Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Дуже надіюсь,що від"єднається саме Донбас.
    І прочі лизуни гопника.

• Подобається Подобається x 1
  2. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Донбас, за ним і крим, для чого їм відєднуватися, всім чудово й так живеться, людям, а нам західнякам отим 8,2 % україни кістка в горлі, як на мене краще відєнати вже історичну сформовану частину де 99.9% україномовних і всі від того тіки виграють. Може за 10 років інші області українізуються, побачуть різницю й теж захочуть приєднатися до западенців, тільки тепер галичина буде ставити умови, укр школи, єдина мова, прозора економіка і так.д

3. Max_

Max_ кл. москаль

"Вера, которую никто не разделяет, называется шизофренией."

---------- Додано в 13:23 ---------- Попередній допис був написаний в 13:07 ----------

Прочитал и офигел. Так относиться к украинским землям и гражданам - да, это истинный патриотизм. Классно жить в красивой уютной Галичине и презрительно отзываться о своих же соотечественниках, у которых вместо Карпат и Львова шахты и заводы. На которых, для справки, и зарабатывается бюджет. Или отделите нафиг, а выпадающие деньги диаспора (которая, как выяснилось, и есть настоящая Украина) внесет ?

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

І багато у вас нерозділяючих віру шизіків?

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну то давайте, йдіть, діліть, посилайте...
    З такими посилателями можна спати спокійно.

6. taksist

taksist Well-Known Member

рагуль, яким боком військова звитяга дідів до тебе? що за ідіотська звичка приписувати собі якусь честь від того що був героєм дід?
    дід був героєм - йому і честь за те.

а про лизання дупи савєтам так захід був під савєтамі два роки, потім повстав і 15 років бився.
    схід України під московщиною вже не перше століття і в свій час коли сюди окупант приходив теж поставав і бився не 15 років.
    і у нас московити коли перемогли не оголошували амністію а тотально і системно в містах все українське винищували.

коли ви починаєте співати тими нотами, що співає ворог України то вбачаю в цьому успіх ворога, який вам підсунув свою мелодію і вкрав вашу.
    росія постійно акцентує на тому що відділення трьох західних обласей їй вигідне бо всю иншу Україну вона зможе схарчити.
    а ви їй в цьому лише допомагаєте.

ви не патріоти України.
    бо патріот однаково ставиться до всіх українських земель.

і ще.
    історія вчить що росія ніколи не полишить Україну в спокої навіть якщо їй згодовути в якости жертвоприношення українців та українські землі.

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ви випадково не журналістом на якомусь російському каналі працюєте?

І сидіть, офігівші, ціхонько. Вважайте це попередженням. До кінця майдану з бані не вийдете.

8. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Все як завжди - скоро протверезіння, нічого практично не зміниться, лише державна таємна програма по економічному та культурному нищенню західної україни за організацію чергового майдану стане більш жорсткішою.
    Зато михів тішить думка, що зато соборна украина, є кавальчик хліба - тай вшьо добре, якось воно буде.

9. Romko

Видно ліцо Харкова.:))):haha:
    Аполодисменти.
    Ви вартуєте свого гєпи і педераста на площі.

10. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

В когось реальні плани відділення є?
    Формування ЗС, фінансової системи, соцстраху, бюджету, прикордонних служб, дипломатії, проблема міжнародного визнання, система освіти і охорони здоров'я, джерела наповнення бюджету? Де буде проходити демаркаційна лінія - можете на карті показати?

• Подобається Подобається x 3
  11. Tyr

Tyr Member

На жаль ви не відповіли на моє запитання в даній темі під номером 25. Але мені не важко запитати ще раз. Що ви хочете від ЗУ? Знову пустити той цвіт нації, який лише зараз почав з"являтись, під кулі бо на Сході є 1000 патріотів? То може з чогось більш серйозного розпочнете в себе ніж з звинувачень. Чи приїхати і допомогти вам "покласти" члєніна? Вибачте, але на 3У немає "тітушок".

12. Romko

Є варіанти федералізації.
    Ну не хочеться далі вислуховувати,що мій дід був бандитом.
    І у відповідь називати шавками і підстилками їх дідів.

13. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

То тут діляться чи федералізуєтеся?
    ОК, розпиши мені, будь ласка, своє бачення федералізації, а ті, хто за відсічення пухлин, хай будуть ласкаві описати, як вони бачать наведені вище мною аспекти.

14. Romko

Я завжди казав,що за федеративні округи в складі України.
    Незай Харків,Лугансь,Донбас святкують собі пабєду савєцького режиму,махають червоними шматами.
    На здоровля.
    Але в себе.

15. denverod1

http://m.youtube.com/watch?v=ILDxrXBQYi4
    Львівяни про автономію галичини

---------- Додано в 15:00 ---------- Попередній допис був написаний в 14:58 ----------

http://m.youtube.com/watch?v=Kdpdoja2Two
    Галичанам про галичину

---------- Додано в 15:04 ---------- Попередній допис був написаний в 15:00 ----------

Автономія - право впливати на свою долю. Наші закони, наш вибір.

16. taksist

taksist Well-Known Member

тітушки є всюди. питання лише в їхній концентрації.

не можна бути трішки вагітним патріотом.
    або патріот або ні.
    патріот однаково сприймає різні області українськими. однаково реагує на напад агресора на різні області. однаково реагує на заклики сепаратизму відносно різних областей.
    реагую однаково і на кримський і на донецький і на галичанський сепаратизм.

і ще.
    можу бути забудькуватим але не варто мене підозрювати що комусь там відповідь не захотів давати. що що а бути закритим то не моє, мені релігія забороняє.

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Панове,

прохання припинити гризню. Тролі з нас сміються.

• Подобається Подобається x 2
  18. Max_

Max_ кл. москаль

Уважаемая!
    Не могли бы оставить свои советы при себе ? Я не нарушил ни одного из правил форума, а если пост вам не понравился - ничем не могу помочь, ваши трудности.
    Что касается бана - не возражаю. Я ценю ЛФ, но совершенно не планирую хвалить или молчать о том, что считаю мерзостью и (или) глупостью.

19. denverod1

Якщо люди на заході вирішуть відєднуватись, ваша думка їм цікава не буде

20. michael wittman

michael wittman Well-Known Member

Сихів - Таможеному саюзу !

а де твій аватар? :)