Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Самойловучотири, я знав, що ви це напишете :rock:

• Подобається Подобається x 1
  2. thinkers

thinkers Well-Known Member

Ці поняття взагалі недоступні пересічним громадянам. Не гоніть пурги.
    ПДВ, ПНП платяться в казначейство від підприємств. З/п бюджетників і пенсії зараховуються в казначейство з Києва. Ніхто навіть не в курсі який баланс між тими сумами.

3. xodok

xodok миється в бані

Всем доброго дня. Можете меня ,конечно и забаните, но можем и поговорить.

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

5. UNIA

UNIA Well-Known Member

Волынская резня пришла... :)

• Подобається Подобається x 2
  6. HanumeAmir

HanumeAmir New Member

Я бы даунбасс отгородила колючей проволкой. Но они ж гады не успокоятся и дальше будут лезть. Поэтому война(

7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Приємно спостерігати все більше прозріваючих. Краще пізно, ніж ніколи.

8. LUGANSK

LUGANSK миється в бані

9. Lurnist

Lurnist Member

Не ворто, інакше країни не буде...

Краще працювати над відпрацюванням загальної доктрини України!:uanew:

10. axabnrg

axabnrg New Member

Гарні новини: "Децентралізація влади є єдиним засобом, який дозволить Україні стати сильнішою на рівні економічних, соціальних та територіальних питань. Саме цей шлях допоможе країні вирішити проблему, пов’язану з агресією у Східних регіонах. Про це на засіданні круглого столу з питань децентралізації та територіального співробітництва сказав новообраний Президент комітету регіонів Європейського Союзу Мішель Лебран"

http://www.minregion.gov.ua/news/de...iv-es-m--lebran-na-zustrichi-z-v--gro-515877/

11. axabnrg

axabnrg New Member

12. тільки Ви порівнюєте "Божий дар" з яєшнею: на ЗУ людей знищували за політичними мотивами, а на сході у 90-х йшов банальний розподіл "бізнесу". Схід ніколи в ніяких масових протестах проти влади поміченим не був.

13. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Перепрошую, але я так не думаю. І маю на це право.

Ви не маєте уяви, що було тоді на Донбасі.

Якщо Ви про це не знаєте, то це не означає, що цього не було :give_rose:

14. а хіба я казала, що немаєте?

розкажіть :give_rose: Бо, з того що я пам'ятаю - так це похід шахтарів на Київ... коли зарплати заборгували :dntknw:

15. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

З 1989 року багато чого було, крім походів на Київ. На жаль, інтернет тоді ще не рулив...
    А по те, як шахтарі вийшли проти зловживань місцевої влади і затримки зп, яку керівники тупо прокручували через банки (1998 рік, Луганськ), я тут постила... Тоді Кучма наказав беркуту розігнати людей - це була жесть... Після цього Ефремов и Янукович, які керували Донбасом, зі згоди Київа, так закрутили гайки, що багатьом було непереливки... З того часу на Донбасі вичавлювали інакомисліє і фактично впровадили однопартійну систему... Київ аплодував стоячи... І рахував грошики від хозяїв Донбасу...

16. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Еліка, цей проклятий данбас вам вже не відбілити ніколи.

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ну чому? Ще ж запамяталися слова якогось шахтаря в 1990 році - дайтє нам калбаси, мі тогда і па укрАінскі загаварім.
    Хоча слова свого він не стримав. І па укрАінскі ніхто не навчився і за Януковича і ПР 91% голосував. Тепер ось українців вбивають...

18. Шкода буде втратити Донбас. Неправильно. Та я знаю, що ще за часів агонії сссру, на сході були настрої такі, що як він розпадеться, то піти в лоно до росїї. Ось вона, ідея в дії.((

• Подобається Подобається x 1
  19. Limpopo

Limpopo Member

Слухайте, ну що за маячню ви тут несете? які нафік "разом"? Ви скільки східняків тупили за їхню відсутність інтелекту? пальцями тицяли? А тепер - разом? Ви думаєте, вони вас хутко люблять і тепер усе пробачать? як ви такі брати навіки, то поїдьте туди, посидіть з ними у підвалах, пострибайте під обстріли, поночуйте у полі.
    А то за кілька тисяч кілометрів усі звиздіть гаразді.

---------- Додано в 18:22 ---------- Попередній допис був написаний в 18:18 ----------

а ви для Донбасу особисто що зробили?

20. Так питання, як у назві теми, навіть ставити не можна.

а де твій аватар? :)