Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. kjk

kjk Дуже важлива персона

Хоча ймовірність цього наднизька. До того ж в 2015-му швидше за все переможе опозиція яка почне сюсюкатися із сходом який опиниться в ролі ображеного. Хоча б ментально треба відділитися.

2. Мікі

Мікі Well-Known Member

Gron, та я ж не про себе і таких як я тут мову веду, коли мочу їх "поділ", а поділ саме території України!!!
    А вони, чи то дурнями прикидуються, чи того гірше...

• Подобається Подобається x 1
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Ви так вважаєте? а чи є така впевненість у тому ж Закарпатті? а чи не запроситься частина Буковини до Ромунії? до речі яка самодостатність без промисловості, сільського господарства ? тому і "патриоти" гірше Сталіна, той об'єднував, попри свої жахливі методи, а ці розвалити хцять ....

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Де переможе? На виборах сільського голови Дземброні?
    Не буде кому балотуватися на виборах від опозиції, як можна досі цю мантру повторювати про 2015 рік.
    З 2012 року торочать про 2015.

5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Розкажіть то чехам і словакам.
    Ті, хто досі вірить в мертвонароджене дитя Україна - просто не вміють тверезо і реально дивитись на речі.

6. Gron

Gron тафгай

А я саме про це.
    Бо найважливішим вважаю саме людей, а території другорядним, але важливим фактором.
    Згадуєте як в математиці - "нєобходімо" і "достаточно";)

7. kjk

kjk Дуже важлива персона

Румуни Буковини це сільське населення 2х районів.

8. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

колись вислови що Україна не існувала до 18 року - вважалися "антиукраїнською пропагандою", я це не про питання до модерації, бо думка є думка якою б вона не була, висловлювати її це право будь кого, я про сприйняття загалом, вислови про відсутність Держави, та навіть натяків на неї до 18 року - сприймаються як зрада, вислови про відсутність України сьогодні - як правда ...

• Подобається Подобається x 2
  9. kjk

kjk Дуже важлива персона

Розкажіть що конкурентного виробляє схід?
    Миколаївський суднобудівний який стоїть?
    Луганськтепловоз який стоїть?
    Харківські БТРи які забракував навіть Ірак?

10. Gron

Gron тафгай

Я ж не москаль, щоб сувати ніс у справи сусідів.
    Слава Богу, ці два народи завдяки мудрим політикам розійшлися цивілізовано.
    Але якщо перелічити фактори яки цьому сприяли, то немає ніякого порівняння з сучасними реаліями в Україні.
    Ще раз кажу, хто каже про розподіл, тот або ворог або дурень, який не має поняття зеленого ні в чому.
    А я не "букварь", щоб розжовувати емоційним але неосвіченим "справжнім фахівцям" інет-радникам.

• Подобається Подобається x 4
  11. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Я вже їм про те писала.
    Але місцеві озисобудівельники пропонують видавати візи. В них все дуже легко і просто - чиясь Україна кінчається на Збручі, чиясь - взагалі на трьох селах в Львівській області. Аргументи зводяться до савєтскіхчєловєків, креолів, допогепи і т.д.
    Ну таке враження, що масовий психоз голови затуманив.:facepalm:

12. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ми в сім'ї україномовні, мої діти отримали і середню і вищу освіту - українську і зараз вчать, та викладають, як і дружина, на різних рівнях у вишах - українською. Старша донька захистила українську тему в КДУ ім. Шевченка. Порівнявняйте моїх донецьких дітей та дружину зі свома, або дітьми, та дружинами вєлікіх київських народних депутатів, які судячи з їх інтерв'ю, слова українською не зв'яжуть :haha:

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

Коротше невесело все якось зараз відбувається.
    Не уявляю чим майдан закінчиться, хіба що самі розійдуться.
    Бо владу не захоплять, і танки в Київ теж не введуть.
    І розкол поки ніяк не оформлюється, для відділення від совка треба якоїсь кричущої події. Як вступ у ТС чи другий термін Януковича.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

По суті проблеми не сказано ніц. Ідей - нуль.
    Система "Ви скажіть шо ви придумали, а ми скажем нам подобається чи ні".

15. mrochkizm

А в вас ідей прямо цілий фонтан :) Можна попкорн брати :)

*сарказм*

---------- Додано в 18:18 ---------- Попередній допис був написаний в 18:17 ----------

:morning1:

• Подобається Подобається x 2
  16. kjk

kjk Дуже важлива персона

Поїдьте на східну Україну. Хоча б на пару днів.
    Я вперше цього року зїздив. І в Києві на антимайдані з наспілкувався з виборцями зємєль совєцкіх.
    Ви навіть не уявляєте як все погано.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Соратниця Бамбука? Шукаєте неправильних овечок серед отари овечок? Як на рахунок про вовка згадати?

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ну да, є ще варіант просто чекати. Там більше люблять алкоголь і всяку наркоту, більш депресивні місця, гірша екологія, слабші сімейні традиції і відповідно менше народжують... Років так за 30-40 багато людей просто вимре і нас фізично буде набагато більше... Але щоб цього досягти треба ці 30-40 років перетерпіти.

19. mrochkizm

На Півдні і в центрі вже була, на Схід теж обовязково поїду :)
    Я нічого і нкого не шукаю.
    Тут вже на сто дописів наперед відомо, хто і якими аргументами буде оперувати.

20. Gron

Gron тафгай

Ділення шкідливе для держави, ЗУ.
    Воно ( ділення ) може бути тільки в головах ворогів чи неосвічених людей, перших треба банити, в реалі саджати, іншіх перевиховувати, просвЄщать,

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)