? я населення - я хочу, Оля з Любою - теж хочуть, нас зараз у офісі троє, усі хочуть, але не знають на що міняти ...
Тому я пропоную референдум. Кожна область хай скаже що вона хоче. Хто категорично проти, з Донецькаі Одеси - їх одиниці, максимум десятки, я тоді не розумію логіки - живуть в російській культурі і кричать що Україна не має права їх там кидати. Так нічого не зміниться, будуть далі жити в російському середовищі і вболівати за Україну. Тільки вже в Малоросії.
з побутової точки зору - згоден ... тому не засуджую тих хто - с_йо, але не поважаю тих, хто сам с_йо, а звідтіля каже які тут усі дурні і не так усьо ро/блять ....
І в 2015 році не будеш бачити, повір мені. Перестаньте молитися на 2015 рік. Не лікувати хворобу - з часом тільки гірше ставатиме. Янукович завтра перепише Конституцію що ти будеш йому "Ку" тричі на день молитися, досі не віриш в любий розвиток подій?
та та Юлька воровка Кличко боксер Яценюк єврей націоналісти дідам в спину стріляли в Європі самі геї НАТО нет це не так, і то не так Скажуть це мільйони розумних виборців півдня сходу і вкинуть бюлетень в 2015 році за Януковича В.Ф. І Василь виграє від мене пляшку коньяку. Правда я при такому розкладі зміню своє місце проживання на кількасот кілометрів західніше.
І вже знаю хто що скаже. Вмєстє с вєлікім рускім народом (як нас вчили на уроці історії про Переяслав): Харківська, Луганська, Донецька, Крим, Дніпропетровська, Запорізька, Миколаївська, Херсонська, Одеська. Нічого не пропустив?
беззаперечно, але краще вона ... слава йому, але не більше за неї ... то не проблема, але якесь воно кволе ... - і шо? наші діди теж не з рогатками бігали, і це не націяналисти до них прийшли ... то надумана проблема ... краще тамощні геі, ніє місцеві підоОДИНти .. (один=раз) класть, коли так то так коли ні то ні ... для армії краще НАТО бо інакше їй капець ... де Ви тих агіток аля "наколоті апельсини" надибали ? ? до цього чого не змінили ? не можу ... надто беззмістовна промова, на питання "а як тоді?", відповідь - "не знаю" .. я не молюся, я не бачу інакшого способу, знаєте - кажіть ... ---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:08 ---------- Київська і м. Київ ... Чернигівська, Полтавська, Хмельниціька (можливо), Сумська, Кіровоградська, Черкаська ...
Здається тут причина складніша. Так би мовити "нейро-лінгвістична". Цікаво, яка буде енцефалограма, вегетативно-судинні реакції у таких типів, якщо їм запропонувати вимовити фразу "Я українець"? Дехто радше у вікно вистрибне, ніж вимовить. Мільйони росли з перекрученими поняттями. В усьому світі є поняття (1) Nationality / (2) Etnnic, а в совку - (1) громадянство і (2) національність. Особливо знаковим було використання прикметників - "совєтскій" / "русскій". Я навіть не знаю, чи є якась психологічна практика для очищення, катарсісу отого "несамовизначеного" контингенту. P.S. Подібна проблема була у ... туркменів. П"ять тюркомовних племен об"єднали під загальною назвою "Түрк-мен". Що означає "я тюрк" ("мен"=я). Слов"яни уявити собі не можуть лінгвістичного конфлікту в голові тюркомовних, коли ті чують або мусять казати: Я "тюрк - я" Ти "тюрк - я" Він "тюрк - я" Вони "тюрк - я - суфікс множини".
це б мало сенс, якби від вас щось відмінне від нуля лунало, наступного разу пишіть: "кажуть теж саме, як я але культурно"
Незнаю. Насправді можливість переїхати в адекватну країну і працювати по спеціальності у мене є. Напевно наївний, або затятий, або просто дурний. ---------- Додано в 20:35 ---------- Попередній допис був написаний в 20:34 ---------- Київ під совок лягти точно не захоче. Центральна Україна також. Хоча мене влаштовує і варіант відокремлення тільки західних областей.
Такое ощущение, что Михаил Маркович участвует в конкурсе на звание «Главного мерзавца Украины», и очень хочет в лауреаты. Шаловливые глазенки, блудливая улыбка, неизменный Гепа в качестве безальтернативного эго - это, сцуко, серьезная заявка на успех. Это просто какая-то простата совести. В общем, зачем Украине современные нацисты, если есть Допа и Гепа?
Вибачте, але то ви поняття зеленого немаєте! Я не хочу їхати в діаспору, щоб розмовляти на українській мові! я нехочу виїжджати за кордон, щоб почуватись в безпеці! я хочу щоб як в польші - польська, з кожного "утюга" грала українська музика! Я хочу щоб мою дитину оточували виховані і культурні ровесники, а не безмозглі "титушки"! Я хочу щоб політики і держ. службовці розмовляли державною мовою! і не обов"язково, щоб в своєму серці її любили, але хочаб не зневажали її прилюдно! і так далі... І нажаль в даних кордонах це неможливо, мало того, якщо далі так піде, ми бачимо, що донецька гангреда вже добралась до Києва, то згодом цілком ймовірно вона заразить і Львів... А я так не хочу емігрувати! неможна поєднати непоєднуване! Для чого одні одних гвалтувати? Зніміть рожеві окуляри!.. Але якщо ви мазохіст, ну то не сперечаюсь!
Сані, мушу вас засмутити - тверезомисляча і адекватна людина з України не може не цікавитись еміграцією. Не втрачайте часу, їдьте жити в гідну державу серед гідних людей, локті потім кусати будете.
Цікаво, але у мене тиж самі мріяння-бажання. Але я пам'ятаю анекдот про старого бика та молоде теля які оглядають стадо телок. Ви мені нагадуєте не першого
Що може сказати про Ліхтенштайн це совкове тірпіло, яке виросло і прожило все життя в тому забичаному екологічно трагічному нікалаєві, місті алкашів, наркоманів, "рускава міра" та бидла.... Бруд, сірість, безвихідь, спирт та вічний депресняк, гнила совкова душа з перекрученною свідомістю, бюджетна работьонка пажарніком за копійки, риболовля як єдина радість в житті, гімно та розпач довкола ВСЕ ЖИТТЯ, як віддушина - люта ненавість до держави і до народу, серед якого живеш, та до проклятого Заходу, де це чувирло ніколи не було і ніколи не буде, зате заочно люто ненавидить... Не гнівайся, чак норріс емчеесовський, але один під"їзд в тому Ліхтенштайні чи де-будь в західній Європі в сто раз вартісніший, ніж весь твій фальшивий і чорний нікалаєвскій совковий світ.