Ну ви маєте парочку луганських Санчо Панс і десяток гастролюючих українофобів в аудиторії , які щасливі, що ви виконуєте їхню роботу замість них. Називати себе патріотом Україні і бути любимчиком українофобів одночасно - це успіх.
Монинг жены. Но то, что Вы внимательны, вас характеризует положительно. Я не претендую ні на Ваше визнання, ні на Вашу повагу. Ба більше. мені плювати... Я вивчаю історію своєї країни, хочу зрозуміти суть сучасного через минуле. З жалем розумію, що нічого ми про своє минуле не знаємо. Навіть про недавне. Десь, щось, краєм вуха... Трохи по тєлєку казали, трохи на мітингу свободи, трохи на паркані прочитали... А те, що Ви називаєте думаючих людей українофобами, справа Ваша. Стадо тому і стадо, що там ніхто не думає.
Як ви можете на них претендувати, якщо претендуєте на повагу українофобів. Ваші книжки всі - українофобських авторів (які мають авторський підхід), а архівами крутите, як циган сонцем. 100%, рязанська рогулятина плавно перейшла з недумання про план Брежнева на недумання про план Путіна.
Добре, розберем вашу бібліотечку, Василю отже, Дюков, Олександр Карен Марі Монінг - випускається в серії "Бібліотека любовного роману". Допомагає в роботі? Warcraft2 - за тролів там цікаво грати, вдосконалюєте методику? Покровський Олександр - веселі розповіді про тупорилість офіцерської служби з ненавистю до Радянської Армії і партапарату. Ціню, дуже влучно. правила дорожнього руху 2012 - вояки УПА тут теж порушували? Ну фашисти! Смислов Олег Хороший "пісатєль". Деревінський Василь, "Ставлення ОУН(б) і УПА до сусідніх народів та національних меншин" Шо, на замовлення ПР не знайшлося кращих істориків, ніж з університету будівництва і архітектури? В принципі вашого рівня експерт, в нас в Україні лиш гінекологи ще поки не стають істориками. Большой русско-монгольский словарь - no comment, шоб з Полковником переписуватись? Борьба УПА против немецких оккупантов, а чого не показуєте своїм рязанським друзям? Най почитають http://nado.znate.ru/Борьба_УПА_против_немецких_оккупантов Збірка "Украинские националистические организации в годы Второй мировой войны" Супер. Гипсокартон. Шаг за шагом. Нормальна тема. Всі решту книги - хороших фахових авторів, які займають пробандерівську позицію, але ви, знову ж таки, цитуєте своїм рязанським друзям тільки те, що вам вигідно, або тупо перекручуєте у випадку з архівними документами.
Це добре, що Ви розібрали всі ці книжки на ідеологічно правильні і на ворожі. Відкинувши гіпсокартон із ПДР залишиться всього чотири, ЧОТИРИ, ідеологічно ворожих Вам авторів. Решта, за Вашими ж словами фахові автори. Що саме цікве, я жодною із тих чотирьох на разу не скористався, як доказом своєї позиції. Їх я використовую для порівняння у висвітленні подій різними сторонами. В тому, що я цитую тільки те, що вигідно мені, немає нічого оригінального. Ви ж бо з корєшами цитуєте тільки те, що вигідно ВАМ. І це не зважаючи на то, що там є інформація, яка ВАМ не вигідна. Так що давайте шукати істину. Вона, як завжди, десь посередині...
Тобто те що Василь тут виписує по історії і тд делікатно кажучи є" фантазії на тему" і з реальними подіями має стільки ж спільного як мальчиш кибальчиш до історії громадянської війни в Росії
Тобто сприйняття написаного засноване на подобається-не подобається. А ТАКож - чи збігається написане з постулатами віри, оголошених пророком бандерою - чи ні. А для придания своим возражениям веса - идут рассуждения о "не тот написал" (см. выше - ни слова по сути - главное - не те люди, мол. писали!) - или "не те источники" ( к примеру - если есть .ru - априори - ложь и подтасовки!). А если и те писали - и источник тот - в ход идет тяжелая артиллерия - софорумчанин оказывается "антиукраинцем", "москалем". "бригадником", "5-ой колонной" и т.п. бредом из разнообразного арсенала ярлыков профессиональных украинцев.
Куточок ділення Не потрібно. Нічого не дасть. ПІСУАР на їх місце вибере ще гірших... Був кілька днів в Лондоні. Мав добрий час. Зустрів одного сина, який приїхав з Австралії, другий має перерву з роботи. Походили по парках, музеях ну і звичайно пабах... Включив ТВ. Передають про демонстрації, побоїща в Україні. Про те, що східня (так звана) Україна просить Януковича ввести військовий стан... Чи не пора щось вирішувати або йти по домах. І нехай правлять бандити. А то і далі те саме глубинно-тупе - хто не скаче той москаль. Вибачте, блювати хочеться. Невже ще люди не побачили, що схід ніколи не дасть вибрати українську владу і почати будувати українську державу?
Від тих, хто втік від проблем своєї батьківщини. Жлобський біженець, я зі Сходу, виріс в Кременчуці, чув про таке місто?
Жлобе, я чув. А ти чого там смердиш? І яка між нами різниця? Та що ти балаболити можеш своїм брехливим язиком? І ще. В нас різні батьківщини. Не смій про це мені докоряти. По той бік Збруча хахляндія-малоросія батьківщиною мені ніколи не стане.
В Харкові теж пробують пікетувати місцеві органи влади: Хоча розмах у будень звичайно ж не той. А у неділю по великих містах південного сходу у кожному були багатотисячні мітинги. Харків: Дніпропетровськ: Одеса: Миколаїв: Херсон: Донецьк: Луганськ: Сімферополь: Слід розуміти, що чим більше інтернет та ЗМІ будуть приділяти уваги євромайданам на південному сході, тим більшими будуть ці самі євромайдани на південному сході. Рік тому, в одну з неділь в одному Харкові сотні тисяч українців підняло свою сраку з дивану, вистояло чергу на дільницях і проголосувало за помаранчевих. Я не вважаю, що сходити на майдан у вихідний чимось важче ніж сходити на вибори. Як і не вважаю, що один виборчий бюлетень має більше значення ніж одна особа на мітингу у потрібний момент. Звичайно більшість харків’ян з таким моїм мисленням будуть не згодні, проте я переконаний, що чим більше харків’ян будуть бачити результати мітингувать у своєму місті у інтернеті та пресі, тим більше їх будуть готовими затратити трохи свого часу, прийти на мітинг і показати, що Харків - то прекрасне українське місто. Особливо це важливо у тому контексті, що Янукович напевне спробує організувати мітинги на свою підтримку з усіляких бюджетників.... У цю неділю у Харкові було 5 тисяч мітингуючих... http://easternwestern.livejournal.com/38185.html Ну але з закордонних пабів видніше
Моя думка, що якщо нічого не зміниться, то тернопіль, львів і франківськ судячи з того що маємо, а саме незалежне приймання рішень, волевиявлення людей, підтримка міської влади, повна згода у питаннях, і так.д то рано чи пізно постане питання про відєднання, львів вже потроху абстрагується від києва, авторитет києва вже не є показовим. При всій повазі до всіх громадян України, але моя особиста думка що то останній шанс бути разом.
Думаю, того шансу ніколи не було. Я не знав Ромка, хоча можливо в кінці 80-х поряд крокували в колонах і боролися проти псів, як в прямому так і в переносному значенні. Але майже в той самий час незалежно один від одного сказали фразу "поки буде східна (так звана) Україна - України не буде". На жаль, ми виявились пророками. І це головне питання України. Починаючи з 1990 (перших вільних виборів) і до сьогоднішнього дня. Якщо ми, західноукраїнці, не відстоїмо своєї землі проти кацапів і східноукраїнських креолів, очевидно, Україна лишиться тільки в ... діаспорі.