Показово. Будете далі на ізикє абщяцца і пад крило царя-батюшкі прасіцца? Жєлаю вам всєм туда. Паскарєй.
Ромку, та не зміняться вони. Труп реанімації не підлягає. Зараз прийде Мих з Маряною і почнуть мене переконувати. Не зміняться! І треба втікати від них як від прокази, чуми. Шкода, що на Західній Україні цього не зрозуміли. Боюсь, що знову зрозуміють коли вже буде пізно і коли через тих покидьків наша Галичина знову опиниться в руках золотоординських людожерів.
Пора вже створити бодай координаційну раду. І перестати звертати увагу на конституцію. ЇЇ нема, зек її де-факто ліквідував.
Я, як старий, добрий, хіппі-пацифіст вваюаю всіх, хто хоче бойні, своїм особистим ворогом. Пробуйте, связісти, зубніки і водоводчики... Ви ж в цій справі фахівці...
Бойні хоче взолотудючкугадящий ґарант. І його шеф пуцькін Путін. Я кажу про федеративний устрій України. Бо,як довели 22 роки "незалежності",Україна,як унітарна держава не відбулась. І,щоб,направду не сталось бойні,потрібно вирішувати це питання. Після того,як буде засуджений довічно взолотудючкугадящий з присними.
Вже розробили, Василю. Не маю часу показати. І ніхто не осуджує "сєпаратістав" і не закликає до єднання. Бо тут живуть цивилізовані люди а не безголова худоба.
22 роки Незалежності довели, що ідеологія націоналізму, і все що з ним пов'язане, а саме історія, т.з. герої, вожді і символи, відторгається українцями. Ще 22 роки Незалежності довели, що намагання насадити ідеологію націоналізму українцям викликають, як мінімум огиду і спротив. Запхайте поглибше у шухляду свій смердячий націоналізм і ми матимемо вільну і незалежну, соборну і унітарну Державу.
Наша пісня гарна,нова. У відповідь,з задоволенням плюну на могили і на пам!ять Ваших предків. тих,хто приніс сюди смердячий совдеп.
До речі, десь читала, що в Прибалтийських республіках після здобуття незалежності у 1991 р. створювали загони добровольців, які спільно з прикордонниками патрулювали державні кордони. Вони вже тоді розуміли. що таке держава.
Василю, у мене таке враження, що ви крім ОРТ і Кісєльова нічого по телебаченню не бачили. Приїжджають росіяни сюди і дивуються: де той націоналізм? А ви найці років живете у Стрию і боретеся з вітряними мельницями. Який націоналізм? Хто кому що насаджує? Я ніяк не второпаю.
І я не можу второпати, де Василь бачить той націоналізм. Може хіба, що на Західній Україні люди українською розмовляють. На жаль тільки на Західній... А 22 роки показали, що в Україні панує дрімучий, безпробудний совок і хахляцтво з кацапізмом. Про інше щось говорити не приходиться.