Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Gron

Gron тафгай

А ви ?
    Я ж не ростєкаюсь мислью по дрєву, що годую всю Україну.
    Це якби Детройд пєнял Каліфорнії, чи навпаки.

• Подобається Подобається x 2
  2. pipie

pipie Well-Known Member

Вибачте я маленька людина працює в невеликій конторі.
    Ось тому і запитав Вас, як знаючу людину.

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

при всій повазі, це від ящірки хвіст відвалюється, а не ящірка від хвоста ...

• Подобається Подобається x 1
  4. Gron

Gron тафгай

5. artobstrel

ну чого завелись? є така хвацька річ - бюджет, що то воно? то є пенсії, то є соціальний захист, то є бюджетні установи менти, пужарня, швидка, школа і бла-бла ... я не хочу розкидуватися гаслами, нам тре економіста, який розповість у відсотковому співвідношенні з чого той самий бюджет формується ... чомусь гадаю, що там немало місця знайдеться доходу від того самого експорту промислових товарів, щодо "у кого дома?" то Ви ж не маленька дитина, щоб не розуміти, що прокатний стан, швелера, чавун, цемент, боксити якісь, триметилобензольфтолатхайомугрецьфосфат у куті гаражу навряд буде валятися, щодо побутової техніки, автомобілів і т.і тут да, ми трішки того цей у дупі ... означає це що треба рачки повзати і волати "слава донбасу!" - мабуть ні, але поважати я гадаю треба ...

---------- Додано в 20:12 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ----------

виробляєте насправді ) - гроші, податки ... але розмови формату що краще - цементний завод чи айті компанія - це дурня, я розумній людині такі думки у голову не прийдуть ...

6. pipie

pipie Well-Known Member

Це дуже добре напевно!

А чому тоді:
    Тим більше, що:
    Виробництво це дуже серйозна справа, особливо якщо безперервне.

7. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 6
  8. artobstrel

ну з цім я згоден, а за держ апарат три рази згоден ...

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я теж маю право написати "Якщо пісуар від НАС відколеться".
    Права на використання назви "Україна" ми пісуарникам не дамо. Хочуть прогинатися перед Рашкою - вперед! Хочуть ботать на апщепонятном - вперед! Хочуть воювати на Кавказі - вперед! Нам дотаційні шахти не потрібні. І Лисичанський бензин - теж.

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Чудовий текст. Десь так воно і є. Короткий зміст - сепаратисти - аґенти ФСБ. :)
    Олександр Крамаренко:

• Подобається Подобається x 3
  11. ricardo

ricardo Well-Known Member

Я навіть здогадуюсь в якій.
    А питання про проктолога нагадує (слово в слово) пост на одному відомому хворумі. Тільки там автора того питання чомусь назвали "риготролем".

12. pipie

pipie Well-Known Member

Ви не вірите в збіги? Дивіться як багато однодумців зібралося на майдані!

13. ricardo

Так. Краще віддати Путіну всю Україну відразу, щоб він не відволікався від справ государєвих щороку. От патріот Азіров со товаріщі десь за місяць акт капітуляції вже готові підписати.

---------- Додано в 20:49 ---------- Попередній допис був написаний в 20:46 ----------

Ні. Але я знаю, що за відступи від затвердженої методички зменшують платню.

14. pipie

pipie Well-Known Member

Так Ви зараз все по методичці пишите?

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

А нас вже не існує? Подавиться пуцєн.

• Подобається Подобається x 7
  16. Boris_Kiev

Ома,
    не для того валили совок, щоби жити під постійною загрозою стати хабітантами "НедорОссії". Хтось у 1991 плакав - "як це так, такий великий совок, як тепер ми самі будемо..."
    А інші ставилися до цього від "спокійно" до "позитивно".
    А треті звинувачували спецслужби США і нас називали їхнім рупором та агентами впливу.
    Набридло.
    Офф: колись ми із хлопцями уклали парі - хто з нас трахне лесбійку? Ніхто не виграв - лесбійки виявилися "не нашої орієнтації". :)

Як кажуть на Сході: Якщо гора не йде до Матомета, то хай йде до відомої матері.

17. ricardo

Правильно "пишете". Вам словник не видали?

---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:19 ----------

Хотілось би.

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Борисе, москалі спаплюжили нашу землю, а ми їм за це її віддамо? Ага, щаз! Моїсей 40 років рабів по пустелі водив. А із східними совками відомо що робити - змінити платівку в зомбоящику і назавтра вони говоритимуть і робитимуть те, що ящик сказав. :)

---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ----------

Портніков дуже влучно про бунт антимайданівців проти невиплати обіцяного:

http://rus.newsru.ua/columnists/27Dec2013/bunt.html

20. Boris_Kiev

Я не маю 40 років щоби дочекатися. Протягом 39 років життя мріяв, щоби совок злився в унітаз. Потім - катастрофа 2010 року. І ЩЕ чекати? З мене достатньо. Невже я мушу валити звідси - тільки би не бачити отих мармиз і не замислюватися, яку наступну підлянку вони видумають?

Два тижні тому на Майдані я відсік двох риготролів від польського телекореспондента. Пояснив поляку, що протягом останніх років відбувається окупація української України прибульцями зі сходу. Кажу - у польській мові слово "інвазія" означає вторгнення. В українській це - медичний термін стосовно глистів та інших паразитів. Здоровий організм бореться із глистною інвазією, а якщо не виходить, то тікар прописує ліки для організму, а для глистів це - отрута. Отож, попрои наш спротив, ми завжди із вдячністю приймемо ліки від європейських лікарів. Від польських лікарів у першу чергу. Жити з глистами ми не будемо, бо це - чужородне тіло для нас, українців.

а де твій аватар? :)