Любе суспільство, без виключення має 30% тих, хто ніколи не кидатиме бумажки на землю і не крастиме, 30% тих, хто робитиме, як всі і 30% тих, хто в любих умовах крастиме. Проблема лише в тому, аби останні 30% поставити у рамки. Не ми одні це робили. В Австралію теж каторжників звозили і нічого - впоралися. Не кажу вже про 30% москалів у Прибалтиці. Путіноїди не зупиняться на Донбасі з Кримом. Назавтра це вже буде Київ. Я Вас прекрасно розумію. Хочеться побачити квітучу европейську Україну ще за свого життя. Але, не думаю, що буде краще віддавати Україну путіноїдам ковалок за ковалком.
Ома, а якщо настане час (на мою думку, він вже настав) - або вирізати з тіла України чужородне тіло на імя донбас, або Україна втрачає незалежність, чому ви віддасте перевагу? Подивився відео Остапа Дроздова, яке запостив Аксакал. З жахом побачив, що дані українофобства по донбасу майже в два рази перевищують Крим!!! Що з такою худобою робити? І чи потрібна та худоба в Україні? ---------- Додано в 23:16 ---------- Попередній допис був написаний в 23:13 ---------- Знову ж хтось в тій дискусії назвав українців найбільш терплячим народом на всій земній кулі. Може досить жити з глистами? Бо заженуть націю в гроб.
Ну це вигадка комуністів...Стільки повстань, бунтів революцій, коліївщин і бойкотів і інших акцій непокори мабуть ні один народ не піднімав...
Борис ... я зрозумів Ваш войовничій настрій, але не зрозумів його вектор, хто що хоче, кого хто питає .. які шахти? де ті революційно налаштовані шахтарі? кому це вам, де "ваші", де "наші" ? я спробую Вам трошки змалювати чому схід - це схід: був такий собі СРСР - працювало багато заводів, працювали шахти, люби вважали себе потрібними, і так було, більше зробив - премія, з усіх гучномовців - "слава труду" т.і. добре це було, погано - але так було ... потім на тлі "ГАААНЬБАА!!!!!!!!" комунякі почали гратися в незалежність і пшиздити все що бачать, і люди об'єктивно стали жити значно гірше, значно, яке у них має бути ставлення до "незалежності", а головне до носіїв ідеології "спочатку ламаємо, думаємо або потом, або ніколи" ... Вам на людей інакшої ідеології класти? класти, з чого їм має бути не касти на Вас? ще у Вас якась дивна тотожність: "Я = Україна" нєа ... ---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:33 ---------- у Вас якесь дивне визначення бидла: "комуняціьки покидькі срані" - висококультурність, "сраные бандеровцы" - бидлізм .. гм ...
Скільки століть знадобилося? Нащадки Юзівських каторжників вже 92 роки присутні у складі України. О, там зовсім інша ситуація: Латвія та Естонія вчинили дуже правильно - позбавили їх голосів. І аллєс. Литва дозволила прийняти громадянство і залучила до побудови цивілізованої європейської країни. З ригианалами - буде. Без них - ніколи! Навіть у Кучми та його оточення вистачило твердості припинити провокацію з Тузлою.
А як же маніпусінька Прибалтика таких приборкала в момент? З якої радості Донбас чужородне тіло? Це наша земля. Більшість - землі Запорізького козацтва. Нижні донці - українці. Всі села розмовляють українською. А із зайдами можна боротися. Була би воля. Ми що, гірші за Прибалтику? А совки самі скоро підуть. Коли по ящику патякали про евроінтеграцію, всі совки тихенько приймали це , як данність. Думаю, що діло не пропаще.
Артем, яка ідеологія? Яка незалежність? Я вже вчора нагадував, що зі всіх президентів і премєр-міністрів "незалежної" України тільки Кравчук є з правого побережжя. Всі інші з Лівобережжя. Ви ж самі правите тою країною так що не нарікайте. А не можете правити, відділяйте ПІСУАР і кремлівський засранець буде вами правити. Тоді не будете скиглити.
Як показує практика, що скоро ментальність не змінюється. Приклад Грузії у цьому контексті дуже красномовний. Україні, як державі, всього навсього 22 роки. І з тими нащадками ніхто ніколи не працював, крім ригів, які виховували їх для своїх потреб. Тому про століття не йдеться. Цю проблему навіть не починали вирішувати. Вони не всесильні. Як ділити зібралися? Запоріжжя, Січевлав, Сумщина теж постраждали від Голодомору і мають викривлену ментальність. Їх кому віддасте?
Артобстрєле, я не "соціаліст" по натурі. Ну були шахти, ну були вони комусь потрібні, ну копирсався там хтось - я їм чимось зобов"язаний? Я можу оцінити труд хлібороба і пекаря, тваринника і кухаря. Мені вугілля не потрібно, тим більш постійні спекуляції навколо нього. Ті шахти вже більше 30 років ЗБИТКОВІ, ДОТАЦІЙНІ. Для чого вони? Щоби створювати химерну уяву "потрібності" шахтарів? Колись була дуже потрібна спеціальність "панєнки (барышни) на комутаторі". З переходом з ручного на автоматичний зв’язок їх намагалися перевчити на електромеханіків. Хтось "потягнув" і працював до пенсії, а хтось не "потягнув". То що? Треба було залишити ручні комутатори? Взагалі правильно кажуть фахівці – кожні 15 років треба міняти спеціальність. На собі переконався наскільки це правильно.
Не знаю історії донбасу. Може і українська земля. Тільки не люди. Впевнений, їм би дозволили, то не тільки 91% проголосував би за рецидивістів, а той же процент пішов би мордувати західних українців.
Омо, панове не знають толком, як ту Україну кроїти. То з Закарпаттям проблеми, то і про Волинь проскакувало, бо то "ніби і Україна, але якась не така як Галичина", комусь вихід до моря ще потрібен, хтось хоче Крим татарам віддати, хтось обтяти державу до розміру Львівської області і збудувати собі там мавзолей, перепрошую, хатку, хтось по голосуванню 2004 року (правда, який саме % голосів за Ющенка має стати визначальним критерієм поділу - невідомо сіє), хтось по Дніпру буде кордони вести, хтось по Збручі і багато ще такого. Головне, що реальних шляхів поділу країни та абсурдності цієї затії ніхто навіть не усвідомлює, з чого я просто в шоці, бо недурні люди пишуть. А, щоб Ви були в курсі - патентована українськість належиться, мабуть, лише галичанам, діаспорі та деяким мешканцям інших міст. Всі, хто за єдину і соборну державу, це автоматично заєдінщики, савєтцкічєлавєки, агенти гусского міра, креоли та бидлолюби, а ще лунало припущення, що в Миха бізнес тісно завязаний на Донбасі (певні, воду в шахти постачає), а серед мене і Миха неминуче є члени Партії регіонів, бо ми такі-сякі заєдінщики Не звертайте уваги і не читайте дурниць наніч
Ви ж не були тут ніколи. Звідки знаєте? Те бидло тільки у великих містах живе. Бо їхало на стройкі камунізьма. У селах не такі. По-друге - і це головне - із цими людьми ніхто не працює. Вони слухають зомбоящик, який повністю під ригами. Людям потрібно надати правдиву інформацію. Неправильно впевнені. У мене всі мамини родичі із села практично на кордоні із Росією. Вони українці. Вони розмовляють українською, працюють на землі. І ніхто з них не пішов би нікого мордувати. Знаєте, судити з ящика про те, які люди живуть у цілому краї дуже неправильно. Це як в совку нас лякали злими бандерами. а насправді виявилося, що це неправда. Те саме. ---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ---------- Ги-ги. Дякую за підтримку. Насправді, думаю, що Україна має більше шансів стати успішною державою у єдиному складі - із морем, полем,степом, горами і Дніпром зі Збручем, і з Кримом також, раз уж Бог нам те все дав. Так у України більше можливостей. А бидло є в любому суспільстві. Тре його тільки приборкати. Цю революцію вже назвали революцією проти жлобства. Так воно і є.
Годі шукати "патентовану українськість" за щоденниками і мапами Гійома Боплана чи іншими історичними хроніками. Рашка, окрім "території полювання", хоче мати в імперії Київ, бо саме без Києва уся її пихата історія лопне. Кияни впевнені, що Західні брати прийдуть нам на допомогу в разі форсмажору. Але стояти за єдину соборність з Донбасом я не буду. Не варті вони наших герпесів, люмбалгій, циститів. Надто ця ностальгічна казочка затягнулася. Вибачайте, Омо, Ви - "Світла", але мене задрав "гельмінтоз". Якщо я на зароблені гроші купую булку з маком, я хочу, щоби усі калорії дісталися мені, а не на двох із "солітером Хведею" (був такий анекдот здається). Мені набрид стан перманентної готовності до рейдерської атаки на нашу фірму, хоч моя робота - мілівольти, децибели, байти. Я не можу навіть уявити усіх ризиків, під які підставляються наші договірники, економісти, юристи. Та якого біса ми мусимо так жити у СВОЄМУ місті? Нехай селяни Донбасу розмовляють українською - головне - за кого вони голосували? Їм погано? Щось я не чув, щоби хтось із них взявся за вила.
Ну дик, кияни для галичан теж можуть здаватися такими собі гельмінтами. Нє? Чи це не кияни двічі Льоню-космоса за гречку обирали? Чи це не кияни не вийшли масово у 2012, коли вибори було сфальшовано? А, як відомо, всі революції робляться у столицях. Що ж із киянами не так? Може гельмінти замучили? Нє? Ну дик, а хто вам заважав не пускати даунецьких у Київ? От, насолоджуйтесь тепер тим, чим Донбас насолоджувався всі 20 років. Тепер все даунецьке бидло в Києві. І ви теж у цьому винні. А не тільки жителі Донбасу, які становлять всього 10% всіх виборців. Нагадаю, що виборів у Донбасі не існує взагалі. Як і на Сході вцілому. І на Півдні. І в Криму. І як на 5 виборчих дільницях, на яких нещодавно пройшли так звані перевибори. То, кого відділимо? Всіх? Нагадати історію українського селянства 1932-33 років? 4 покоління треба щоби минуло для загоєння ментальних ран. Горліс-Горський: Коли я впаду, моє тіло, може, з'їдять лисиці, щоб нагодувати молоком своїх дітей, мою кров вип'є рідна земля, щоб виростити з неї траву для коня того, хто стане на моє місце, і нічого під сонцем не зміниться
умгу, від керма натер долоні ... а за увесь період був хоч хтось схожий на кандидата взагалі ? ну кого було обирати Йулю? вона проср, лише після "успіхів" Йусча, скіко пам'ятаю, єдине гасло з народу яке я чув на підтримку кандидата "а за кого ще?" одне питання, з якого Ви вважаєте що ось тоді стане якось не так? мені особисто не стидно, бо я не голосував за Януковича жодного разу, але не про те, я не бачу проблеми у кремлі, я бачу проблему у державній системі, досі не бачу виходу, щодо від'єднання "кращих" від "не кращих", я вже казав, сьогодні зростає покоління яке вважає що Ленін це покемон, і вкрасти країну у своїх дітей лише тому що Педро та ін. не подобається російськомовна частина? подобається Вам чи ні але ідеологія у Вас виключно нацистська, (я це не як образу кажу, а як визначення) проблема в тому що нацистська ідеологія не працює там де нема нації, а нація може з'явитися, майже миттєво, лише при наявності спільного інтересу та взаємоприйнятті ... але у чому головна проблема більшості умовно "ваших" - "ми цаца, інші - гімно" коли "ми" це 1/5 країни то, як крайність легше перебити цю частину, щоб зберегти країну хоча б територіально, як колись і було ... навряд, а хтось це наголошував? тут теж заковика, їх роблять дотаційними що б пшездити казну, бо у виробництво гроші не йдуть, куди та як вугілля йде теж не зрозуміло, так що чи шахтарі вам винні? ну розумну кадрову політику враховуючи потреби та попит ніхто не відміняв ...
Ома, хотілось би бути згідним в усьому з вами. Знаю, що ви патріотка як України так і свого краю. Звичайно, мені важко судити про весь Донбас. Хіба можу по тих відео де моляться до Януковича, чи матеріалів де не можуть терпіти кольрів національного прапора. Але... можу судити по тих іммігрантах з Добасу, яких зустрів за кордоном. Так, повоєнні іммігранти є великими патріотами. Навіть зустрів в Австралії одно грека з Донбасу. Належить до української громади. Питав, ким же ви себе більше почуваєте? Відповідь - звичайно українцем, мої ж предки вже багато поколінь жили в Україні. Звичайно розмовляє українською. Чого не скажете про іммігрантів після розпаду СССР. Якщо хтось розмовляє українською і не настроєний проросійськи - то це деякі євреї. Люди з українськими призвіщами з Донбасу - справжні російські шовіністи. Слова українського з них не добєтесь. На запитання хто вони, відповідають або рашенс або бувші громадяни СССР.