В мене ніяких. Не мусите. А це на російських форумах пишіть. Тут ваших 5 копійок не потрібно нікому зараз.
за єдину Україну від сяну до дону боролися багацько достойників, відомих на увесь світ, український і взагалі. хто боровся за відокремлення галичини від єдиної і неподільної України? чи ваша "боротьба" анонімна в межах форуму?
питання поставлене було чітко. хто з відомих людей боровся за відокремлення галичини від України? якщо не знаєте чи таких не иснувало то так і кажыть, не треба як дурний москаль намагатися розмову перевести на инше. якщо нічого сказати то нічого влазити в розмову инших кому сказати є що.
Не могли бы отвечать только за себя ? Или предоставить подтверждение, что никому. Для чего, насколько я понимаю, необходимо опросить ни много ни мало 36870 человек, ну или 998 если считать только активных пользователей. Вы, Ромко и Kewmr уже подтвердили, опрашивать нет необходимости ) Добавлено после некоторых размышлений. Не нравятся посты - почему бы их не удалить, с моей стороны никаких возражений. Не хотите читать мнение, отличное от собственного - нисколько не настаиваю. В порядке ответной любезности покину все политические темы ЛФ до окончательной победы Евромайдана.
Вы думаете кому-то на этой ветке интересно мнение жителей РФ или кто-то будет принимать его в расчёт? Это чисто семейный расклад и соседям здесь делать нечего.
Я, на відміну від Вас, маю право вирішувати, який матеріал потрібний зараз цьому форуму. І який непотрібний.
Дуже рад це чути! Думав до Львова з'їздити на новорічні свята, так Ви мене заспокоїли. ---------- Додано в 13:47 ---------- Попередній допис був написаний в 13:46 ----------
Коли ж вам у схроні вже інтернет вирубять??? Я розділяю ваші сумніви та хвилювання, але ж Львів то все ще є частка України. Чи нє?
Усім буде добре коли западенців не буде , і самим западенця і харкову і донбасу і яценюку і юлі, галичина то не є 50 % а усього 8.2, по друге галичани не мають ніяких шансів бути почутими бо різні співвідношення руських і украіномовних, і це співвідношення буде далі тільки рости не на користь західняків, тому тверезо мисліть, без емоцій і так.д життя продовжується, може вам до вподоби отаке життя .. ---------- Додано в 14:23 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ---------- "Там девушка платіт себе а парень себе, реформи путина нам ближе" То просто .... Не хочу казати нецензурні слова бо, це їхнє право , хочуть нехай такими будуть, але ми, західнякі, ще раз повторю, ближче до європи і, повторю львів а за ним і вся галичина теж були завжди європою, і тягнути нас у той митний союз, розказувати як нам добре всім разом, це як мінімум неправильно. То мабуть діти чи несвідомі можуть товкти собі що ми разом єдина країна, але якщо хоч трішечкм заглибитись, то стає очевидним що ми йдемо різними дорогами. Навіть якщо провести референдум на сході чи хотіли б вони щоб відєдналася галичина , половина сказала б так а друга половина ні, але якщо спитати чому саме ні у тої половини, то відповідь була на кшталт бо ми вовювали разом ми словяни і так.д ---------- Додано в 14:29 ---------- Попередній допис був написаний в 14:23 ---------- Ото відео де добкін, де ведуча коментує по російськи викликає якусь відразу, ну не хочеться мені жити в країні де таке, не тому шо люди погані, люди як люди, але мені то чуже, вухо втомлює ---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 14:29 ---------- У першому відео жінка каже " нужно пересматривать стандарти" Ну так живіть далі в тому багні, іжте ту пальмову олію і живіть стандартами совка, ради Бога, ну як хочеться в тому свинарнику жити, живіть друзі. ---------- Додано в 14:37 ---------- Попередній допис був написаний в 14:32 ---------- А на людей дивишся, втягнуті як 90 роки, просто страшно дивитися, як корея з тим ким чир хером, яка європа, вам москва , пітер, туди. Боже, дякую що я не там.
Я повторюю ще раз своє запитання: В когось реальні плани відділення є? Формування ЗС, фінансової системи, соцстраху, бюджету, прикордонних служб, дипломатії, проблема міжнародного визнання, система освіти і охорони здоров'я, джерела наповнення бюджету? Де буде проходити демаркаційна лінія - можете на карті показати? - а то поки що у відповідь...
неважливо скільки західняків. важливо що захід України зробив для України те, що 200 років тому не осилив зробити схід - переміг москву. а тому допоки допоки є хоч один західняк на тисячу він може заразити пргенням бути вільним всіх инших. а про те що відсоток західняків меншає вас якщо ви патріот України не повино хвилювати. вас повинно хвилювати щоб різ відсоток патріотів взагалі. а мені здається він росте - оті студенти, що все почали і є тим зростанням.
по областях які підтримують відділення, мають депутати місцевих рад визначитись, де вони хочуть бути. а що в областях того всього нема, ну крім прикордонних служб і дипломатії? всі ті служби є, просто перенести "головний офіс" і керівника гідного, або любого, лиш би не "житєля донбасу"! ---------- Додано в 16:30 ---------- Попередній допис був написаний в 16:28 ---------- ну хіба рассєя буде пручатись