Відповідь: СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ? Ivan, у Вас, у меня, у кого угодно может быть какое угодно мнение о первоисточнике материала - ресурсе Vlasti.net. Однако то, что данный материал перекопипейстен и опубликован на официальном веб-сайте Государственного комитета Украины по делам национальностей и миграции (я специально привел именно эту ссылку) о чем-то говорит, нє? P.S. Копирайт у той статьи у Центра прикладной политики «Стратагема», автор Александр Говоров.
Відповідь: СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ? Сам я з цим Держкомом справ не мав, але досвід спілкування з деякими іншими органами державної влади і їх інтернет-сторінками говоріт переважно про бардак у штабах. А хіба цього не видно з результатів української внутрішньої політики у будь-якому напрямі?
Відповідь: СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ? Говорить, так. Коли так звана антікризова коаліція піде геть, а це неминуче стнеться ще в цьому році, такі статті на офіційних сайтах не будуть більше з`являтись.
Відповідь: СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ? Повністю згоден. Я думаю думка про розділ України підкинута московськими спецслужбами, щоб Україну посварити, послабити. Це не нове. Так робилося весь час, починаючи від гетьманів Хмельницького, Виговського. Задайте питання росіянам на їх форумах: може Вам розділитися? Реакцію розкажете. :D
Відповідь: СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ? Від корки до корки, шановний. Може я в Ваших очах не заслуговую на повагу, так будь ласка бруд та лайно у приват, я видалю не читаючи. Доречи Ви ще теж в мене не маєте високого рейтингу. Не треба злитися, можуть бути розбіжності в уподобаннях, так? Не бачу сенсу обговорювати, мені ця стаття не цікава, бо вона ДУЖЕ упереджена на мій погляд. Ivan вже дав оцінку, я згоден, ось и все.
Відповідь: СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ? Уважаемый, о каких "бруде та лайне" Вы говорите? Где Вы их увидели? Персонажа с ником Danilo я очень даже уважаю. Где Вы видели неуважение? Свой же рейтинг у персонажа Danilo мне малоинтересен. Ваше мнение как эксперта по крымскому вопросу и серьезным источникам в интернете, вне всяких сомнений, заслуживает всяческого уважения.
Відповідь: СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ? Мені Ваш сарказм до лампочки. Я попереджав на майбутне Вас та Ваших приятелів, що образи будь ласка у приват, видалю не читаючи. Я коли перечитував ту статтю, дочитавши до цього 3-го абзаца: А статус «дискриминированных» позволяет развивать чувство вседозволенности в выборе средств борьбы за лучший статус в структуре общества, становится инструментом шантажа властей и традиционного населения. взагалі не хотів далі читати, але дочитав цей абсурд. Традиційне це як раз кримтатари.
Відповідь: СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ? Меня лично на будущее предупреждать нет надобности - "бруд та лайно", тем паче в приватных беседах, не входит в арсенал моих методов ведения дискуссий, что прекрасно знают завсегдатаи этого форума. Угу.
Відповідь: СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ? Поясню, а то что-то не в то русло. Соображения традиционности населения, а так же принципы восстановления исторической справедливости ни в коем случае не должны оправдывать нарушение действующего законодательства и конституционных основ государства. В нашей с Вами стране верховенство права провозглашено Конституционно. Бездействие властей и тем более потакание в этом вопросе – преступно и может привести к весьма печальным последствиям. Вот, собственно, и все, что хотелось бы сказать по этому поводу.
Відповідь: СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ? А вот что хотелось бы услышать. По поводу обсуждаемой статьи. Оставим в стороне сравнения автора ситуаций в Крыму и Западной Европе. А вот что касается попытки анализа ситуации в Крыму, конкретно против сказанного в статье есть возражения? Фактаж не соответствует реалиям? Выводы неправильные? ...
Відповідь: СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ? Попыталась свои мысли о Крыме сформулировать здесь.. http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=14391&page=2
Давай разделим Россию Стоит ли разделить Россию, где проживает автономно много народностей, которые борятся за отсоединение и давно? И порой борятся военными методами. Конечно стоит! ЗЫ. Есть такая страна Канада. Страна где два гос языка. При чем абсолютно разных. Вся индустриальная и научная часть расположина в Онтарио ( англоязычная Канада ) В Квебеке же культура ( особая. Более близкая европейской нежели североамериканской.) , а более и похвалится нечем. Но Квебек это очаг сепаратизма в Северной Америка. ( куда уж нашему Крыму или Донбасу ) Его давили неоднократно и порой силой, несмотря на попытки референдумов. Этим летом отдыхали с друзьями из Торонто ( Онтарио ). Заговорили о сеператизме. На что они сказали: Да кто их отпустит!!! Задавим армией при надобности. И это при том, что Онтарио кормит Квебек дотациями. Просто некоторые понимают, что сила страны в единстве. Даже потеря невыгодного экономически Квебека, это потеря земли и утрата мощи державы! У нас же разводят тупые суждения о делении Украины!
Відповідь: СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ? Сьогодні час від часу проскакує інформація від масмедіа про те, щоб Західну Україну відділити від Східної, мовляв, от тоді заживемо. Аналізуючи цю ситуацію, я прийшов до цікавого висновку. Виявляється, ця ідея розділення України в Історії України підкидалася завжди, коли Україна була цілісною. І дуже часто це використовувала Росія супроти України. Взяти хоча б початок 17 століття в часі правління гетьмана Самойловича та Юрася Хмельницького. За 350 років, нажаль, в Росії політика не змінилася. Московські спецслужби дуже інтенсивно підкидають думку сьогодні насамперед патрітичному заходу України про те, що мов краще відєднатися від проросійського сходу України, і ось тоді ми заживемо. Насправді мета одна. Бачучи, що з галичанами не впоратися, Росія хотіла б під свою руку, хоча б частину відірвати. Як підкидається така думка, запитаєте ви? Дуже просто. Наприклад, ніби-то Нострадамус писав, що Україна краще заживе, і не буде різношерстою, коли розпадеться на дві днржави, і саме у 2007 році таке цілком може статися(хоча цей чоловік про Україну можливо в житті ніколи не думав). Є ще один генератор, краще сказати рупор російських спецслужб. Це Глоба. О той чоловік за нормальне бабло все що завгодно запророкує. Та й час зараз хороший - початок року: можна пророкувати. Я не вірю у всі ці казки, бо трішки читав історію України. Хто хоч раз уважно почитає історію України, той все зрозуміє, бо нічого не змінилося, крім часу. А знаєте, чому українофоби так скачуть проти УПА, проти козацтва? Вони бояться однієї речі, щоб ми з Вами не знали своєї історії, або знали у кривому дзеркалі, щоб ми робили ті самі помилки. Їм по великому рахунку УПА до лямпади, за що вони там боролися. Але визнання УПА - це відречення від Росії - ось що їм страшно, чим тоді дурити нове покоління українців, як не про велику дружбу, братні народи і любов до сліз, споконвічні прагнення народів. Зараз ми стоїмо на вершині історії, коли Україна є і незалежною і цілісною. Отож берегти її треба, інакше все почнеться з самого початку.
Відповідь: СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ? Думаю, не почнеться вже з самого початку... Попереду чимало халеп і серйозних, але ця цілісність, здається, вже неминуча - і у хорошому, і у поганому. Нинішня "космополітична" публіка вже на "дємбелі" - постсовки довго не житимуть, я тебе запевняю. Чорнобилець відверто "помирає" і мимоволі кричить про це всьому світу у кожному своєму пості. Капітан, власне, теж, але станеться це у Санта-Барабарі. І так далєє... :D :D :D Дай їм трішки радості наостанок... Виконай останню волю, так би мовити - побудь дурнем і варваром в їхніх очах... :p Що ще? Пік еміграції пройдено - мій хороший товариш професійно займається цим питанням і я маю можливість слухати чесні кулуарні розмови. Словом, видима перспектива у нас важка, але за соборність я б не турбувався .
Відповідь: СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ? В Кримському питанні повністю підтримую політику І.Сірка, П.Калнишевського і Ко, або як казав інший класик: Мочить, мочить и ещё раз - мочить! Ивану: ну, кому-кому, а вам, як історику, гріх не знати, що татари не є корінним населеннм Криму, чи може ви думаєте, що присутні цього не знають? українцям треба припинити займатися мазохізмом в кримському питанні. З татарами в Криму ще будуть бААльшиє проблеми, так, що час припинити цілувати їм зад.
Відповідь: СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ? Ну, вам з Чорнобильцем треба в парі виступати. Номер буде злагоджений, як по нотах: ти його лякаєш, а він бореться проти "націоналістичного" демона. Аншлаг гарантую! :D :D :D
Відповідь: СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ? Мих. "Виявляється, ця ідея розділення України в Історії України підкидалася завжди, коли Україна була цілісною. І дуже часто це використовувала Росія супроти України." Вопросы - можно? 1 - На данный момент Вы, лично, считаете Украину целостным государством? 2 - Какие именно используются Россией против Украины "незаконные" приёмы? (про газ - не надо, надоело, кроме того, сравните цены для нас и для ЕС)
Відповідь: СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ? Я не Мих, але... 1. Як не дивно, вважаю... 2. Складність згаданих прийомів в тому, що вони надто різноманітні, і якщо Тузла була прилюдною демонстрацією певного вектору, то посилена російська "громадсько-козацька" присутність у Феодосії минулого літа, активна підтримка Вітренко з її специфічною агіткампанією цієї весни і партії Медведчука на минулих виборах - речі дійсно пророблені, масковані... Їх для суду варто доводити... Ми можемо тут говорити лиш про певне враження. У Чорнобильця складається якесь дивне враження про офіційний курс Украни на побудову етнократичної держави - нічого доводити він не збирається, лиш щоразу посилається на свої власні фобії. А я - на свої відчуття і враження... :D :D :D А ти на що, діду?
Відповідь: СТОИТ ЛИ РАЗДЕЛЯТЬ УКРАИНУ ? Ванечка, внучЁк. Я ведь так могу тебя теперь называть после "А ти на що, діду?" Опираясь на свои "відчуття і враження" после лета, проведенного в Крыму могу сказать только одно - искусственно раздуваемая ситуация, выгодная кому-то. В будущем попрошу на "Вы".