Не треба чекати доки люд вимре. Максимум 15 років - і вимруть совки-керманичі, Путін, Назарбаєв, Янукович, Лукашенко, Симоненко. А люд ні до чого. Правда мені якось теж ці 15 років ніяк не завадять нормально їх прожити.
Ви мене дивуєте, невже ви справді впевнені що якщо помре Путін, на його місце не знайдеться інший Хутін???
(це в мене одного якась хня з цитатами??? ) ... по темі: варто загугліть промисловість України ... ну да - то так, в дупі три СБЗ, ще працює Південний турбінний, багато чого вмерло - ще один привід не дуже радіти "незалежності" ...
і дійствітєльно... Наче у Януковича нема діточок - Саші та Віті, а Азаров теж дітородний в свій час був
І чекаємо на чергову смерть чи жорстоке побиття бидлом. Бо до деяких панів чи пань (таваріщєй???) нічого не доходить. Хотілось би нагадати хто за 22 роки правив Україною. Один Кравчук був з Правобережної України. Це з усіх президентів і премєр-міністрів. Ні про що не говорить? Чи може це окупація бидлом?
Відроджуйте совок. Чи що там хочете. Без нас. Хочу спитати тих хто проти розділу України. Якщо в 2015 році Янукович стає на другий термін і Україна вступає в Митний Союз, ви тоді теж будете проти відділення від сходу?
Я, здається, кілька разів про це говорив. Нема відповіді. Зате єднання до гроба. Шкода, що терплять інші.
Думаю, Дзеко, серед тих таваріщєй, особливо галичан, є члени ПР. Бояться за відповідальність. Тому і заєдінщікі.
Їм свиснули - "До Європи" - вони бездумно сказали "Єсть!". Потім свиснули - "Мутний союз" - знову сказали "Єсть!". Сказали "На антимайдан" - поїхали как барани. Хіба вони вміють думати головою? У кращому разі - шлунком. Гречка, воттка - і все.
Вони і України не хочуть. Переконався вчора, коли хтось опублікував записку Ірени Карпи з Донецька. Бидло яке топталося по українському прапору українцями стати не може. Ніколи.
ну да ... звісно без вас, "ви" як правило, даєте копиті до забугрів, і вже звідтіля - наголошуєте ... ---------- Додано в 18:49 ---------- Попередній допис був написаний в 18:48 ---------- це питання на 140% .... наразі не бачу виходу до 15 року, до якого сформується бодай щось здатне цю владу підхопити ...