Хоча ймовірність цього наднизька. До того ж в 2015-му швидше за все переможе опозиція яка почне сюсюкатися із сходом який опиниться в ролі ображеного. Хоча б ментально треба відділитися.
Gron, та я ж не про себе і таких як я тут мову веду, коли мочу їх "поділ", а поділ саме території України!!! А вони, чи то дурнями прикидуються, чи того гірше...
Ви так вважаєте? а чи є така впевненість у тому ж Закарпатті? а чи не запроситься частина Буковини до Ромунії? до речі яка самодостатність без промисловості, сільського господарства ? тому і "патриоти" гірше Сталіна, той об'єднував, попри свої жахливі методи, а ці розвалити хцять ....
Де переможе? На виборах сільського голови Дземброні? Не буде кому балотуватися на виборах від опозиції, як можна досі цю мантру повторювати про 2015 рік. З 2012 року торочать про 2015.
Розкажіть то чехам і словакам. Ті, хто досі вірить в мертвонароджене дитя Україна - просто не вміють тверезо і реально дивитись на речі.
А я саме про це. Бо найважливішим вважаю саме людей, а території другорядним, але важливим фактором. Згадуєте як в математиці - "нєобходімо" і "достаточно"
колись вислови що Україна не існувала до 18 року - вважалися "антиукраїнською пропагандою", я це не про питання до модерації, бо думка є думка якою б вона не була, висловлювати її це право будь кого, я про сприйняття загалом, вислови про відсутність Держави, та навіть натяків на неї до 18 року - сприймаються як зрада, вислови про відсутність України сьогодні - як правда ...
Розкажіть що конкурентного виробляє схід? Миколаївський суднобудівний який стоїть? Луганськтепловоз який стоїть? Харківські БТРи які забракував навіть Ірак?
Я ж не москаль, щоб сувати ніс у справи сусідів. Слава Богу, ці два народи завдяки мудрим політикам розійшлися цивілізовано. Але якщо перелічити фактори яки цьому сприяли, то немає ніякого порівняння з сучасними реаліями в Україні. Ще раз кажу, хто каже про розподіл, тот або ворог або дурень, який не має поняття зеленого ні в чому. А я не "букварь", щоб розжовувати емоційним але неосвіченим "справжнім фахівцям" інет-радникам.
Я вже їм про те писала. Але місцеві озисобудівельники пропонують видавати візи. В них все дуже легко і просто - чиясь Україна кінчається на Збручі, чиясь - взагалі на трьох селах в Львівській області. Аргументи зводяться до савєтскіхчєловєків, креолів, допогепи і т.д. Ну таке враження, що масовий психоз голови затуманив.
Ми в сім'ї україномовні, мої діти отримали і середню і вищу освіту - українську і зараз вчать, та викладають, як і дружина, на різних рівнях у вишах - українською. Старша донька захистила українську тему в КДУ ім. Шевченка. Порівнявняйте моїх донецьких дітей та дружину зі свома, або дітьми, та дружинами вєлікіх київських народних депутатів, які судячи з їх інтерв'ю, слова українською не зв'яжуть
Коротше невесело все якось зараз відбувається. Не уявляю чим майдан закінчиться, хіба що самі розійдуться. Бо владу не захоплять, і танки в Київ теж не введуть. І розкол поки ніяк не оформлюється, для відділення від совка треба якоїсь кричущої події. Як вступ у ТС чи другий термін Януковича.
По суті проблеми не сказано ніц. Ідей - нуль. Система "Ви скажіть шо ви придумали, а ми скажем нам подобається чи ні".
А в вас ідей прямо цілий фонтан Можна попкорн брати *сарказм* ---------- Додано в 18:18 ---------- Попередній допис був написаний в 18:17 ----------
Поїдьте на східну Україну. Хоча б на пару днів. Я вперше цього року зїздив. І в Києві на антимайдані з наспілкувався з виборцями зємєль совєцкіх. Ви навіть не уявляєте як все погано.
Ну да, є ще варіант просто чекати. Там більше люблять алкоголь і всяку наркоту, більш депресивні місця, гірша екологія, слабші сімейні традиції і відповідно менше народжують... Років так за 30-40 багато людей просто вимре і нас фізично буде набагато більше... Але щоб цього досягти треба ці 30-40 років перетерпіти.
На Півдні і в центрі вже була, на Схід теж обовязково поїду Я нічого і нкого не шукаю. Тут вже на сто дописів наперед відомо, хто і якими аргументами буде оперувати.
Ділення шкідливе для держави, ЗУ. Воно ( ділення ) може бути тільки в головах ворогів чи неосвічених людей, перших треба банити, в реалі саджати, іншіх перевиховувати, просвЄщать, але то не до мене, нехай пту собі знайдуть, як гугля не вистачає.