Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Двох Україн не повинно бути. Навіть у слові "Пісуар" літера "У" означає "Українська".

2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я трохи вас виправлю - я полукровка. Рiвно 50 на 50.

Да бачите в чому справа... Тут набагато бiльше розумних та порядних людей. Але є одне але Ⓒ
    Якщо - у умовно кажучи - на Заході в першу чергу ставляться гуманітарi проблеми - то на Сході - економічні.
    В результаті - тих полiтикiв, яких підтримують на Заходi - на Сході вважають пустобрьохами. А тих кого підтримує Схід - на Заході вважають ворогами українськостi!
    Я в гілці про Євроінтеграції докладно описав рекламну брошурку від Катеринчука - ні слова про економіку! Чи варто дивуватися, що на Сході нічого вартого уваги (а тим бiльлше - пiдтримки) від цiєї уггоди - не побачили. А от з Росією економічні зв'язки рвати тут ніхто не хоче, оскільки підприємства в тій чи іншій мірі зав'язані на російський ринок.
    Що на вашу думку повиннi зробити полiтики, якi на дiлi дбають про майбутнє України? Кричати - "пропало всьо!" - та "дiлимося по Збручу!"??? Чи пропагувати Угоду як можливiсть "тренингов для водителей" или "прверки качества бензина и дизтоплива" (це я прямо з Катеринчуковського буклета - 2 з всього 12 пунктiв!)???
    Скажiть - хтось далi "Лiза вiд слова лiзать" - Схiду скаже? Хтось скаже - що буде з людьми, якщо Росiя продовжить пресiнг? Як вони будуть спасати людей? Чи ТАК, як свого часу "спасали" шахтарiв Брянки? Закрили - з допомогою i при фiнансуваннi ЄС та Америки всi шахти у Брянцi. А щоб - назавжди - затопили. I представили шахтарям альтернативу - у центрi мiста збудували для них швейну фабрiку - "Брянковчанка". Бiльшого знущання над здоровим глуздом i не придумати. Зараз - фабрiка стоїть порожня. Роботи у мiстi - нема. Пiдйом шахтних вод привiв мiсто у стан екологичного лиха. Шахтарi розбрелся по свiту (багато працюють "вахтами" у Гуково - Росiя). I цi люди чують - Росiя погрожує перекрити Українi "кислород" - тобто лишити їх щоч ТАкого заробiтку -а натомiсть вони отримають "Снижение стоимости автомобилей европейского производства" (це - перший пункт з брошурки - що буде українцям у разi пiдписання Угоди.
    Вибачте, що дещо нервово писав...
    Просто дістали постійні "наєзди" на схiднякiв.

Скинути пана - це робити самим.
    А для цього - нiякi "угоди" - не потрiбнi.
    ТАК що - не треба тут менi писати мячню.

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Швише, укрАінская, Борисе. Але не думаю, що після відділення вони потерплять і це слово. Бо в них повна ідіосинкразія на все, що звязане з Україною.

4. kjk

kjk Дуже важлива персона

Це вам так здається.
    Виборцям вашого регіону вішають на вуха лапшу про крєпкіх хозяйствєнніков, економіку, і тд. Стільки дотацій скільки отримує Донбас, ніхто не отримує.
    До речі, вгадайте, за період правління Януковича, тобто за останні чотири роки, в яких областях найменший ріст ВВП?
    У буклетиках опозиції ні слова про економіку.... а що пишуть про економіку політ сили які домінують у вас?
    Те що на сході практичні люди які думають за економіку - міф.

---------- Додано в 15:34 ---------- Попередній допис був написаний в 15:32 ----------

А хто закрив, американці з європейцями, чи ваші, рідні місцеві донєцкі пацани?

---------- Додано в 15:35 ---------- Попередній допис був написаний в 15:34 ----------

Ну дивіться. Вони вибрали владу яка їх позбавила роботи. Винними зробили захід. Тепер вони ображаються що решта країни не хоче того що отримали вони.

• Подобається Подобається x 3
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Канєшна...:preved:

Откровения «регионалки» из Севастополя

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Угоди були актуальні до 30 числа минулого місяця, зараз мета протестів це зміна влади.

7. Дальневосточник

До речi - не хочу "вгадувати", а хочу почути - що буде з людьми, якщо Росiя продовжить пресiнг?
    Не вiд "крєпкіх хозяйствєнніков" - а вiд опозицiї.

Це залежiть вiд того, що ви маєте на увазi пiд словом - економiка. Це не патякання на теми росту котирувань чи "трендiв".
    А елементарна наявність роботи - і перспектива, що вона - та робота - буде.
    Беззаперечно пiдтримую.
    Хай гiрще (хоча - куди ще?) - та iнше.
    Але - перед новою владою знов будуть тiж самi питання (див. вище).
    I я не бачу даже намагання вiдповiсти на них...

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

Через те що пару регіонів мають зав'язаний експорт на Росії має сидіти в болоті вся країна?
    Проблеми тих шахтарів НЕ МОЇ проблеми.

• Подобається Подобається x 2
  9. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Так, поки що чіткої програми дій не має, та й харизми бракує. Якщо заглянути у історію, то триумвірат ніде
    довго не тримався. Але з другого боку немає такої вагомої причини, яка була у 2004 - фальсифікація виборів. Головне дати добре зрозуміти Януковичу з бандою зрозуміти, що на них чекає у разі повторної фальсифікації.
    Можливо, але це при мирному розвитку подій. Інакше Путін може наважитись на ввід російських військ на теріторію Східної України та Криму з якоюсь тимчасовою місією на термін до 10 років. А якщо не вдасться повернути усю Україну, підписати мир з умовою анексії певної теріторії. Цього не можна виключати. Він вкрай обнаглів. :yes:

10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

навіть не знаю - радіти що на одне бидло в країні менше стало, чи за цивілізацію перейматися, до якої ото приїхало ...

• Подобається Подобається x 1
  11. Дальневосточник

Оц якраз те, про що я i пишу.
    Не треба тодi дивуватися пiдтримцi на сходi "крєпкiх хазяйствєннiков" - оскiльки євроiнтеграторам до звичайних людей - дiла нема. Тодi треба чесно сказати - ми не взмозi дбати про всю залишену вiд сересеру країну - i хочему урвати шмат, який можемо проковтнути. А не розповiдати про "данєцкiх пацанiв". :hi:

12. Bambook

Bambook Persona non grata

Біда в тім, що забагато людей, які звикли роботою називати фактичне рабство. І втовкмачують їм міф про те, що це робота ті, хто звик називати своєю роботою просиджування штанів.
    І не лише на Сході така проблема.

---------- Додано в 16:40 ---------- Попередній допис був написаний в 16:38 ----------

Та капець, зараз не про гуманітарні чи економічні проблеми йдеться, а про банальну безпеку. І я не маю на увазі лише ситуацію з беркутом. Насправді таке відбувається щодня без жодних акцій протесту, а останні події лише загострили увагу до того, що замість правоохоронних органів у нас бандити, а замість судів - борделі.

13. Дальневосточник

Згоден з вам. Це треба негайно мiняти! Но знов - хто i яким чином? Де можно побачити хоч нотаки про план перебудови?

Теж саме - яким чином це змiнити? Ця ракова пухлина поширилась на всю країну!

14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

маданом, Врадіївкою, і т.і. доки це єдина дієва форма спілкування з і впливу на ...

• Подобається Подобається x 3
  15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Нехай працюють сисадмінами або стоматологами. Ну вичерпався ресурс шахт - то що робити? Засипати в шурфи вугілля з Росії чи Сілезії, щоби "єво вєлічєство рабочій класс" бавився у збитковій галузі?
    Вса, я впевнений, також не обходять економічні вигоди Євроінтеграції. Ви зараз маєте щомісяця 3000 євриків "чистими"? Ні? А чому? Невже Ви така дешева робоча сила?
    Вас обходить якість бензину і вартість запчастин (ви же не на Тазіку мейд ін раша їздите)?
    Щодо гуманітарних питань нє надо ля-ля, Ви не совок, для якого "Зикіна-наше фсьо". Шкодували за часів Совка, що не можете купити квиток на літак і злітати на Shea Stadium?
    Ото не захищайте маргіналів, які Вас оточують, а думайте насамперед про те, що Ви можете робити виходячи з Вашого особистого потенціалу і яка буде віддача від цієї роботи. А віддача потягне за собою Ваш попит і відповідно - пропозиції співгромадян. Тільки так можна оживити економіку, а не плакати за непотрібними шахтами.
    Це все одно що сказати - пофіг технічний прогрес, аби нашим бомжам було добре!
    До речі: з переходом зв"язківців з мідних кабелів на оптичні, бомжам стало сумно: рубають шматок кабеля, тягнуть до лігва, смажать на вогні - а міді нема! До речі: місто - лідер з пошкожень оптики бомжами - це Дніпродзержинськ.

• Подобається Подобається x 4
  16. kjk

kjk Дуже важлива персона

Так якби ж то дійсно були крєпкі хозяйствєннікі. Авторитарні, проросійські, але господарники. В реальності це авторитарні, проросійські злодії та казнокради.

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чомусь сьогодні в голову прийшло , а ж якщо ПІСУАР від нас відколиться, то ми автоматично вислезнемо з газового зашморгу, як правильно підмічають наші східні друзі, в нас тут нема промисловості совковрго зразка яка жре море російського газу :pardon:

18. Gron

Gron тафгай

Цей троляка розповсюджує міф про промисловість Сходу.(це я про сточніка далекого )
    Яка нафіг промисловість?
    Вони тупоголові, що мобільні телефони, копутери виробляють, а може металообробку якісну роблять, як у пресловутому Ліхтенштейні ?
    Гонять металобрухт намагаючись демпінганути китайців за рахунок газових схем та мізерних зп для плебса.
    П....бол, з понтом єкономічно продвинутий, сісадмін на 1000євро зп, лузер і поц як і вся та східна межпуха, ледарі козлячі...

19. Gron

Gron тафгай

Задрали сукі зі своєю "промисловістю"...
    Хто, що вживає з того, що вони нібито виробляють???
    У кого в хаті, в гаражі є щось з їх виробницьтва ?
    Та їм 20% на експорт з козлячого пдв вистачає, щоб мати нефігову рентабільність.
    Вони працюють на дядю, а дядя має рахунки валютні, а їм вистачає екскурсій в Київ на антимайдан, та ростб вдома...
    Одне слово -дальнєвосточнікі

• Подобається Подобається x 6
  20. pipie

pipie Well-Known Member

А розкажіть будь ласка, що такого цікавого Ви випускаєте, що у Вас охоче купують західні партнери?

---------- Додано в 19:44 ---------- Попередній допис був написаний в 19:40 ----------

Один колишній стоматолог дуже навіть не погано "попрацював" торік!
    А як справи у колишнього проктолога?

а де твій аватар? :)