Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну ви маєте парочку луганських Санчо Панс і десяток гастролюючих українофобів в аудиторії , які щасливі, що ви виконуєте їхню роботу замість них. Називати себе патріотом Україні і бути любимчиком українофобів одночасно - це успіх.

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Монинг жены. Но то, что Вы внимательны, вас характеризует положительно.

Я не претендую ні на Ваше визнання, ні на Вашу повагу. Ба більше. мені плювати... Я вивчаю історію своєї країни, хочу зрозуміти суть сучасного через минуле. З жалем розумію, що нічого ми про своє минуле не знаємо. Навіть про недавне. Десь, щось, краєм вуха... Трохи по тєлєку казали, трохи на мітингу свободи, трохи на паркані прочитали...
    А те, що Ви називаєте думаючих людей українофобами, справа Ваша. Стадо тому і стадо, що там ніхто не думає.

• Подобається Подобається x 4
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як ви можете на них претендувати, якщо претендуєте на повагу українофобів. Ваші книжки всі - українофобських авторів (які мають авторський підхід), а архівами крутите, як циган сонцем.

100%, рязанська рогулятина плавно перейшла з недумання про план Брежнева на недумання про план Путіна.

4. VasMT

Звичайно. Не читал, но осуждаю. Це про Вас.

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Добре, розберем вашу бібліотечку, Василю

отже, Дюков, Олександр

Карен Марі Монінг - випускається в серії "Бібліотека любовного роману". Допомагає в роботі?

Warcraft2 - за тролів там цікаво грати, вдосконалюєте методику?

Покровський Олександр - веселі розповіді про тупорилість офіцерської служби з ненавистю до Радянської Армії і партапарату. Ціню, дуже влучно.

правила дорожнього руху 2012 - вояки УПА тут теж порушували? Ну фашисти!

Смислов Олег

Хороший "пісатєль".

Деревінський Василь, "Ставлення ОУН(б) і УПА до сусідніх народів та національних меншин"

Шо, на замовлення ПР не знайшлося кращих істориків, ніж з університету будівництва і архітектури? В принципі вашого рівня експерт, в нас в Україні лиш гінекологи ще поки не стають істориками.

Большой русско-монгольский словарь - no comment, шоб з Полковником переписуватись?

Борьба УПА против немецких оккупантов, а чого не показуєте своїм рязанським друзям? Най почитають http://nado.znate.ru/Борьба_УПА_против_немецких_оккупантов

Збірка "Украинские националистические организации в годы Второй мировой войны"

Супер.

Гипсокартон. Шаг за шагом. Нормальна тема.

Всі решту книги - хороших фахових авторів, які займають пробандерівську позицію, але ви, знову ж таки, цитуєте своїм рязанським друзям тільки те, що вам вигідно, або тупо перекручуєте у випадку з архівними документами.

• Подобається Подобається x 3
  6. VasMT

Це добре, що Ви розібрали всі ці книжки на ідеологічно правильні і на ворожі.
    Відкинувши гіпсокартон із ПДР залишиться всього чотири, ЧОТИРИ, ідеологічно ворожих Вам авторів.
    Решта, за Вашими ж словами фахові автори. Що саме цікве, я жодною із тих чотирьох на разу не скористався, як доказом своєї позиції. Їх я використовую для порівняння у висвітленні подій різними сторонами.
    В тому, що я цитую тільки те, що вигідно мені, немає нічого оригінального. Ви ж бо з корєшами цитуєте тільки те, що вигідно ВАМ. І це не зважаючи на то, що там є інформація, яка ВАМ не вигідна. Так що давайте шукати істину. Вона, як завжди, десь посередині...

• Подобається Подобається x 2
  7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

а що Вам вигідно?

8. coolzak

coolzak Well-Known Member

Тобто те що Василь тут виписує по історії і тд делікатно кажучи є" фантазії на тему" і з реальними подіями має стільки ж спільного як мальчиш кибальчиш до історії громадянської війни в Росії

9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Тобто сприйняття написаного засноване на подобається-не подобається. :)
    А ТАКож - чи збігається написане з постулатами віри, оголошених пророком бандерою - чи ні. :)
    А для придания своим возражениям веса - идут рассуждения о "не тот написал" (см. выше - ни слова по сути - главное - не те люди, мол. писали!) - или "не те источники" ( к примеру - если есть .ru - априори - ложь и подтасовки!). А если и те писали - и источник тот - в ход идет тяжелая артиллерия - софорумчанин оказывается "антиукраинцем", "москалем". "бригадником", "5-ой колонной" и т.п. бредом из разнообразного арсенала ярлыков профессиональных украинцев.

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Плачі...
    Яничарство як психічна хвороба

11. morze

morze Well-Known Member

А як, де має бути кордон? Якою лінією розділити? Хтось мусить це намалювати на мапі!

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Куточок ділення

Не потрібно. Нічого не дасть. ПІСУАР на їх місце вибере ще гірших...
    Був кілька днів в Лондоні. Мав добрий час. Зустрів одного сина, який приїхав з Австралії, другий має перерву з роботи. Походили по парках, музеях ну і звичайно пабах... Включив ТВ. Передають про демонстрації, побоїща в Україні. Про те, що східня (так звана) Україна просить Януковича ввести військовий стан...
    Чи не пора щось вирішувати або йти по домах. І нехай правлять бандити.
    А то і далі те саме глубинно-тупе - хто не скаче той москаль. Вибачте, блювати хочеться.
    Невже ще люди не побачили, що схід ніколи не дасть вибрати українську владу і почати будувати українську державу?

• Подобається Подобається x 6
  13. Romko

http://youtu.be/pkoPcjk2m1k

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Від тих, хто втік від проблем своєї батьківщини. Жлобський біженець, я зі Сходу, виріс в Кременчуці, чув про таке місто?

15. Pedro

Жлобе, я чув. А ти чого там смердиш? І яка між нами різниця? Та що ти балаболити можеш своїм брехливим язиком?
    І ще. В нас різні батьківщини. Не смій про це мені докоряти. По той бік Збруча хахляндія-малоросія батьківщиною мені ніколи не стане.

16. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

В Харкові теж пробують пікетувати місцеві органи влади:

Хоча розмах у будень звичайно ж не той. А у неділю по великих містах південного сходу у кожному були багатотисячні мітинги.

Харків:

Дніпропетровськ:

Одеса:

Миколаїв:

Херсон:

Донецьк:

Луганськ:

Сімферополь:

Слід розуміти, що чим більше інтернет та ЗМІ будуть приділяти уваги євромайданам на південному сході, тим більшими будуть ці самі євромайдани на південному сході.
    Рік тому, в одну з неділь в одному Харкові сотні тисяч українців підняло свою сраку з дивану, вистояло чергу на дільницях і проголосувало за помаранчевих. Я не вважаю, що сходити на майдан у вихідний чимось важче ніж сходити на вибори. Як і не вважаю, що один виборчий бюлетень має більше значення ніж одна особа на мітингу у потрібний момент. Звичайно більшість харків’ян з таким моїм мисленням будуть не згодні, проте я переконаний, що чим більше харків’ян будуть бачити результати мітингувать у своєму місті у інтернеті та пресі, тим більше їх будуть готовими затратити трохи свого часу, прийти на мітинг і показати, що Харків - то прекрасне українське місто. Особливо це важливо у тому контексті, що Янукович напевне спробує організувати мітинги на свою підтримку з усіляких бюджетників....
    У цю неділю у Харкові було 5 тисяч мітингуючих...

http://easternwestern.livejournal.com/38185.html

Ну але з закордонних пабів видніше :)

• Подобається Подобається x 8
  17. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Моя думка, що якщо нічого не зміниться, то тернопіль, львів і франківськ судячи з того що маємо, а саме незалежне приймання рішень, волевиявлення людей, підтримка міської влади, повна згода у питаннях, і так.д то рано чи пізно постане питання про відєднання, львів вже потроху абстрагується від києва, авторитет києва вже не є показовим.

При всій повазі до всіх громадян України, але моя особиста думка що то останній шанс бути разом.

18. Pedro

Думаю, того шансу ніколи не було. Я не знав Ромка, хоча можливо в кінці 80-х поряд крокували в колонах і боролися проти псів, як в прямому так і в переносному значенні. Але майже в той самий час незалежно один від одного сказали фразу "поки буде східна (так звана) Україна - України не буде". На жаль, ми виявились пророками:).
    І це головне питання України. Починаючи з 1990 (перших вільних виборів) і до сьогоднішнього дня. Якщо ми, західноукраїнці, не відстоїмо своєї землі проти кацапів і східноукраїнських креолів, очевидно, Україна лишиться тільки в ... діаспорі.

19. Romko

Я переконаний,що Україну,в нинішніх кордонах, може врятувати лише перехід до федерації.

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а кордон де будеш проводив?

а де твій аватар? :)