Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Gron

Gron тафгай

Подивиться на кількість людей в Одесі та обл.
    Візміть від цієї кількісті 3% Вам того мало????

2. kjk

kjk Дуже важлива персона

Що ж ви тоді голосуєте за тих хто чинить бійню?

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

я не бачив цього, попався в аптеці - продавець україномовний - спілкувалися на мові, попри чергу, не побачив жодного хто б "свят-свят" бубнів ... я не заперечую, що може, в якомусь випадку, таке трапляться як Ви сказали, але то забубони, сільські взагалі лише на (ну майже) мові спілкуються ...

• Подобається Подобається x 1
  4. kjk

kjk Дуже важлива персона

В східній Пряшівщині % українського населення набагато більший. Об'єднуємося із Словаччиною?

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тоді обміняємо їх на Василя.

Якщо серйозно, то ви справді думаєте що можна просто патякаючи розв'язати такий вузел?

6. Gron

Gron тафгай

Не зрозумів, що Ви маєте наувазі ?
    Поясніть бл.
    І що з того ?
    Треба почекати, а Ви думали отак, відразу, за меньш чим 10 років все змінеться ?
    Ні, так тільки в казках буває.

7. artobstrel

народ не хоче йти за тими кого підтримують Тягнибок та інш. такі ж, тому іноді голосують аби не за того за ким "радикали", це одне, друге - є побоювання, що інші не знають як робити кращє а зроблять лише гірше, приклад Ющенко, він переміг саме через те, що найбільш населені області досить великою часткою голосували за нього, але ж усі розачарувалися ...

• Подобається Подобається x 2
  8. kjk

kjk Дуже важлива персона

Я був в Миколаєві разів так 15, в середньому днів по 5-7. Авторитетно заявляю про кількість російськомовного населення - 99.5%

---------- Додано в 17:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:19 ----------

:good:

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ти скільки бандерівців перевиховав, наведи-но статистику.

З-під верітки. Будеш бикувати - будеш відгрібати.

10. artobstrel

ні, на Україні тих хто підтримує націяналістів, - 3,5 % ... вибори були , вони показали ...

---------- Додано в 17:21 ---------- Попередній допис був написаний в 17:20 ----------

я кажу не про частку російськомовних (я її не заперечував), а про сором розмовляти українською ...

---------- Додано в 17:24 ---------- Попередній допис був написаний в 17:21 ----------

)))))))))))))))))))) усьо Дзеко - ушов, знову кінь .... прийде господар - свистні, тобто заржи ...

11. kjk

kjk Дуже важлива персона

Чому потрібно мати велику, але політично контрастну країну, а не меншу та однорідну. Чим це краще?

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Артобстріл - типовий (українського слова немає аналогу) викормиш Василя. Єдине, чим займається, забиває баки з незрозумілою метою. Хоч би міг позицію свою чітко пояснити. Все, що я зрозумів, нам треба заборонити Бандеру, і в країні стане все гаразд.

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

А чому у вас та частка близька до 100%? Бо ті 10-15-20% україномовного населення бояться/соромляться.

---------- Додано в 17:34 ---------- Попередній допис був написаний в 17:27 ----------

Взагалі, Україна в кордонах виборів 2004 була б дуже крута.
    Без олігархів, без совєцких топонімів, без іноземних військових баз.
    Не було б мільйонів придурків які голосують за найгірше що може бути. Відповідно і для захисту від тих придурків не треба за всяких Тимошенок голосувати.
    Реальна можливість обирати владу, адекватних людей.
    Ніхто не відмиває мільярди гривень на вугільній галузі.
    Відсутність гуманітарно-культурних проблем.
    Люди з рабською совковою психологією в абсолютній меншості.
    Просто казка.

14. Gron

Gron тафгай

Не має сенсу згадувати Великих Українців яки поклали життя на те щоб УКРАЇНА відбулася як Держава.
    Достатньо простої логіки, щоб зрозуміти, що розподіл держави такої як вона є неможлив у 21 сторіччі, це вам не Югославія, а ти хто про це розмірковує, або вороги, або неосвічені бовдури.

• Подобається Подобається x 3
  15. Мікі

Мікі Well-Known Member

Вирішити цю проблему було, як два пальця обістять при Ющенку. Те, що я зараз кажу абсолютне і не підлягає жодним правкам, бо я тут народився, провчився і пропрацював серед донецьких все своє життя. Я не кажу вже, що знаю тут усе від самого низу до верху на рівні і просто громадянина і не раз дипломованого, як при совєтах, так вже і українськими і західними експертними регаліями.
    Так от, саме найголовне,- донецький люд страшенно затурканий і в масі законослухняний с совєтських часів. Йому з різних причин просто невідомі ті матерії, яким користується навіть середній українець і зовсім не тому, що він дурний, а тому, що така специфіка цього відверто пролєтарського регіону. Цим завжди користувались комуняки, а потім теперішня влада. Робилось елементарне,- повністю підвладні місцеві ЗМІ, яким донеччани традиційно вірять. Ще вони вірять начальнику, а вони усі комуно-регіонали...
    До чого я веду? Коли переміг Майдан-2004 місцева "еліта", а я її бачив кожен день, була до чорноти перелякана, ходили мовчки і зігнуті, вони безропотно готові були до "бандитам-тюрми"... Якби би ця суча "пасіка" посадила хоча б 2-3-х головних, ніхто би і не рипнув, бо знали скільки протизаконного вони надіяли. Інші абслютно покірливо робили би те, що їм накажуть з Києва, тобто, грубо кажучи, від Ющенка. Але ким насправді Ющенко виявився тепер увесь світ знає. Цей сучара затвердив при владі в Донбасі регіоналів, залишивши і усі ЗМІ в їхніх руках.
    Прості ж люди,- шахтарі, інтелігенція, службовці... і не рипнулись би тоді на захист ПР. Все можна було зробити, якби Ющ не продався бандюкам,.. все, ще тоді і за цілих п'ять років його президентства, я в цьому абсолютно впевнений...

Одним словом легко і просто не був використаний постсовєцький синдром донецького лехторату, тобто сліпа віра тому, що кажуть зверху і з ТВ. Для початку це сама надійна технологія, яка не могла схибити по визначенню, а далі би все державне приклалося, як по нотам.
    От, саме за це я ніколи не прощу пасічнику того, що він свідомо зробив Україні. Хєрово, що досі навіть на цьому форумі не всім те дійшло...

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Відео з реєстратора Тетяни Чорновіл.
    Журналістка взагалі молодець! Скільки тікала. Не дивно шо гебня тварини злі були.

https://www.youtube.com/watch?v=jURFhIoX88k

17. artobstrel

бо ви "революціонер", розуміти - не ваше, не ображайтесь - так і є ... бо до чого тут Бандера, з якого тут Бандера, на шо його забороняти, де я таке казав .... ???? :wacko:

дуже дивний висновок, а російськомовні бо батьки російськомовні ...

ні - Ліхтенштейн, така собі державка, серед Європи, можливо навіть благополучна за рахунок Європейського сусіду, без промисловості, без, сільського господарства, країнка кав'ярень та заробітчан, країнка до першого пострілу, країнка на яку зневажають ....

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

З ідеологією твоєю нічого не ясно, крім Дня Перемоги, а з тобою все ясно.

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

Самодостатня монолітна країна. 350 000 км2 території 25 млн населення.

20. ricardo

ricardo Well-Known Member

Схід і захід - разом, нє?

а де твій аватар? :)