Це як найбільш мякий варіант. Але чи це реально? Припустимо, навіть нові закони, нова конституція... Чи донецька банда (яку схід неодмінно приведе до влади) буде звертати на них увагу? ---------- Додано в 23:04 ---------- Попередній допис був написаний в 23:03 ---------- По Збручу, звичайно...
http://uk.wikipedia.org/wiki/Галичина ---------- Додано в 22:17 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ----------
А ти вважаєш,що ми вживемся в одній країні з тими,хто кричить,що бєндєравци - ізмєннікі родіни і сталіна,каторий іх атєц?
Проблема тіко, треба буде візу відкривати шоб їхати у кримські санаторії, не побачимо більше їхніх кіпарісов
Давно вже треба відділитись, кардинально різні люди, ментальності і тп... Ну не можемо разом, то чого одних за іншими тягнути, і навпаки... ---------- Додано в 22:26 ---------- Попередній допис був написаний в 22:24 ---------- і дешевше
Та звичайно шо ближче, краще і дешевше. Минулого року їздив у донецьк, літо, спека, у потязі кажу провідницям "пиво маєте" одна дивиться на мене ніби ніц не розуміє, знову повторюю, пиво кажу , вона до другої каже "чьо он хочет?" Аа он пиво спрашивает. У магазині в донецьку ще на автоматі укр мовою питаю мінеральну воду можна, на мене теж подивились ніби не зрозуміли. А загалом люди як люди, дороги порівняно зі львовом ідеальні, видно федя для своїх не жаліє. ---------- Додано в 22:38 ---------- Попередній допис був написаний в 22:32 ---------- Та легко сказати, а як людям розтлумачити що то не справ рук кремля які хочуть розколоти, тут психологія сприйняття, дитину у тата забрати і тіко мама буде з нею. Всі то розуміють але водночас питання відєдання постане як зрада і так.д Просто відєнатися , мова не йде, ніхто нетікає від проблем, проблеми глибші.
Був здивований у Криму. Шукав заправку WOG, довелося заскочити на так званий "5-й кілометр" біля Севастополя (маю величезну відразу до цього міста). Оператор зрозумів "Мустанг, повний" і дав якусь лотерейку - скреч-картку. Я пошкрябав, читаю "Гарного дня! Грайте далі". Він дублює - "Хорошего дня, играйте дальше". Кажу - "дякую, я знаю українську мову. Зробіть ще дві кави за бонуси". Посміхнувся, зробив, по-учнівськи правильно сказав "Будь ласка".
вояки УПА звали себе українцями а не галичанами. на сході за европу 2 з 4, на заході 3 з 4. слабаки ви і шмаркачі якщо через таку дрібницю лапки складаєте. Україна в нинішніх кордонах всутпвши в европу через 20-25 років стане лідером причорномор'я і почне серйозно тиснути на росію у питанні хто тут головний. всі без виключення герої національно-визвольних перегонів боролися та помирали за Україну. за Україну а не за три області України, довбні. про те, що ви харкаєте в облисся патріотам, що мешкають на сході та на півдні і казати не буду. он фагот, мешкає в харкові. ви пропонуєте йому жити окремо від України, перетинати кордон щоб потрапити в Україну. ви при своєму розумі? Харків дав не менше патріотів ніж Львів, просто нас більше вбивали та нищили. думати головою треба а не сракою.
Не треба з Харкова вчити нас,ким були і за що боролись наші діди. Наведіть в себе порядок з совєцькими підстилками,скиньте,нарешті бовван гнилого педераста,а тоді пхайтесь. Історик сраний. В нас Майдан і не розходився,десятки тисяч,люди далі готові їхати в Київ,а з Харкова лиш заклики дупу овощу лизати і десанти ссучених ментовських підсирайл.
Ну от, ті самі протиріччяя.. Для фагота лишеться 91% україни, він навіть не помітить що там западенці відєдналися, та й решта теж
Утримуйте Харків і Харківщину, особисто я тільки радітиму. Але Данбас... будуть з голоду вмирати, але все одно проголосують за якусь свою наволоч і тайожний союз. Непохитні довбні. Нехай самоізолюються за типом Подністров"я, надрукують собі платіжні фантики із зображенням "рабочій тр**ає колхозніцу" і служать буферною зоною поза межами інтересів України. "Не вірю!" (К.С. Станіславський). Київ принаймні з 2004 року був, є і буде разом зі Львовом "і прилеглими островами". Усі бачать, як у нас радісно зустрічають львів"ян.
ніколи цього не буде, на жаль! зараз щоб потрапити в Україну треба їхати в діаспору, на жаль! бо даєте це робити, як і інші східно південні регіони, на жаль...
Ми лапки складаємо? А що нам, відкопати машингвери і йти спасати Харків? Теж думаю що коли дійде до останньої межі - краще поділ ніж кровопролиття.
О, я знаю, по крайній мірі двох героїв. Допу з гєпою. А серйозно кажучи, населення, яке вибрало це психічнохворе сміття, не можна називати не тільки українцями, але і психічно нормальними людьми. Як відомий герой фільму казав: єслі чєловєк ідіот, то єто надолго. Тільки це відноситься до мільйона допогєповчан. По крайній мірі 50 років на покращення психічного здоровя годі чекати...
І ще одне. Маю ідею. Не юрист, не знаю на скільки реально. Як ви всі ставитесь до того, щоб західні області вимагали автономії? До розколу держави це не веде. Обмеження на кількість областей теж нема. А повноваження ох як можна розширити.
В нас нема традицій і досвіду для переходу до федерації. Така трансформація державного устрою може реально стати загрозою існування держави , вцілому. Ще більше ніж мовна проблема.
Ну давайте просеремо ще пів України. Краснодарський край і Холмщину з Білгородщиною вже просрали. Нашо нам ті территорії- Донбаси, Одеси , море Чорне нафіга, давайте все подаруемо Росії, є за шо...Ми горді, нам Львова по Сихів вистарчить. Проблема в тому, що коли ми тільки почнемо вести себе як останні лохи- втрачати власні території, то ніякої України взагалі не стане.