З надією, з надією. Ті люди в Сумах, Харкові, Черкасах, Чернігові, про котрих згадувала декількома дописами вище, дають мані ту надію.
Я вже починаю всі оці висловлювання сприймати як особисту образу. Це я є той "гангренозний хвіст", це я є потвора , нечисть і т.д Я починаю думати, що мене ненавидить Ромко... Для вас ми все рівно залишимось "москалями"...а якже батьки, рідні ..їх теж за собою тягти? Вистачить робочих місць, житла?
а я знаю точно що так воно буде , якщо до Того не розвалиться УКраїна, то наші праправнуки вже будуть українцями, но цього ще декілька поколінь не побачить, а ми тим більше. ДЛЯ ЦЬОГО ПОТРІБНИЙ ДУЖЕ ВЕЛИКИЙ ЧАС.слава україні!
любителям мати коротку пам'ять нагадаю. коли Україна виходила з срср в конституції срср було прописано таке право. після того як Україна вийшла і Україна і росія винесли з цього уроки і ЗАКОНОДАВЧО ЗАБОРОНИЛИ ПОДІБНІ ДІЇ. росія заборолила директивно, Україна заборонила тим, що назвала себе унітарною державою. тому якщо зробити з Україні федерацію то настпного дня відколеться крим, потім донбас, потім почнуться спробами відколоти харків, запоріжжя та одесу, потім дійде черга до галичини... не одне покоління українских патріотів наклало головами лише за те, щоб ви зараз могли це обговорювати. на їхній крові тримається цілісність кордонів держави. чому так все слабо тримається і як те укріплювати - треба говорити. але допомогати ворогу це все рушити - це не по українськи.
Ну що, підписав таки виблюдок - східняцькі хахли вчергове лягли під кацапами і розчепірили булки... Може хоч трохи галицьких бамбуків тепер порозумнішає. Рвати ту гангрену давно треба було. Та пізно вже.
тему варто перейменувати і назвати чорне чорним а біле білим. пропоную назву теми КУТОЧОК СЕПАРАТИСТІВ. правда звільняє.
Ви самі це признаєте. А тепер уважно подивіться навколо Та й,до всього решти - має бути референдум - відкрите волевиявлення громадян України про федерацію. До того ж,заклики від"єднатись,найчастіше лунають саме з Ваших країв. Школа ненависті працює донині.
Ні, Ви така ж, як і всі ми. Браття і браття, що не хочуть, аби у них були, як це скрізь у світі, сестри. От і все.
Гальо,ти,що,керуєш в Южноукраїнську? Ти що,керуєш в Криму? Ти волаєш до пуцьк...-е-е-е...Путіна ввести війська? Тебе у Львові,чи на елефі хоч раз хтось назвав москалихою?
На митинге Партии регионов у Рады корреспондент ДОЖДЯ поговорила с молодыми людьми в спортивных костюмах. Очень познавательно. Вони мають можливість протестувати?
часто найбільші ультранаціоналісти виявляються аплогетами "русского міра" http://www.youtube.com/watch?v=Fi1tLdcN-Lc ТС теж грає роль ультранаціоналіста... сама тема провокативна
думку про регіоналівський майдан нерозвинули. коли розвинете, тоді прокоментую. це раз. якщо ваш квартирант засрав кімнату, яку знімав то ви ту кімнату не віддаєте сусідові а вичищаєте. це два. і три. постарайтеся абоу тримуватися від діялога або не писати образ. тут спілкування а не хлів.