Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Мікі

Мікі Well-Known Member

За сепаратизм, навіть владні бандюки (їм, аби була причина) націоналіста можуть потягти за грати, а я би такого за ноги вішав для початку, шоб до вечора з нього гівно сепаратистське з рота полізло... Бо колоти державу навпіл тільки тому, що в десятій її частині (а зараз в Україні) кілька років правлять бал дюжина карних злочинців, то є чистої води зрада. І трьоп отут з цього приводу є, або тупізмом, або зрадою. Нагадую, що ворогів беруть в полон і на них розповсюджуються усі женевсько-гаагські конвенції, а зрадників-сепаратистів в усі часи і народи зразу знищують у різний спосіб. Вони не підлягають захисту ніяких конвенціяй. Ті, хто шльопає отут роками свої антидержавні пости теж хай знають, що ніякі кордони не захистять їх від "подяки" за те, що вони на диво уперто і роками лили воду на російський імперський млин.

Лівобережна... правобережна... А Київ, тупорилі, як ділити будете? По форватеру Дніпра, чи по кручах?
    Я тут колись писав, що УПА воювала на два фронти, але у С.Бандери не було й пари з вуст і в жодному упівському документі не зафіксовоно навіть натяк на те, щоби якийсь український нужник на кордоні з Росією віддати "братам"! Навпаки, зараз усі знаємо, що бандерівські похідні групи працювали по всій Україні включно з Донбасом.
    С.Бандера двох самих потужних армій світу не боявся, а ці політичні дебіли, горе-патріоти, від кількох зеків, головний з яких від яйця падав, в штани наклали... Це ж які Її Величності мігрантські штани треба було зшити, шоби їх щіслівому абладатєлю роками в них гівно класти, а вони ніяк не наповняться?
    Аби краще мене в цьому сенсі зрозуміти скажу, що мало того, що я донецький українець, але й маю від запорізьких дідів-прадідів чисто галицький корінь прізвища, який був характерним для вояків саме з галицької частини Австро-Угорщини. Галичани, як видно, не тіко Америку розпахували, але й чорноземи нашого Сходу...

Ух-х, хочецця рвать і мєтать,.. бо я дуже рєзкий, як на хвіст наступлять... щас кави Монтана-Супремо дарбализну,.. і заспокоюсь :yahoo:

• Подобається Подобається x 1
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

І ось, Миху, які на вашу думку є ще методи, крім відсічення тої гангрени, імя якої донбас, щоб створити українську державу? Пробували 22 років. Результат нуль. Тому що 80% населення, яке там проживає - то є декласоване, люмпенізоване бидло.
    І думаю, не донбасом єдиним обійдеться. Є ще різні допогєповски, адєсссси і інша мразь...

3. Pedro

Доки український народ не зрозуміє, що це не Україна, а брудне, декласоване, денаціоналізоване бидло. І що досить бути їхніми рабами.

4. kjk

kjk Дуже важлива персона

Отак вас послухаєш, то у нас єдиний і неподільний нарід аж по Маріуполь, а потім хлоп і восточниє украінци дають або 90% голосів на виборах регіонам, або 65% регіонам і 25% комунякам.
    Не менш одноголосно обирають місцеву владу, яка дає регіональний статус російській мові і закриває українські школи.
    Та що там влада - україномовні українці сходу самі на людях бояться говорити українською. Полюбому навіть в якомусь Луганську буде 10-20% людей у яких рідна мова українська. Що їм заважає не переходити на російську? Якого чорта після Вінниці, Полтави і Кіровограду великі міста на 99.5% російськомовні?
    Самі вирішуйте свої проблеми.

• Подобається Подобається x 3
  5. Pedro

Більше того, в Львові східноукранець ні під яким приводом не міг заговорити українською (за ситуацію яка тепер, не знаю). Вже не раз тут нагадував, що знав в Львові біля 5 Іванових (росіян), які чудово спілкувалися українською. А ось якихось свистодрищенків примусити сказати хоч слово українською було неможливо...

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це я вже зрозумів.
    Експресії у всіх багато і без тебе, а по суті вирішення проблеми не сказано ніц.

• Подобається Подобається x 2
  7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а кому їм давати? "вашім"??? поваги до інакшої думки - нуль, поваги до чужої історії - нуль, поваги до культури, зокрема мови - нуль ... чи не 80% тутешніх, схід вважають, як не "зомбованими" так "панаєхавшими", на сході теж вистачає "пламєнних" борців з "рогуле-фашизмом", але їх частка значно менша, ніж частка тутешніх борців з "комуняцькою" навалою ...

• Подобається Подобається x 4
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

По суті вирішення проблеми не сказано ніц.

9. Pedro

10. artobstrel

а я знаю? це у революціонерів, усьо просто "гаааньба в атаку!!!!!" а що далі ? - " так далеко не плануємо"
    а стосовно поєднання - синхронізації, тощо - дуже просто (принаймні в теорії) - визнати право кожного на свої, вподобання ...

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Країна як два зчеплені КАМАЗи, які газують в протилежні сторони. Далі не можна так жити, по принципу "Давайте всі заспокоїмось і будемо працювати". Воно потліє і вибухне знову.

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

У вас нетерпимі до інакомислячих люди. Навіть на прикладі мови спілкування, в Миколаєві 99.9% людей говорять російською. У Львові російської набагато більше, хоча самих російськомовних у нас менший % чим у вас україномовних.
    В 2004-5му році коли вже дали добро на третій тур, по Інтері було щось типу реаліті-шоу, відправили машину з символікою Януковича у Львів, і з символікою Ющенка в Донецьк. До Львова вони спокійно доїхали, поставили палатку, і зібрали величезну кількість людей які їм почали доказувати свою точку зору. В Донецькій області машину з Ющенківською символікою підрізали, зупиняли, одні матюки і погрози насильством. Дрібниця, але добре показує менталітет.
    Хоча... і зараз повна фото-відео матеріалів з майданів та антимайданів.

13. Gron

Gron тафгай

Ти хто волає про поділ, самі справжні совки.
    Вони як та тупа бидлота совкова не розуміють, що неможна кидати Ому, Мікі, Європейського Кота та інш.
    Це суто совковий підхід, якщо ви не розумієте про Соборність Держави, то зрозумійте хоч про ЛЮДЕЙ.
    Ви кидаєте тих хто розподіляє ваші думки, вважаєте що можливо списати 1-2- 1000, аби Педро з Самойловичами отримали маленький "український оазіс" -ХЄР вам "європійці"
    Європійці на майдані, фізично та думками і у Львіві, і в Донецьку, і в Чернігові, і в Сімферополі.

• Подобається Подобається x 3
  14. artobstrel

чого? запитайте в нас про бандерівців, а в вас про коммуняків - побачите хто нетепімійший ... щодо мови - ніц не зрозумів, але стан в нас з цим сьогодні, це не політичний курс, не мода, а банальний історичний спадок ... знати українську - 88% знають, гадаю, а розмовляють на тій на який батьки розмовляли ...

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Усі вчені, психологи і т.д. одностайні в тому, що людину неможливо перевиховати, перехрестити в іншу віру. Це ж міф, що східні українці нічого не знають, канали їм глушать, радіо виключають. Все вони знають і все вони свідомо обирають. Не потрібна їм ваші проповіді і ваша Європа.

Росіяни те саме. Хто і був проти Путіна - той і буде, хто був за, той завжди буде за. Якщо тримати росіянина-путінця 2 місяці на Майдані, розповідати про європейські цінності, цілювати в гузно і годувати 8 разів в день канапками з кавою, він все-рівно залишиться путінцем, ви його не перевиховаєте і нічого йому не доведете.

Тому я кажу - хочуть, так на здоров'я. Наших же ж теж ніхто не зробить путінцями. Але разом жити ми не можемо, це однозначно.

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ще раз доступно поясню. Російськомовні на заході не бояться (не соромляться) говорити російською, україномовні на сході - бояться (соромляться). Про що це може свідчити?

17. Pedro

ОК, а скільки таких людей в вас є? 3%? 5%? То чому через вашє насєлєніє Україна терпить вже 22 роки? А тепер кремлівське психічнохворе дуче закинуло зашморг на шию Україні. Чому львівяни знову повинні ставати рабами ординців?

18. Gron

Gron тафгай

Ні я, ні мій малий, ні навіть невістка з паспортом США, їх декілька друзів не соромимся і нікого не боїмось.
    Жодного випадку агресії за мовною ознакою, до себе, не бачим багато років.

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

Що мешканцям заходу Україна за останні 23 роки дала наявність Донецька, Дніпропетровська, Харкова, Севастополя?
    Просто цікаво.

---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ----------

Тим не менше великі міста півдня сходу російськомовні повністю.

20. artobstrel

ні це бред, про одностайність - бред, про неможливість перевиховати - бред: скіко прикладів коли священниками ставали колишні бандити, причому нормальними священниками а не "цією хрещу, цією тащу", про перехрестити теж бред - загугліть "прийняв іслам" і насолоджуйтесь ...

звідки такий "експертний" висновок?

а де твій аватар? :)