Досвід річ наживна. Все одно всі дісно глобальні речі в державі, які стосуються в першу чергу національних питань, вирішує Західна Україна. Навіть не Київ. Мені страшно подумати, що буде, якщо в столиці все згорнеться. Львівщина має один вихід - партизанська війна.
Подумайте логічно. Якщо від'єднується Захід, то він знає куди йому йти. Куди йти Донбасу? З нами він не бажає. Ви думаєте Ахметов хоче під Путіна? Про Януковича мовчу.
Думаю Ахметов, Зек, тим більше Путін зараз якнайменше цікавлять українців. Вони всі заробили на гарну петлю з якісної коноплі. І українцям абсолютно до дупи куди цей проклятий гангренозний данбас піде.
ЛЬвівщина має ще один вихід ( він же і вхід)- боротись за східні області і обїеднуватись. Ви не повірите, там нормальні люди живуть.
Ще в 2004 році я не вірила в від'єднання східних областей. Це був блеф. Іще тоді треба було їм дати шанс попробувати провести референдум. Бачите, що робиться в Одесі, де в основному жиди і росіяни, але під Росію вони точно не підуть.
Як кажуть самі росіяни, а влни теж прекрасно розуміють про можливий поділ, донбас їм з тими 7 мільйонами пенсіонерів не потрібен. Якщо всі повідєднуються до звідки сім"я буде мати заробіток.
Українців повинно найменше цікавити куди ця нечисть піде. Я знаю куди це бидло тягне українців. Якби не вони ми були б давно не гірше Польщі. А українцям не потрібно було б шукати місця в усьому світі.
То хай ті нормальні люди і борються за себе. Львову вже надоїло за всіх вигрібати... Як сказав табачник, ні один студент з Києва не постраждав..
Та нехай би сидів, але трагедія є та, що коли він і подібне йому бидло буде сидіти в Україні - України не буде.
Схід нас гальмує і йому пора показати, що варіант на виборах "який би не був, але свой" - це дебілізм. Західна Україна завжди була ініціатором всіх рушійних процесів в Україні. Київ без нас нічого не вартий. А президента з нашим західняцьким менталітетом ми ніколи не мали. А треба. Ну все в нас в голові інакше, ніж у східняків. Хоча і там люди.
Я вже казав кілька разів. Всі гріхи Ющенка можна простити, а цей ніколи. Така була нагода - бидляки ПІСУАРу захотіли незалежності. Підтримай їх і ти б лишився в Історії як творець України. Але як в голові нема...
довбень, що ти маєш проти Харкова? якщо ти не знаэш за що боролися твої діди то я і саме я тобі можу розказати. бо бачу жити в бандерштаті ще не означає бути славним нащадком героїв. а стосовно наведення порядку так нагадаю що харків під москвою вже років 200 як не всі 300 і якби вас не під толєрантними габсбургами а під романовими потримали ви б взагалі забули не те що мову а і що означає воно, Україна і ради чого всі пкоління українців до нього тягнуться незалежно від того де мешкають. схід і південь українізується років за два-три при адекватному президенті. треба просто почати, робити і закінчити те. є українці яких доля викинула закордон. але любити Україну і бути нею викнутим закордон просто тому що трутні з бандерштату незахотіли засрану кімнату після російськомовного квартиранта алькоголіка вичищати - це абсурд.