Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не треба чекати доки люд вимре. Максимум 15 років - і вимруть совки-керманичі, Путін, Назарбаєв, Янукович, Лукашенко, Симоненко. А люд ні до чого. Правда мені якось теж ці 15 років ніяк не завадять нормально їх прожити.

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ви мене дивуєте, невже ви справді впевнені що якщо помре Путін, на його місце не знайдеться інший Хутін???

• Подобається Подобається x 2
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Амінь. Тему в архів, п'ємо каву.

4. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Давно пора.

• Подобається Подобається x 1
  5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

(це в мене одного якась хня з цитатами??? ) ... по темі: варто загугліть промисловість України ...
    ну да - то так, в дупі три СБЗ, ще працює Південний турбінний, багато чого вмерло - ще один привід не дуже радіти "незалежності" ...

6. Мікі

Мікі Well-Known Member

і дійствітєльно... Наче у Януковича нема діточок - Саші та Віті, а Азаров теж дітородний в свій час був:haha::haha::haha:

7. artobstrel

не буде ... бо майже кожен хто може - тікає до Івроп ...

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

І чекаємо на чергову смерть чи жорстоке побиття бидлом. Бо до деяких панів чи пань (таваріщєй???) нічого не доходить.
    Хотілось би нагадати хто за 22 роки правив Україною. Один Кравчук був з Правобережної України. Це з усіх президентів і премєр-міністрів.
    Ні про що не говорить? Чи може це окупація бидлом?

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Де він знайдеться, якщо радянським керівникам по 60 років. Всі помруть.

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Відроджуйте совок. Чи що там хочете. Без нас.
    Хочу спитати тих хто проти розділу України.
    Якщо в 2015 році Янукович стає на другий термін і Україна вступає в Митний Союз, ви тоді теж будете проти відділення від сходу?

11. artobstrel

з поверненням, заспокоюватись не тре, влада гніла, її тре міняти ...

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вони не товариші, просто флегмати яких рідко знайдеш. Прямий контакт з астралом і Джимі Моррісоном.

13. Pedro

Я, здається, кілька разів про це говорив. Нема відповіді. Зате єднання до гроба. Шкода, що терплять інші.:sad:

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

Населення півдня-сходу не хоче міняти владу.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так, намічається кльов. Боюся злякати... Як її міняти, вона не хоче мінятися?

16. Pedro

Думаю, Дзеко, серед тих таваріщєй, особливо галичан, є члени ПР. Бояться за відповідальність. Тому і заєдінщікі.

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Їм свиснули - "До Європи" - вони бездумно сказали "Єсть!". Потім свиснули - "Мутний союз" - знову сказали "Єсть!". Сказали "На антимайдан" - поїхали как барани. Хіба вони вміють думати головою? У кращому разі - шлунком. Гречка, воттка - і все.

• Подобається Подобається x 5
  18. Pedro

Вони і України не хочуть. Переконався вчора, коли хтось опублікував записку Ірени Карпи з Донецька. Бидло яке топталося по українському прапору українцями стати не може. Ніколи.

19. artobstrel

ну да ...
    звісно без вас, "ви" як правило, даєте копиті до забугрів, і вже звідтіля - наголошуєте ...

---------- Додано в 18:49 ---------- Попередній допис був написаний в 18:48 ----------

це питання на 140% .... наразі не бачу виходу до 15 року, до якого сформується бодай щось здатне цю владу підхопити ...

20. kjk

kjk Дуже важлива персона

Краще так, чим в лайні жити...

а де твій аватар? :)