Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Лінк на Ваш плювок в пеер і капеу - в студію!:morning1:

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Прийдеться плюнути на замовлення :)))

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я ж не Ви, щоби плюватись привселюдно, як на килими Верховної ради...

4. Romko

Нє...я втіхаря там...
    Хоч і від душі.
    Бо ж...

---------- Додано в 19:31 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ----------

Взагалі-то,в той день мені було пофік.

5. Romko

Без лапок.
    Того покидька ще й не так треба назвати.
    А,найбільше хочеться харкнути на патрійотів.
    Жодні масони,жодні комуняки не принесли Україні стілька зла,як оті вишкребки.

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

прищенко? :)))

7. Romko

Нє.
    Просто Ющенко.
    Це вже синонім покидька.

• Подобається Подобається x 1
  8. FourA

FourA Дуже важлива персона

Я сначала подумал, что шановный пан Ромко ошибся в дате, и должен был указать 1998 год.. - так современно звучит это стихотворение..
    Я раньше не был знаком с этим поэтом - Володимиром Самійленкою и с его поэзией...
    Надо сказать - очень интересный поэт, и очень злободневные стихи им были написаны более 100 лет назад..
    На удивление современно и актуально!

---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:25 ----------

А интересно - какими рождаются коммунисты?
    С красной звездой на попе?
    А украинский националист - с тризубом там же?
    А масон - со звездой Давида?
    А американец рождается со знаком доллара на попе!

• Подобається Подобається x 2
  9. VasMT

Уважаемый 4А. Ничего нового не происходит и сейчас. В очередной раз пересматривая историю Украины 1917-1824 гг, пришел к выводу, что ситуация того времени полностью повторяется в наше время. Война была катализатором этих процессов. У нас же все растянуто по времени. И Центральная рада с Кравчуком, и Гетьманат с Кучмой, и УНР с Ющенко...

• Подобається Подобається x 3
  10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Тільки от Янукович ні на Скоропадського, ні на більшовиків не тягне.

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Це наше спільне щастя - що він не тягне ні на кого!

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Думаю, Василю, ви все-таки мали на увазі 1917-1924. Бо я чим більше читаю історію цього періоду тим більше виникає потреба в заспокійливих. Якісь чудеса творились... Той розпускає дуже боєздатну армію. Січові стрільці чомусь перефарбовуються на червоних... Так само УГА приєднується до Денікіна (!!!) і вкінець стає ЧУГА.
    Звідкісь виникає ОУН, вибираючи головного ідеолога росіянина, який і українською толком не володів а був в членстві РСДРП.
    Бандераі сотоваріщі пішли громити поляків і успішних українців в Польщі, де українці жили хоч і небагато але мали землю і роботу. В той час ні слова осуду тому, що робилось на Східній Україні, де люди з голоду гинули тисячами щодня.
    Нові чудеса? Вчився я в медінституті. Хоча я на фізкультуру не ходив - відвідував секцію гімнастики. В моїх однокурсників вів фізкультуру... студент 5-го курсу Ярослав Тягнибок. Мабуть унікальний випадок в історії студентства: студент і разом з тим викладач.
    І найновіше... "Націоналісти" з партії Свобода раптом позеленіли. Почали боротись за довкілля. Не допускаючи добуток сланцевого газу. При дуже активній допомозі... Газпрому.
    Чудеса і годі...

• Подобається Подобається x 5
  13. FourA

Я года два назад, когда пришёл на ЛФ, просматривал в Интернете документы про деятельность ОУН...
    Про начало деятельности организации украинских националистов..
    И на каком-то сайте - не могу сейчас вспомнить его названия - встретил перечень выступлений трудящихся на Зап. Украине.. По годам и по датам...
    И почему-то во всех случаях выступления, организованные местными коммунистами Зап. Украины и акции ОУН почему-то поразительным образом синхронизированы...
    Происходили в одно и то же время..
    Как будто их организовывала и проводила одна и та же сила... Извне...
    Вряд ли это может быть простым совпадением...

• Подобається Подобається x 2
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я знаю шо це за сила, це VasMT. Шось вас разом з ним заклинило на цих паралелях, зараз на ототожненні "Свободи" і Ригів.

15. FourA

Вы, шановный, почитайте пост пана Pedro.
    Вряд ли вы его отнесёте к сторонникам моих или господина VasMT-а взглядов..
    И тем не менее, он тоже задумался над этим же..
    А Вы ни разу не задумывались?

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не схильний піддаватися чужому впливу, тим більше таких недороблених "істориків" як Василь. В мене є моя українська мова, культура, історія, герої, а москальські запроданці можуть пучитись тут до посиніння - вони просто розвага для мене.

17. FourA

Вообще-то, если сказать честно - это вы здесь тужитесь и надуваете щёки...
    А нам - беру на себя смелость говорить не только от своего имени - доставляет живейшее удовольствие видеть Ваши потуги!

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це ви мене переплутали з кимось. Тужаться ті, хто якісь писульки викопує невідомо звідки, постанови судів, строчать петиції до Меркель. Ніколи таким не страждав.

19. VasMT

Тому то Вас ніхто серйозно і не сприймає. Черговий віруючий, сектант, фанатик.

Не невідомо звідки, а з книжок, які писали, пишуть і сподіваюсь писатимуть історики, а не крикуни подібні Вам. Ось короткий перелік літератури, якою я послуговуюсь

У Вас більше? Чи крім мапи "від Сяну до Дону" замість ави, Вас нічого не цікавить?

20. Фауст

Фауст Well-Known Member

Очень понравились следующие папки из Вашего списка
    Карен Мари Монинг
    Warcraft2
    ПДД 2012.
    Неужели все Ваше? ;)

а де твій аватар? :)