якщо 99% людей рахують себе народом іншої держави і якщо через них психічнохворий диктатор тої держави може потягнути всю націю в своє пекло - я за те, щоб та територія відділилася. Це по-перше. По-друге, то тільки місяць, коли ви перейшли на державну мову і ваші дописи набули трохи проукраїнського характеру. Прочитайте свої попередні дописи. Зрештою, подивіться на свій аватар. Що це за бандит? Під якою він свастикою воює? Очевидно з моїм народом, бо під цією свастикою було винищено сотні тисяч західноукраїнців, в тому числі майже 10 членів моєї родини. Ні, нам України під такою свастикою не потрібно. То хто з нас хоче розколоти Україну? Я маю на увазі справжню Україну?
на Раскол в Украине колдуют в России. Но х...й вам. В Украине раскола НЕТ! Есть те кто знают больше и те кто знают меньше... http://www.youtube.com/watch?v=NsCKx3T0rjQ
ні, я лише нагадав, що Ви до цього закликали, я тіко за ... Ви стоматолог, не ображайтесь, але мій стоматолог каже що стоматологи до якогось періоду вважалися на одному рівні з перукарями, і саме там надавали свої послуги. тобто у питаннях некрозу, швидкості поширення токсинів, можна посперечатися ... для початку, я вважаю що це лише Ваша думка про 99 %, насправді не так, бо тобі б не переміг Ющенко, не кажучи про референдум щодо незалежності, щодо підтримки: Ви щиро вважаєте їх непотрібом, Ваших однодумців у ЗУ, на ЛФ - досить багато, тому не бачу протиріч у тому що вони вас теж вважають за когось там ... щодо Росії, пожежник в РФ отримає зарплатню у два рази більше нашого, в 12 році її підняли, і знов планують підіймати (хоча адміністративно, організаційно в них така ж сама дупа), в нас вже 5 років - х, я гадаю що з іншими робітниками/працівниками така ж сама ситуація, тому багато хто (але навіть не більша частина) можливо щось там собі на рахунок "а класно було б під Путіним" гадають, але: пропутінскіх мітингів я не бачив, пару тройку фриків з плакатми - не враховуємо .. тому тезу "вони хотять" відмітаємо - вони хотять нормально жити ... щодо державної мови, вона Державна для офіційного спілкування, відповідно до кудись зниклих правил ЛФ мова спілкування: на форумі українська/російська, стосовно дописів: я не святий, і не "просвітлений", маю певні проблеми з сприйняттям чужої агресії та підставлянням щік: якщо хтось каже на вояків червоної армії - "загарбницька сволота", від мене почує: "бандерівські падлюки", хоча це не є відображенням моїх думок з приводу національного руху, це лише реакція на ахінею та хамство, оскільки подібного вистачає, ось і маємо ... щодо автару: стрілок - фашист, орден вітчизняної війни - ідея: "минуле треба поважати, вивчати, а не будувати з нього істеричної ідеології" ... так були, бо то було, з чим нічого не поробиш, але було не лише це, було багато чого що викликає повагу до цих символів, але Ви чомусь цією думкою зневажаєте, більш того в залежності від неї поділяєте на "українців" та "не українців" ... Вам особисто Україна взагалі не потрібна, бо Ви не повернулись в Україну після надбання незалежності, я не кажу це щоб образити (бо Ви себе поводите досить чемно ) я кажу про реальний стан речей, Ви обрали кращу долю - що розумно і нормально, але це автоматично зводить нанівець участь у державотворенні і т.і. Ви, бо для мене немає "справжньої України" для мене є одна Україна, з поляцькими українцями, радянськими українцями і т.і. я можу не ставити свою думку як критерій "справжності" , я не проти дати героя України Шухевичу та Бандері лише через те, що якась частина України їх такими вважає ... якось так ...
ОК, Артем. На цьому зупинимся. І я надіюсь, ви будете стояти на тих же позиціях після повернення "кураторів" ЛФ від ФСБ Нєвстранця і Полковника. І навіть якщо (не дай Бог) перемогу в теперішньому протистоянні отримає банда.