Нє...я втіхаря там... Хоч і від душі. Бо ж... ---------- Додано в 19:31 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ---------- Взагалі-то,в той день мені було пофік.
Без лапок. Того покидька ще й не так треба назвати. А,найбільше хочеться харкнути на патрійотів. Жодні масони,жодні комуняки не принесли Україні стілька зла,як оті вишкребки.
Я сначала подумал, что шановный пан Ромко ошибся в дате, и должен был указать 1998 год.. - так современно звучит это стихотворение.. Я раньше не был знаком с этим поэтом - Володимиром Самійленкою и с его поэзией... Надо сказать - очень интересный поэт, и очень злободневные стихи им были написаны более 100 лет назад.. На удивление современно и актуально! ---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:25 ---------- А интересно - какими рождаются коммунисты? С красной звездой на попе? А украинский националист - с тризубом там же? А масон - со звездой Давида? А американец рождается со знаком доллара на попе!
Уважаемый 4А. Ничего нового не происходит и сейчас. В очередной раз пересматривая историю Украины 1917-1824 гг, пришел к выводу, что ситуация того времени полностью повторяется в наше время. Война была катализатором этих процессов. У нас же все растянуто по времени. И Центральная рада с Кравчуком, и Гетьманат с Кучмой, и УНР с Ющенко...
Думаю, Василю, ви все-таки мали на увазі 1917-1924. Бо я чим більше читаю історію цього періоду тим більше виникає потреба в заспокійливих. Якісь чудеса творились... Той розпускає дуже боєздатну армію. Січові стрільці чомусь перефарбовуються на червоних... Так само УГА приєднується до Денікіна (!!!) і вкінець стає ЧУГА. Звідкісь виникає ОУН, вибираючи головного ідеолога росіянина, який і українською толком не володів а був в членстві РСДРП. Бандераі сотоваріщі пішли громити поляків і успішних українців в Польщі, де українці жили хоч і небагато але мали землю і роботу. В той час ні слова осуду тому, що робилось на Східній Україні, де люди з голоду гинули тисячами щодня. Нові чудеса? Вчився я в медінституті. Хоча я на фізкультуру не ходив - відвідував секцію гімнастики. В моїх однокурсників вів фізкультуру... студент 5-го курсу Ярослав Тягнибок. Мабуть унікальний випадок в історії студентства: студент і разом з тим викладач. І найновіше... "Націоналісти" з партії Свобода раптом позеленіли. Почали боротись за довкілля. Не допускаючи добуток сланцевого газу. При дуже активній допомозі... Газпрому. Чудеса і годі...
Я года два назад, когда пришёл на ЛФ, просматривал в Интернете документы про деятельность ОУН... Про начало деятельности организации украинских националистов.. И на каком-то сайте - не могу сейчас вспомнить его названия - встретил перечень выступлений трудящихся на Зап. Украине.. По годам и по датам... И почему-то во всех случаях выступления, организованные местными коммунистами Зап. Украины и акции ОУН почему-то поразительным образом синхронизированы... Происходили в одно и то же время.. Как будто их организовывала и проводила одна и та же сила... Извне... Вряд ли это может быть простым совпадением...
Я знаю шо це за сила, це VasMT. Шось вас разом з ним заклинило на цих паралелях, зараз на ототожненні "Свободи" і Ригів.
Вы, шановный, почитайте пост пана Pedro. Вряд ли вы его отнесёте к сторонникам моих или господина VasMT-а взглядов.. И тем не менее, он тоже задумался над этим же.. А Вы ни разу не задумывались?
Я не схильний піддаватися чужому впливу, тим більше таких недороблених "істориків" як Василь. В мене є моя українська мова, культура, історія, герої, а москальські запроданці можуть пучитись тут до посиніння - вони просто розвага для мене.
Вообще-то, если сказать честно - это вы здесь тужитесь и надуваете щёки... А нам - беру на себя смелость говорить не только от своего имени - доставляет живейшее удовольствие видеть Ваши потуги!
Це ви мене переплутали з кимось. Тужаться ті, хто якісь писульки викопує невідомо звідки, постанови судів, строчать петиції до Меркель. Ніколи таким не страждав.
Тому то Вас ніхто серйозно і не сприймає. Черговий віруючий, сектант, фанатик. Не невідомо звідки, а з книжок, які писали, пишуть і сподіваюсь писатимуть історики, а не крикуни подібні Вам. Ось короткий перелік літератури, якою я послуговуюсь У Вас більше? Чи крім мапи "від Сяну до Дону" замість ави, Вас нічого не цікавить?
Очень понравились следующие папки из Вашего списка Карен Мари Монинг Warcraft2 ПДД 2012. Неужели все Ваше?