Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

? я населення - я хочу, Оля з Любою - теж хочуть, нас зараз у офісі троє, усі хочуть, але не знають на що міняти ...

• Подобається Подобається x 3
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тому я пропоную референдум. Кожна область хай скаже що вона хоче.
    Хто категорично проти, з Донецькаі Одеси - їх одиниці, максимум десятки, я тоді не розумію логіки - живуть в російській культурі і кричать що Україна не має права їх там кидати. Так нічого не зміниться, будуть далі жити в російському середовищі і вболівати за Україну. Тільки вже в Малоросії.

3. artobstrel

з побутової точки зору - згоден ... тому не засуджую тих хто - с_йо, але не поважаю тих, хто сам с_йо, а звідтіля каже які тут усі дурні і не так усьо ро/блять ....

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І в 2015 році не будеш бачити, повір мені. Перестаньте молитися на 2015 рік. Не лікувати хворобу - з часом тільки гірше ставатиме.

Янукович завтра перепише Конституцію що ти будеш йому "Ку" тричі на день молитися, досі не віриш в любий розвиток подій?

5. kjk

kjk Дуже важлива персона

та та
    Юлька воровка
    Кличко боксер
    Яценюк єврей
    націоналісти дідам в спину стріляли
    в Європі самі геї
    НАТО нет
    це не так, і то не так

Скажуть це мільйони розумних виборців півдня сходу і вкинуть бюлетень в 2015 році за Януковича В.Ф.
    І Василь виграє від мене пляшку коньяку.
    Правда я при такому розкладі зміню своє місце проживання на кількасот кілометрів західніше.

• Подобається Подобається x 5
  6. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 2
  7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

І вже знаю хто що скаже. Вмєстє с вєлікім рускім народом (як нас вчили на уроці історії про Переяслав): Харківська, Луганська, Донецька, Крим, Дніпропетровська, Запорізька, Миколаївська, Херсонська, Одеська.
    Нічого не пропустив?

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  9. artobstrel

беззаперечно, але краще вона ...
    слава йому, але не більше за неї ...
    то не проблема, але якесь воно кволе ...
    - і шо? наші діди теж не з рогатками бігали, і це не націяналисти до них прийшли ... то надумана проблема ...
    краще тамощні геі, ніє місцеві підоОДИНти .. (один=раз)
    класть, коли так то так коли ні то ні ... для армії краще НАТО бо інакше їй капець ...
    де Ви тих агіток аля "наколоті апельсини" надибали ?
    ? до цього чого не змінили ?
    не можу ... надто беззмістовна промова, на питання "а як тоді?", відповідь - "не знаю" .. я не молюся, я не бачу інакшого способу, знаєте - кажіть ...

---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:08 ----------

Київська і м. Київ ... Чернигівська, Полтавська, Хмельниціька (можливо), Сумська, Кіровоградська, Черкаська ...

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Здається тут причина складніша. Так би мовити "нейро-лінгвістична". Цікаво, яка буде енцефалограма, вегетативно-судинні реакції у таких типів, якщо їм запропонувати вимовити фразу "Я українець"? Дехто радше у вікно вистрибне, ніж вимовить. Мільйони росли з перекрученими поняттями.
    В усьому світі є поняття (1) Nationality / (2) Etnnic, а в совку - (1) громадянство і (2) національність.
    Особливо знаковим було використання прикметників - "совєтскій" / "русскій".
    Я навіть не знаю, чи є якась психологічна практика для очищення, катарсісу отого "несамовизначеного" контингенту.

P.S. Подібна проблема була у ... туркменів.
    П"ять тюркомовних племен об"єднали під загальною назвою "Түрк-мен". Що означає "я тюрк" ("мен"=я).
    Слов"яни уявити собі не можуть лінгвістичного конфлікту в голові тюркомовних, коли ті чують або мусять казати:
    Я "тюрк - я"
    Ти "тюрк - я"
    Він "тюрк - я"
    Вони "тюрк - я - суфікс множини".

11. artobstrel

це б мало сенс, якби від вас щось відмінне від нуля лунало, наступного разу пишіть: "кажуть теж саме, як я але культурно"

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

Незнаю. Насправді можливість переїхати в адекватну країну і працювати по спеціальності у мене є. Напевно наївний, або затятий, або просто дурний.

---------- Додано в 20:35 ---------- Попередній допис був написаний в 20:34 ----------

Київ під совок лягти точно не захоче. Центральна Україна також. Хоча мене влаштовує і варіант відокремлення тільки західних областей.

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

14. sani

sani Well-Known Member

Вибачте, але то ви поняття зеленого немаєте!
    Я не хочу їхати в діаспору, щоб розмовляти на українській мові!
    я нехочу виїжджати за кордон, щоб почуватись в безпеці!
    я хочу щоб як в польші - польська, з кожного "утюга" грала українська музика!
    Я хочу щоб мою дитину оточували виховані і культурні ровесники, а не безмозглі "титушки"!
    Я хочу щоб політики і держ. службовці розмовляли державною мовою! і не обов"язково, щоб в своєму серці її любили, але хочаб не зневажали її прилюдно! і так далі...
    І нажаль в даних кордонах це неможливо, мало того, якщо далі так піде, ми бачимо, що донецька гангреда вже добралась до Києва, то згодом цілком ймовірно вона заразить і Львів...
    А я так не хочу емігрувати!

неможна поєднати непоєднуване! Для чого одні одних гвалтувати? Зніміть рожеві окуляри!.. Але якщо ви мазохіст, ну то не сперечаюсь!

15. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Сані, мушу вас засмутити - тверезомисляча і адекватна людина з України не може не цікавитись еміграцією.
    Не втрачайте часу, їдьте жити в гідну державу серед гідних людей, локті потім кусати будете.

16. iso

iso Well-Known Member

Ваша правда. І звідти Сані буде давати вказівки - як Україну облаштувати:good:

• Подобається Подобається x 4
  17. Gron

Gron тафгай

Цікаво, але у мене тиж самі мріяння-бажання.
    Але я пам'ятаю анекдот про старого бика та молоде теля які оглядають стадо телок.
    Ви мені нагадуєте не першого

18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Що може сказати про Ліхтенштайн це совкове тірпіло, яке виросло і прожило все життя в тому забичаному екологічно трагічному нікалаєві, місті алкашів, наркоманів, "рускава міра" та бидла....
    Бруд, сірість, безвихідь, спирт та вічний депресняк, гнила совкова душа з перекрученною свідомістю, бюджетна работьонка пажарніком за копійки, риболовля як єдина радість в житті, гімно та розпач довкола ВСЕ ЖИТТЯ, як віддушина - люта ненавість до держави і до народу, серед якого живеш, та до проклятого Заходу, де це чувирло ніколи не було і ніколи не буде, зате заочно люто ненавидить...
    Не гнівайся, чак норріс емчеесовський, але один під"їзд в тому Ліхтенштайні чи де-будь в західній Європі в сто раз вартісніший, ніж весь твій фальшивий і чорний нікалаєвскій совковий світ.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Підписуюсь під кождим словом.

20. sani

sani Well-Known Member

а де твій аватар? :)