Ви знаєте, як не дивно, але хоча Кравчук і був комуняка, але був найбільшим українським патріотом з усіх президентів. Бо нехай комуняка, але волиняка! Тобто західняк!
Хто, як не Захід? Тому ідея з автономією не такий вже й брєд. Ви собі не уявляєте, яка би то вийшла широка автономія, особливо з Києвом і центром. ---------- Додано в 00:35 ---------- Попередній допис був написаний в 00:33 ---------- Однозначно! Як з будь-яким шефом, що наступний, то гірший і більший самодур, кого не спитай.
Розділяти що??? Ну нема в ПІСУАРі України. Чи вам це не видно? За 22 років не було українського демократичного парламенту. Не було українського ДЕМОКРАТИЧНОГО президента. І навіть якби зараз оголосили дострокові вибори, хто б виграв? Янукович і гопота! Для Сходу інші кандидати не підходять. То як ви збираєтесь побудувати українську державу???
А як мене всі роки тут довбали за мій вічний радикальний сепаратизм.... Мене та Педро. І аж тепер я починаю нарешті читати розумні думки, може то буде хоч один плюс Євромайдану, що ще більше галичан зрозуміє, що. Україна просрана давно, зі східняцькими хахлами держави не побудуєш, лише страну, і що від'єднуватись треба було ще в 90-ті, тепер би жили не гірше пшеків і чехів, і ця хахляцька наволоч їздила би до Львова на заробітки. А так.... Хвиля зникає, наступає протверезіння, зараз загребуть повно невинних голів, а політики собі там найдуть компроміси, коаліції.... Яник буде далі на троні, а народ - далі ремигати.
Взагалі в даній ситуації, коли президент замість того, щоб розрулювати проблеми, невідомо де, а шукати його - це ідіотизм, якраз місцеві ради з низів могли би щось почати робити І це було би законно. Спочатку нам би більше повноважень на Заході. І такі кроки в даній ситуації - річ заразна. Миттю би всі підтримали. І північ, і центр. Така би вийшла автономія, що не мав би Янукович ким і чим керувати. ---------- Додано в 00:44 ---------- Попередній допис був написаний в 00:42 ---------- Якщо будуть компроміси - Львову буде гаплик.
А ви знаєте, Самойлович, якби врезультаті правління зека зявилась на карті справжня Україна, чи то в межах Збручу чи Дніпра, я б повісив на стіну портрет того покидька. Бо через нього повсталаб українська держава.
Ми вже мали подібну ситуацію в Львівській області в кінці 80х, коли Чорновіл створив, практично, українську область з національним прапором і без памятника сифілітику, якого до цих пір не можуть скинути в "сталіцє".
Ще переконана - громадянською війною і розколом суспільства у нас і не пахне. Янукович за гроші може везти людей в Київ, якщо їх можна назвати людьми. Грошей йому не стане. Тепер вже примусово не може загнати бюджетників чи робітників, як би не було, щось трохи змінилося, докерувався, оборзів там на Сході. А східняки за ідею воювати з нами не підуть, боюся таке слово там незнайоме. Так що воювати нам з ментами і з беркутом. Гадаю воєнні в цей срач за Януковича не полізуть. Та й беркут як бачимо не в повному складі. ---------- Додано в 01:01 ---------- Попередній допис був написаний в 01:00 ---------- Зараз ми би мали найменше 5 областей. ---------- Додано в 01:04 ---------- Попередній допис був написаний в 01:01 ---------- В нас така може бути межа, що йому сам Донецьк залишиться. Його треба викинути з Києва!
Маю відчуття,що це ще не кінець. Майдан стоїть. Захід своєї позиції не змінив. Буде кров,будуть мітинги. Ту наволоч скинуть,таки. Але...шкода,що немає справжнього лідера. Ні троїсті,ні Порошенко з Гриценком,Луценком,Турчиновим,на цю роль не тягнуть. В нас теж не видно. Могла б бути Юля,харизми,сили духу в неї вистарчило б,але вона,все ж з тої ж комсомольської вигребної ями. ---------- Додано в 01:35 ---------- Попередній допис був написаний в 01:32 ---------- Іншого я й не чекав. Бидло. ---------- Додано в 01:38 ---------- Попередній допис був написаний в 01:35 ---------- Наші діди боролись ще 15 років після війни. А не лизали смердячу дупу савєтам,як східняки. Ваш гєпа донині на фєні обіцяє ноги поломати,хто його ідола - педераста вчепить.
так, і хватить баласт за собою тягти! Бо рахуйте в основоному західні області роблять вже 2гу чи 3тю революцію... яка у великому значенні ні до чого доброго не призводить ---------- Додано в 06:29 ---------- Попередній допис був написаний в 06:17 ---------- і як казав один з їхніх мміністрів, ні один студент Києва на майдані не постраждав.... п.с. але і тему назвали "куточок ділителів"... то не куточок ділитилів, а реальний шанс вилізти з того гімна, в яке нас привели "жителі донбасу"
Мрочко, Мих, мені особисто поясніть (нічєво лічново), а за що ви тут Педро мінус вліпили? Чи може ті, що виступають зараз в Донецьку із схваленнями дій Беркуту чи в Єнакієву "батя нас нє бросіт" - нормальні? Не сліпі? Не глухі? Не насрати їм на всю ЗУ? Знаєте мене, я не сепаратист, але якщо дивитись на кров та на страждання тих, хто бореться за благополуччя не тільки Заходу, але й Сходу, а слідом чуєш вищенаведене, виникає питання - а на хрєна вона треба, ота ракова пухлина Сходу?
Всім хто валає про развал України - терміново до схрону! І сидіть там, поки все не вляжеться. Від вас більш лиха ніж користі.
Ракову пухлину видаляюсь, поки не пішли метастази. ---------- Додано в 09:05 ---------- Попередній допис був написаний в 09:00 ---------- Добродія, чекайте поки ліліпут на вас вляжеться і буде мати вас в кожну дірку. Бажаю вам удачно підставити дупу. Зробіть запас вазеліну.
Кого і що????? А я б деяких галичан розділив. Особливо які так переживають за нінєшнєє партію і правітєльства. І послав би до допи з гєпою. Будувати соборну... Чи то єдіную-нєдєлімую. ---------- Додано в 10:35 ---------- Попередній допис був написаний в 10:26 ---------- Ви знаєте, Олю, мене дивують оті заєдінщікі. Невже 22 років було мало щоб переконатись що з того роя меду не буде? А ось на особистому рівні... Як не добре в Англії чи десь, хотілось би мати кусок землі яка б називалась Батьківщиною. Без зеків, доп і гєп. Я вже казав, що в нас було таке собі фемілі реюніон. Приїхав один син, другий син. Я їх покинув, бо на роботу потрібно. Вони поїхали в Краків, Братіславу, Іннсбрук. Як було б приємно поїхати в Львів! Адже вони рахують себе українцями... Але їхати куди? В паханат?
У 90х не вийшло, ніхто б не зрозумів, а 22 роки вже достатній час аби зрозуміти що ніц не покращується. Єдиний варіант відєднання це підтримка міської влади, люди вже готові від"єднуватися, аби була підтримка міських депутатів, міського голови. Тут десь писали, що нема досвіду федерації, відєднання - усе життя Галичина була, доки не прийшов тоталітарний режим. «Альтруїзм галичан призвів до того, що вони постійно будують Україну, але втрачають Галичину.» (Тарас Возняк, 2005)