Ви що ще так і не зрозуміли суті виступів цього ідіота, який думає що він журналюга.... Ви що не бачите шо у нього на передачах немає серйозних і поважних людей.... назбирує один шмельц і фантазує. Та до нього на передачі ніхто з поважних людей не йде навіть за гроші.... не хочуть псувати собі репутацію. Всі поважаючі себе люди поставили Остапчика в ігнор. Ви що хочете попасти в компанію дроздофілів. Це ще один придурок типу Бузини і цитування його на цьому форумі псує поівітря форуму
Юлія Мостова - Час бою Про теперішню ситуацію, рекомендую. Невеличкий кусочок звідти: Справедливості заради можу сказати одне: ухвалити рішення й повести людей під кулі — зовсім непросто. А в тому, що Янукович свою владу захищатиме до останнього, сумнівів бути не може ні в кого. Про це свідчить як інформація, що просочується із закритих нарад із силовиками в Межигір'ї, так і досвід поведінки кандидата в президенти Януковича зразка 2004 року. Адже саме він на закритій Раді нацбезпеки вимагав силового розгону Майдану. А почувши від Леоніда Кучми: "Ти прем'єр, ти й віддавай наказ, а я не буду", спересердя жбурнув ручку і залишив високе зібрання... Відомо, що Янукович не в останню чергу звинувачував саме Кучму у втрачених п'яти роках свого президентства. Але якщо лідери не готові повести на барикади мільйон, то навіщо було задирати планку вимог? Навіщо чергові безглузді "замахи на карбованець і удари на копійку": "Революція!"; "Імпічмент!"; "Зметемо!"?.. Навіщо "тьорочки" замість оперативних жорстких і системних переговорів, за якими стояла колосальна енергетика Майдану? Навіщо тепер спроби перекинути відповідальність за відсутність перемог на громадських діячів і моральних авторитетів? Навіщо безпорадна жадібність, що закриває сцену для одних і фізично скидає зі сцени інших?
Выборы 2015 года последний рубеж уйти сальнолицему хаму тихо. Пусть валит... Если тихо свалит, може и не сядет...... Но НАДО ПОНИМАТЬ -кацапы скупают Украину оптом и в розницу. Украинские олигархи как шлюхи ждут где им будет выгоднее, не понимая, что шанс легализовать доходы утрачен. Семья Янека их скоро раздавит крышуемая москвой. Сука Меркель кинула Украину на растерзание парашки, под молчаливое согласие слабохарактерного ниггера, тупорылого Обамы, которого Путин выручил в Сирии. ФСБ планирует развал Украины. Нам помощи ждать неоткого - только сами на себя должны полагатся и расчитывать. Ленточками и цветочками в петлицах мы не чего не добьёмся. Не стоит боятся войны, не нужно боятся смерти, она на фронте быстрей чем муки рождения. Мы должны быть готовы к силовому варианту. Не раскисать. Возьмите себя в руки. Веселье впереди!!!
В каком полку служили? Придется послужить отечеству. Вы дворянин? Очень хорошо. Запад нам поможет. Крепитесь.
Повторюсь - от єдина надія західняків. Що кацапня просто сама відпустить бандьорафф, чтобы не ваналі, коли буде Хахляндію ковтати. Звичайно ж хруням все само на голову впаде, від когось, не біда що пізно і кострубато - сам ніхто пальцем не поворухне, львівці.
До цього долучились недолугі "лідери" опозиції, які могли 1-го грудня взяти владу мирним шляхом і Захід (Європа і США) скорше за все підтримали б. Але злили Майдан і на сьогодня ще більш радикалізували протистояння Схід-Захід. Короткий аналіз: - Щоб зняти напругу в суспільстві, влада мала б терміново федералізувати країну (варіянтів купа, від м’яких до більш глибоких, описані в інтернеті). Це б на декілька років заспокоїло народ, який може б, навіть переварив фальшування на майбутніх виборах. Але влада на це не піде (100 відсотків), а опозиція - не буде піднімати питання, бо уявляє себе вже при владі. - Будь-який кандидат, виставлений на президентські вибори, перемагає у Януковича при чесному підрахунку - Янук ніяк не може програвати, інакше йому кранти, тому фальшування буде дуже потужним і нахабним, що не може не вивести людей на майдани. - Владі, вже при повній підтримці ымператора, дуже захочеться розігнати беркутами (яких стане за рік ще більше). У самому оптимістичному сценарію, мені здається, це коли влада мігрує у східні області і тим самим вже ділить країну на 2 частини. - А якщо продовжує захищатись у столиці, то кусків потім може бути і більше ніж 2. - Є звісно і третій варіант - народ (лохторат) все проковтує і не протестує, тоді маємо довічне (дуже довге) панування династії. Не хотів цей варіант писати, але в теорії вірогідности він існує. Так що, на жаль, не бачу зараз бажання зберегти цілісність ні зі сторони влади, ні опозиції. (І тут винен не народ, який вийшов, а бездіяльність влади та опозиції) А гаслами та цитатами із Конституції проблеми не вирішиш. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Моє IMHO /на партії та іноземні розвідки не працюю, в партіях "не состою"/ P.S. Натрапив на декілька гороскопів, де астрологи прогнозують схожі сценарії, хто на 2014 хто на 2015, хто на 2017 р. (до астрологів і екстрасенсів відношусь скептично).
Нет уж, так не пойдёт. В ситуации которая сложилась федерализация первый шаг к развалу Украины. Это имено то, чего так ждут в стерхляндии... и сепаратисты на местах. Вначале нужно выбить табуретку из под ног свинорылого хама, затем перейти к парламенской форме правления, с чисто фиктивным президентом, а когда страна войдёт в нормальный ритм, лет через 15-20 можно будет вернутся к обсуждению федерализации. Но не сейчас!!! Кроме того, необходимо вести работу всеми доступными способомами с жителями Востока, люди должны знать что их обманывают.
Кстати, забыл сказать, пока идёт холодная война нам очень нужна помощь юристов. Парни, кто из вас хочет помочь - пишите пособия на Украинском и Русском языках, как вести себя людям при задержании или сопротивлении. Распростроняйте этот материал или пособие в соц сетях и на форумах. Я столкнулся с тем, что многие люди готовы бороться но не знают как себя вести при давлении на них силовиков или при задержании и это людей останавливает. Более того, находясь среди повстанцев я увидел полное отсутствие инструктажа. (Насчёт ВО Свободы не знаю, но среди Удара и Батькивщины бардак) Прошу всех кто юридически грамотен - выкладывайте везде пособия по тому как нужно действовать с силовиками. Кроме того, не все могут позволить оплатить адвокатов, прошу всех адвокатов кто не боится, а боятся нельзя иначе проиграем, создать горячую линию по бесплатной юридической помощи. Это нужно делать уже сейчас. Помните - правда на нашей стороне.
Це - данєцкій форум. Скажіть, товариство, ви дійсно хочете жити з цими людьми в одній країні? Вони ж з вами не хочуть. P.S. Після 15 хвилин перебування на їхньому форумі мені хочеться ідти в город відкопувати шмайсер.
То з якого форуму? Бо я зайшов сюдаво http://www.doneckforum.com/forum7/ Почитав теми, і навіть приємно здивований....По крайній мірі в назвах тем повна демократія http://www.doneckforum.com/forum7/ ---------- Додано в 10:50 ---------- Попередній допис був написаний в 10:47 ---------- Почитав останні сторінки в двох темах, теж досить адекватно...Мало чим відрізняється від ЛФ, хіба мовою...
Тут посилання заборонені, тому даю так - ’Донецкий свободный форум’ (у адресі є dkr), на УА ресурсі. А той, про який пишете Ви, знаходиться в Німеччині.
Справді смітярка якась....."посетителей 45, пользователей 2, гостей 42" Тобто там тільки двоє користувачів в онлайні? Чи я шось не догнав?
Ricardo,http://www.doneckforum.com/forum7/ - це і є Донецький форум, я сама там зареєстрована, і не знаю, де знаходяться їх сервери, але там пишуть власне жителі Донецька і не тільки. А Ви навели скріншот якогось форуму, де зареєстровано три каліки, грубо кажучи. Для чого? Щоб далі розпалювати ворожнечу?
Подумав... Питання гілки, чи треба розділяти Україну? А хто, власне, хоче розділяти Україну? Ну не зустрічав я таких. Ні на ЛФ ні десь в іншому місці. Питання, а чи справді потрібно тримати в складі України райони де 99% населення не рахує себе українцями а територію українською землею. І, по-друге, чи потрібно тримати райони в складі України через які Україна може повернутися в ординське пекло? Ось про що мова а не про поділ України...
Побачимо що будуть говорити про сепаратизм ті хто зараз його засуджує, коли на Першому Національному харя Януковича їх в 2015-му році привітає із своїм переобранням, пообіцяє покращити все і почути кожного.
Совки умрут. Конечно обидно и долго ждать пока все они выздыхнут, ведь сам успеешь состарится ожидая их конца. Но кто говорил что будет легко? Хохлов много, все они жалкие, мягкотелые, тупые, трусливые рабы. Но Гражданином Украины не рождаются - им становятся. Нужно говорить с людьми, доносить свою точку зрения. А ещё лучше не просто говорить а помогать, делать полезные для людей вещи. Это действует. Хороший пример так же заразителен как и плохой.... А поддавшись сеюминутной слабости и впускать в космос желание развалить то что не создал - преступление... Не будь эгоистом, не ровняй судьбу Украины со своей судьбой - наша судьба коротка, Украина береги её Бог - вечна...