Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

У 2004-му ми відпрацювали 100% тих завдань, які були нам доручені. І були готові до інших, не менш серйозних.
    У 2009-2010 відшукали наших колишніх командирів і координаторів, доповіли про свою готовність до дій, але команди не дочекалися.
    Потрібен був мінімум - масово організувати чергування виборців біля дільниць, все інше ми вміли. Це стосується не тільки Києва.

Та мені на них глибоко начхати.
    Нещодавно виїхав до однієї європейської країни на ПМЖ найкрутіший в Україні фахівець у галузі деяких промислових аналізаторів. Повіз своє останнє ноу-хау, втілене в експериментальні екземпляри - бюджетні компактні прилади, які буквально рятують життя шахтарів, металургів, коксохіміків. Не мають аналогів у Європі.
    Так і сказав - "ВОНИ не заслуговують! Крім НИХ є Силезія, Рур, Уельс."

• Подобається Подобається x 1
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Коли в країні Уельса було створено перший у світі парламент, наш Київ Орда винищила вщент, відкинувши наш розвиток на століття назад. Та і Силезії з Руром більш пощастило, що на шляху до них Орда грузла у Дикому полі.
    Не можна перестрибнути щаблі історичного розвитку. Єдина надія, що зараз світ обертається досить швидко і нам буде потрібно менше часу на розвиток, ніж колись Уельсу з Руром.
    Чесно кажучи, знаючи наших бандюків, мене не дуже жахає те, що вони роблять. Роблять те саме, що вони завжди робили у Донбасі. Навпаки, мене дуже радує те, як просто на очах дорослішає народ. Насправді це найголовніше - становлення громадянського суспільства. Те, через що Европа йшла довгі століття. Ми пройдемо цей шлях набагато скоріше.

---------- Додано в 00:51 ---------- Попередній допис був написаний в 00:47 ----------

Чесно кажучи цей феномен був для мене незрозумілим. Як можна жити в цивілізованій країні і ностальгувати за совком, або ретранслювати дурню рос.зомбоящика! Одна мудра людина мені пояснила, що все дуже просто - ці люди не змогли адаптуватися до суспільства, в якому живуть, тому вимушені жити минулим.

3. Resurgent

Resurgent миється в бані

Я Одессит - да что с вами такое? Я был на Майдане. Какое разделение, вы вообще что обсуждаете? C Дуба рухнули???? Олигархам подчиняетесь???? малодушие проявляете????????
    Крах Украины?????????? Так вот я против этого краха. Никакого разделения не будит. НИ-КА-КОГО! Или кацапне повоевать придётся с такими как я...

• Подобається Подобається x 5
  4. Oxid

Oxid Well-Known Member

Будь-який сепаратизм послаблює Україну
    Чому саме В Росії в ЗМІ з"являються статті, яких Галичина змальовується як регіон, який Сталін об"єднав в одну державу з українцями? Теза «Галичина – не Україна» давно стала наріжним каменем проросійських видань в самій Україні...
    Чому Педро і ті що з ним, як папуги, повторюють ці тези, який в них інтерес?о_О

• Подобається Подобається x 4
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я теж маю надію, що в Одесі достатньо адекватних людей. Як і людей, готових долучитися до спротиву системі.
    Ви там якось гасіть шабаші тіпо "рускага міру" і намагайтеся донести до широких мас те, що Ви тут написали.
    Респект.

• Подобається Подобається x 3
  6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Адекватних звідусіль більше, ніж бидла. І вони хочуть того самого, що і ми. Але, багато чого не розуміють, не маючи інформації. З людьми треба працювати. Розмовляти. Вони все швидко розуміють. Пересвідчуюся на своєму досвіді. Ось ще допис людини зі Сходу:

7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ага. А україна - то молода перспективна держава. А дінамавска футбольна школа - одна з кращих в Європі.
    Чому ви такі сліпі. Україна як держава - не відбулася і не відбудеться. Майдан - чергова дискотека, все просрано в черговий раз, навыть яник зробить висновки і виграє наступні вибори. Між сходом і заходом - ПРІРВА, яка лише поглиблюється з роками.
    Лише найбільш тверезомислячі говорять про роз"єднання, і вже давно - а для загальної сірої маси це, на жаль, табу.
    Шкода галичан, шкода неповторний Львів - все це закінчиться подальшим прихованим гнобленням і опусканням Львова в економічному і соціальному значенні на державному рівні. А ділитися треба було давно, та пізно, ПРОСРАНО - наш девіз.

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ви ж не в Україні живете. Чи я щось плутаю?

9. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та ну перестаньте, я - львів"янин і галичанин.

10. ricardo

ricardo Well-Known Member

Оптимісте ви наш. І багато таких в Одесі?

---------- Додано в 11:20 ---------- Попередній допис був написаний в 10:59 ----------

Так. В теперішніх кордонах.

Ще ні, але до того йде. І руки до того приклали три "лідери". Їх чекає доля Ющенка, це як мінімум.

Погоджуюсь повністю.

І їх значно більше, ніж рік чи два тому.

Так і буде, якщо слідуватимемо дурнуватим лозунгам про "схід та захід разом".

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Згідний. Памятаєте слова гімну України?
    Живи Україно, прекрасна і СИЛЬНА
    В радянськім союзі ти щастя знайшла

Хоча я і втік ще з тої "України", але переконаний, що вона була кращою і сильнішою "державою" ніж те недорозуміння що мається зараз. І керуали нею професійні політики на відміну від теперішньої банди гопників-рецидивістів.
    Що ж до другого питання, то і я і інші є українськими патріотами на відміну від деяких явних чи прихованих симпатиків ПР на ЛФ.
    Не має значення де ми живем. І жити в паханаті ще не означає що ті заєдінщики є великими патріотами.
    І ще. Хотілося б хоч перед смертю побачити, а може і пожити в українській державі, за яку можна гордитись.
    Ви, заєдінщікі, цього не хочете. Нічого, ваші шиї вже в путінському зашморгу. Незабаром вас поєднають і будете мати безкраї простори нашєй родіни.
    Як співається в пісні, і на тіхам акєанє свой закончітє паход...

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

Не згоден.
    Росія слабка, навіть в Балтії нічого не може зробити. А в Естонії-Латвії рускіх біля третини населення.
    У випадку формування в Україні двох держав, Росія просто буде тратити всі зусилля на 'східну' Україну. Бо політична еліта сходу непроста.

---------- Додано в 12:04 ---------- Попередній допис був написаний в 12:02 ----------

Вибори 2015 покажуть, чи існує розумне життя на сході :)
    Існує то воно існує, але от скільки його відсотків?

---------- Додано в 12:07 ---------- Попередній допис був написаний в 12:04 ----------

Це був жарт.

---------- Додано в 12:09 ---------- Попередній допис був написаний в 12:07 ----------

Найреальніший варіант - в 2015 році опозиція(влада) не визнає результатів виборів, масові протести, риги тікають в Донецьк, намагаються звідти контролювати країну чи її частину. Де їхня влада втримаються - там і буде Юговосточная Республика. Скинуть їх у всіх регіонах - чудово, скинуть їх тільки в центрі-заході - теж не біда.

• Подобається Подобається x 2
  13. Pedro

Цілком згідний. І ще. На якомусь там саміті в Бухаресті Путін сказав Бушу - Східна Україна моя, російська. До Західної я не маю ніякого діла - куди хочуть нехай йдуть.
    Думаю з цим згідна переважна більшість східноукраїнців. До речі, як і показала статистика яку привів Остап Дроздов.

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Цілком можливо що так воно і станеться в кінці кінців, але мені здається буде краще якщо розкол почнуть саме зі сходу...

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

На сході нічого ніколи не почнуть з низів. Тільки зверху. Тобто якщо вибори 2015 почнуть відбуватися як 10 років тому.

16. Pedro

Це залежить від ситуації і політиків. Схід України дійсно ВЖЕ в руках Путіна. Боюсь одного - апетит приходить під час їди...

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Саме це я і мав на увазі, і в такому випадку не факт що крім Донбасу ще хтось захоче розколюватись...

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

http://censor.net.ua/news/265171/u_..._opponentov_na_prezidentskih_vyborah_regional

Народный депутат от Партии регионов Дмитрий Святаш заявил, что не верит социологическим рейтингам, предсказывающим поражение Виктора Януковича во втором туре президентских выборов.

«Не доверяю. Я прекрасно знаю, как делается социология, и мои интуиция и здравый смысл подсказывают мне, что на сегодня серьезных реальных оппонентов для Президента нет», - считает Святаш.

Ще має рік часу щоб розігнати соцконтори і ввести цензуру.
    А там і подивимося де люди вийдуть захищати свій вибір, а де вийдуть за стабільність, проти геїв та фашистів.

19. Pedro

Баба з воза... Хтось шкодує, що Чорногорія, практично ті ж серби, відкололись від Сербії? Чесно кажучи, мало хто в Сербії шкодує що і кримінальне Косово відкололося. Тепер можна будувати успішну сербську державу.

---------- Додано в 13:30 ---------- Попередній допис був написаний в 13:26 ----------

Не потрібно. На недавніх довиборах результати екзіт полу показували перевагу опозиції в 17-20%. Хто виграв?
    Якщо вони відкладуть вибори до 2015 то, по-перше, виборів взагалі може не бути, а якщо і будуть, то результат відомий вже.

20. ricardo

ricardo Well-Known Member

Я вважаю. що домальовувати собі будуть 20%. Це як мінімум. На 15% нарід вже не реагує, апатія зашкалює. А перед цим зачистять медіа-простір, попробують зняти з виборів потенційних суперників, і т.п. Розрив оголосять у 7-8 відсотків.
    Це і означає, що нормальних виборів не буде. Точніше, вибори - програшний варіант.

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)