@Ukrainianxxl якщо цікавлять думки форумлян, то може варто почитати цю тему для початку? Тут тих думок вам на цілу ніч вистачить
Є. Найважливіше з усіх протирічь — це політичне протиріччя. Воно є квінтесенцію усіх інших протирічь. І якщо двоє йдуть в одній зв′язці, але кожен хоче йти своїм шляхом, то так далеко не дійдеш. Поки все. І питань мені більше не давайте. Не відповім.
Україну розділяти ні в коїм випадку не варто, а от Росію потрібно розділити на кілька частин. Бо лише тоді деякі народності матимуть змогу розвиватись. А в Україні потрібно лише спакувати валізи тим, хто хоче померти в Росії.
пропоную винести на всеукраїнський референдум ( з можливістью голосувати всім в кого є український паспорт) 1) питання відокремлення від України окремих окупованих територій Донецької і Луганської областей. помітьте я НЕ пропоную відокремити, я пропоную ВИНЕСТИ НА РЕФЕРЕНДУМ . Повернення блудного сина будемо святкувати потім, а тримати його сенсу не бачу - хоче йти у вільне плавання - нехай йде під три чорти .
А гебреї тоді навіщо Зєлю пхали до-переду...в президенти? Слухайте,що вуйко Жирік буде робити.От йому я вірю! View: https://www.youtube.com/watch?v=b_JvrP4RU0g
Насправді вийшло так, що москалі підтерлися цим договором. І вийшло зовсім не так, як в тому договорі прописано.