А так, що без відділення Криму і Данбасу Україна не виживе як держава. Але якщо відкласти вирішення проблеми ще на рік-два, тоді вже шансів спасти і центр не буде. Гангрена розповзається. Виборів 2015 не буде. Навіть якщо виграти у Я 70/30, то йому нарахують перемогу.
Якщо буде так як ви кажете, то після таких "виборів" підніметься вся Україна (ну крім Донбасу і Криму можливо) і чим маштабнішими і жорсткішими будуть фальсифікації тим краще (бо потужнішим буде опір). В Яників буде два виходи, або признати перемогу опозиції, або закритись на сході і почати сепаратиський рух, оба як на мене не погані, і в такому випадку навіть якщо і буде розкол країни, то відколяться тільки найбільш голубі регіони Донбас і Крим.... хоча це все фантазії звичайно...
Як учасникам дискусії бачиться статус відокремлених криму та донбасу? Рашка їх до себе не причепить - це буде міжнародний скандал. Називатися брендом зі словами Україна, Українська - ми їм не дозволимо. Отаке буде убозство за типом Подністров"я? Ті таки називаються "Пріднєстровская Молдавская Республіка". Хоча скидається що молдован там давно нема.
Статус буде схожим на статус грузинських територій окупованих Москвою. ---------- Додано в 13:38 ---------- Попередній допис був написаний в 13:34 ---------- Не підніметься. Приклади - Пилипишин (Київ), Поплавський - (Черкаси), Круглов (Миколаїв).
Доренко, Лімонов і уся російська нацистська свора атдихає поряд з тутешніми вєлікімі українськімі націоналістамі. Коля Лєвченко, до речі, мені в Донецьку про цей поділ України, ще років 10-ть тому триндів, а сам Вова Корнілов, та іже с нім, мені в пику те вопєлі починаючи з 1990 р. І прям прилюдно, ще й судом мені при тому погрожували за Соборний РУХ... Так шо ваша тут "розділяльна" обьортка давно терта-перетерта,.. звіздоболи задрипані... Я би на місці Путіна давно взяв цей сайт на содєржаніє, як відверто способствующій отакими темами "к сбліженію брацкіх народов" ...
Ситуація змінилась радикально. Спочатку чмо Ющенко не посадивши злодіїв, а потім його корєфан, загнавши країну в глухий кут. І допоки будемо триндіти про соборність, з глухого кута пахан перемістить Україну в нью-СССР. Мої родичі жили в Криму 10 років. Там українців максимум 5 відсотків, тай ті татари. Решта ненавидять все українське (без перебільшень). Ти б жив 22 роки з жінкою, яка тебе ненавидить? Один хрін, це станеться (розлучення). Чим раніше - тим більш мирно. Можеш далі обзивати мене сепаратистом. Ще рік тому я гриз би горло пісуарникам. Але наразі бачу - помилявся.
Якщо у 2015 знову оберуть Януковича, то альтернативи здається немає. Але, чи можливо поділити Україну без крові? Адже Україна це не Чехословаччина. Треба взяти до уваги, що на Східній Україні велика кількість людей, у тому рахунку й русскомовних, й, навіть, етнічних росіян, яки відверто підтримують європейський шлях України. Їх не можна кинути на призволяще. Неможливо також прорахувати усі наслідки. Але це питання стає все більш актуальним. Ця худоба Путін не залише Україну у спокої...
Думаю, це аксіома - ці території мусять відділитися якнайшвидше. Без цього відділення Україна неможлива. Ми бачимо результати "правлєнія маґучєга народа данбаса" - це їхній президент, їхній уряд. Це вони топчуться в своєму смердячому данєцкє по українських святинях. А в якому статусі вони будуть після відділення - мені глубоко наплювати. Нехай навіть в якості заморської території Центрально-Африканської республіки. Ось тільки крим шкода - він має належати корінним жителям - татарам а не кацапській смердоті.
Читаю дописи - i не бачу ніякої різниці між тими, хто дивиться - умовно кажучи, на Захід - і тими, хто дивиться на Схід. І ті, і інші шукають "пана" - який прийде і все тут зробить. Одним словом - рабська сутність полізла назовні.
Дальнєвосточнік, ви є етнічний росіянин, живете в Луганську. Ми разом на ЛФ вже десь років 8. За цей час я вас не назвав ні кацапом ні москалем. Попри все. От якби було в Луганську чи Донецьку хоча б 25% таких як ви - цієї гілки не було б. А так...
Не виберуть, а назначать. Тренування пройшло вдало (довибори на 5 округах, на чотирьох зфальшовано). Хіба сподіватись на щось типу попередження від астролога, тобто на чудо. Опозиції немає, вони не змогли направити мільонний майдан в потрібне русло, ділять шкуру невбитого ведмедя замість щось робити За інформацією джерел, Яценюк висловлював готовність підтримати Кличка в обмін на гарантії останнього повернути парламентсько-президентську республіку, в якій лідер "Батьківщини" посів би посаду прем’єр-міністра. У свою чергу, в керівництві "Удару" не готові ділитися найдорогоціннішим – повноваженнями, натомість пропонують Яценюку варіант не чіпати розподіл влади, а почергово обиратися президентом: Кличко – в 2015, Яценюк – в 2020 роках. Майдан на канікулах тобто, на них розраховувати не варто, все просруть і втечуть.
Думаю, єдиний варіант, це Придніпровська республіка. Адже багато молдаван переселилося в Молдавію, а сталінцев з Молдавії в це утворення. І як результат, Модавія має найбільший економічний ріст в Європі - 14%. І є кандидатом в ЄС. Як кажуть, і вовки ситі і вівці цілі. Ось тільки питання, чому Бендери не перейменовані в якийсь Сталінськ чи Лєнінск. Адже якщо не помиляюсь, це місто в Придністровській республіці.
Кацапам міцно вбили штамп - татари 100% такі ж зрадники, як і "бендЕри" (україномовні). А щодо москальських зазіхань - вони хочуть відновити РЛС далекого радіусу а в ідеалі - розмістити ракети на Заході України (цікаво, як вони це мислять здійснити на практиці?) Ось тому і мають стояти РЛС і ракетні комплекси НАТО саме на сході України. Шкода, що Ющенко просрав НАТО-інтеграцію. Усі нинішні проблеми були би вирішені раз і назавжди.
Давня мрія імператора Московщини - то відкусити хоча б Крим. А коли повія підмахує, то до мрії вже добавився і схід. Ще трохи "любови" і туди піде і "Новоросія". Тільки сліпий не бачить кінцевої мети Пуціна.
Правильні молдовани називають це місто Tighina. Тож сепаратистам не до подальших перейменувань. P.S. У середині 90-х років з"явилася в метро така категорія жебраків, як "біженці з Подністров"я". Проте замість купонокарбованців вони отримували порційну лайку від киян і швидко зникли.
Вахтанг Кіпіані написав це ще у квітні: «У теперішніх територіальних межах Україна як успішна країна відбутися не може»
Хто шукає пана?! Ми хочемо скинути пана. А от на сході - його мати. Все що я хочу від цієї держави це чесні правила гри. Все. ---------- Додано в 15:23 ---------- Попередній допис був написаний в 15:21 ---------- Та нехай до себе причепить. Нам то що з того. ---------- Додано в 15:25 ---------- Попередній допис був написаний в 15:23 ---------- Ну отлично, будем брать пример с жителей востока. Будем говорить на общепонятном русском,(накрайняк суржиком) и голосовати за ПР-КПУ. Вот заживет страна!