Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 3
  2. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Вже який місяць читаю дописи наших шановних заробітчан які так настирливо пропонують віддати шмат української землі якимось виблюткам-клоунам, половині з яких взагалі потрібно на стаціонар у наркодиспансер. Ви там часом кацапське тв не вживаєте нишком. Симптоми схожі як у колорадських крикунів. За цю землю вже зараз пролили кров наші найкращі громадяни. Будуть нажаль ще втрати але інакше ми не доведемо що спроможні дати відсіч та захистити те що є найважливіше у державі, свою територіальну цілісність. І коли ми це зробимо то у всіляких угорських зайд навіть на думку не спаде варнякати про автомії та т.п маячню

• Подобається Подобається x 7
  3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ух ти, яку коліївщину кармелюк загнув.... Кацапи всі попукалися зо страху, так і здристнули з югавастока.
    А реалії?! Оглядався довкола?!)

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вас саме угорські зайди найбільше насторожують?

---------- Додано в 00:18 ---------- Попередній допис був написаний в 00:01 ----------

Навіщо ти хамиш постійно, хлопче? Наші форумні мешканці Донбасу набагато культурніше за тебе себе поводять. Отже звідси мораль - не кожен "еуропеєць" освічений, не кожен "донбасяк" бидло, а деколи прямо навпаки.

• Подобається Подобається x 9
  5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Вибачте.
    Iм треба культурнiше поводитись i вам в дупу лiзти - iм треба, щоб ви iх вчергове рятували. Де вони до того були, багато ви тут донбасюкiв до того бачили?! Вирiшиться питання з клятим данбасом, знову вам на шию сядуть - i вони звiдси помалу зникнуть, ваша освiченна данбасятiна.

• Подобається Подобається x 1
  6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Свідомі жителі Донбасу вирішують свої проблеми. Без крику без причитання на форумах.
    Це ВВС:
    "If a separate Donetsk People's Republic is founded here, I will have to leave," says Olga, a businesswoman and single mother with a young daughter.

"I won't be able to speak Ukrainian, my native language. A lot of my friends are currently selling their houses and moving to west Ukraine. People are afraid for their lives and families."

---------- Додано в 09:19 ---------- Попередній допис був написаний в 09:11 ----------

Самойлович, ви згадали коліївщину... Знаєте, кого там найбільш мордували? Поляків? До деякої міри... А найбільш грекокатоликів, тобто нас, західноукраїнців. Мордували православні рускаміравци.
    Тенденція продовжується. Чомусь ми стоїмо їм поперек горла.

---------- Додано в 09:21 ---------- Попередній допис був написаний в 09:19 ----------

І такою чистою українською...:haha:
    А чи не пора до них відноситись як до громадян ДНР?

7. Оля

Оля Старожилка форуму

А де він хоч віщяє? Бо в мене ні російського, ні українського телебачення нема. Я все читаю або звідси по тих посиланнях, що ви всі даєте, або часом гуглю новини з ТСН. Там теж Кисільов?о_О

Це все крихти в порівнянні з тим, що роблять сепаратисти. :sad: І то роблять окремі мужні люди. А населення , як виглядає, сидить і вичікує, чия візьме. А в більшості таки підтримує проРашистів.

В Америці суперово вишколена поліція, FBI, інші служби швидкого реагування, купа техніки першокласної. Що ви рівняєте непорівняне? І громадяни, так, самі миттєво готові стати на захист своєї держави. Пам"ятаю, 11 вересня 2001 року в день теракту в Нью-Йорку, мужчини висипалися на вулиці, на машинах величезні прапори і готові були змести всіх представників арабської діаспори, котрі, в основному, є власниками автозаправок. Так що ті похапцем закривали заправки і ховалися. Аж поліція вмішувалася, що не треба всіх під один гребінець.

А я за що? І міліція за Росію, і населення в більшості.

Я не маю віри, що Нацгвардія зможе багато навизволяти, якщо більшість проти того визволення, а навпаки, гинуть, так хочуть в паРашу. :sad:

Таки перекручуєте. Я писала за побажання швидше вмерти? Я писала, що люди часто кричать до Бога і благають, щоби та людина залишилася живою. І самі не знають, що просять. Але то може зрозуміти тільки віруюча в Бога людина. Атеїсти то не розуміють.
    Так само і в становищі з Україною. Бачать, що сили нерівні, насєлєніє проти, інше - інертне, тільки купка людей рискує життям, але нє, будемо битися, поки пів країни мертвими не положимо, так?

Хатєть нє врєдна! Я теж хотіла, щоби Україна була цілою, навіть з тим кацапським Кримом, зі зеківським Донбасом, але ще не охололи тіла закатованих героїв з Небесної Сотні, а вони вже почали рватися в Рашу. Скільки ще треба жертв вам, щоби ви зрозуміли, що та територія не варта всіх тих жертвоприношень? :ireful1:

---------- Додано в 08:05 ---------- Попередній допис був написаний в 07:44 ----------

Зі всіх джерел! Чи ви може маєте факти, що стало ціле донбаське хоч одне село, чи містечко і прогнало ту кодлу? о_О
    Як це зробили селяни на Рівненщині минулого тижня, як до них завітало біля 100 озброєних ( кажуть, що донєцкіх) бандитів і заявили, що будуть там контролювати видобуток бурштину. Люди не злякалися, а почали протистояння, швидко зібралося до 2 тисяч селян, та так дали їм прочухана, що ті пішки видно тікали, бо машини люди їм попалили і тих бандитів міліція ледве врятувала від людського самосуду. Ще й міліції люди пригрозили, що якщо будуть кришувати таких, то буде їм те саме, що і бандитам.

Ви не за адресою то пишете. :sad: Мене ніколи не тішить насилля. А ще тим більше до мирних людей. А ще до українців. Мені не зрозуміло тільки, чого люди такі боязливі, чи інертні, чому, якщо вони за Україну, за свою землю, сидять по норах і чекають, що хтось їх визволить? Є у вас справжні мужчини готові захищати своє село, місто, сім"ю, чи всі бабам під спідниці поховалися і бояться гопників? :crazy:

Останнє редагування: 14 тра 2014
    • Подобається Подобається x 2
  8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Не буду припускатися думки що серед тих селян більшість була онуками вояків УПА, але менталітет був правильний.
    А що маємо навколо териконів? Так, розуміли, що янукович падло, але він був для них, обмоскалених, знаковою фігурою - хоч поганий, але лідер.
    Лідера нема - вони розгублені. Дехто ментально повертається у бік нового для них лідера - путлера.
    Ми, кияни, це й самі розуміли, а вчора це озвучив Луценко у прямому ефірі. 1:1.

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Я вас, жінку, не закликала робити такі героїчні вчинки. Маєте мужчин: батьків, чоловіків, хто вже дорослих синів. Це їхня місія. І зброю можна знайти, якщо хотіти. Як гопники валили в Маріуполі на БТР-и, на озброєних солдат? Була у них зброя? Піднімали руки і йшли. І було їх не так і багато. А якщо би зібрався натовп і собі би посадив снайпера, то драпали би ті грушники, аж би п"яти тільки світилися. Признайтеся, що вас залякали, зашугали, а зрештою не єдиний у вас там народ. Одні - до ліса, а більшість - до біса. От і вся ваша біда.... :sad:

10. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Заради справедливості - Красний Лиман
    http://zik.ua/ua/news/2014/04/12/me...ognaly_dyversantiv_i_patrulyuyut_misto_479041

Сватово, Гірське:
    http://www.wz.lviv.ua/news/64275

От якби всюди так було...

• Подобається Подобається x 6
  11. Оля

Оля Старожилка форуму

Самойловичу, перестаньте ж ще й ви їх діставати через те, що вони "донбасяни". :ireful1: Вони українські патріоти. Навіть при тому, що у них в декого російське походження. І за це їм честь і хвала. Я їм тільки співчуваю, як їм тяжко жити серед того криміналітету, гопництва, бездуховності, аморальності і такої ненависті до всього українського. І я їх розумію, бо покидати зараз насиджені місця, роботи, бізнеси і кудись переїжджати з кількома тлумаками в невідомість - то страшно. Тому вони надіються, що таки Україна переможе і вони залишаться і вдома, і в Україні. Дав би Бог.... Але я в то мало вірю в світлі останніх подій.
    Все, йду з теми, бо самі свої перегриземо одні одним горла, що і шизокацапів не треба буде. :sad:

---------- Додано в 08:54 ---------- Попередній допис був написаний в 08:45 ----------

Ну і слава Богу! :good: Значить я була неправа, раз не знала і сказала, що ні одне село, чи містечко. І так всім треба робити, а не чекати по норах Нацгвардію. Сепаратисти там і перемагають, де нема протистояння народу. Де їх бояться. Чула учасників Майдану, в яких питали, чи не було страшно йти без зброї на Беркут озброєний, то вони говорили, що страх зникає, а з"являється аж якась ейфорія, коли йдеш гуртом на ворога. Самому страшно, а натовпом - ніби оптимізм інших робить тебе неуязвимим. ;) І такі перемагають!

• Подобається Подобається x 6
  12. Feba

Feba Well-Known Member

а що роблять сепаратисти? чи ви досі не відрізняєти їх від терористів?

не пишіть дурниць будь ласка

я б сказала-відділяйтеся ЗУНРом, ми з центром і без вас упораємось якось, але захід то теж територія України і ми її не віддамо

одна баба казала

з якою метою ви прозповсюджуєте дурниці та провокуєте сварки між західними та східними українцями? таку саму дурню кажуть у нас на сході зазомбовані йолопи, тільки замість "донєцкіх бандитів" в ролі озброєних бандюкив виступають міфічні бЕндерівці.

Сватово, Старобільськ, та й вся північ луганської області. До речі, по селах їх і немає- терористи захоплюють лише міста

гидота як...
    ну якщо вам подобається навмисне перекручувати те, що коїться на сході, та писати таке про тих, хто зараз в окупації, то ваше право, нас це не робить гіршими, а вас- кращими..

у вас, люба, патріотизму як у курки розуму
    ( відразу для Un.Known - ви ж розумієте, що писати що у курки нема розуму то не хамство, тому що курці однаково, а порівняння з кількостю патріотизму у вельмишановної Ольги , бо Ольга ж не курка, а людина :pardon: це так- на всяк випадок доповнення... якщо не подобається- можу замінити на
    -у вас, люба, патріотизму як у черв"яка ніг
    -у вас, люба, патріотизму як у лисого волосся
    -у вас, люба, патріотизму, як в бюджеті грошей
    у вас, люба, патріотизму, як .. самі придумайте :))

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якщо в когось багато нереалізованої агресії накопичилось, то в ідеалі було б її викидати не на нашому форумі, а на ворожому. Який смисл між собою мутузитись, ніколи не розумів.

• Подобається Подобається x 9
  14. Feba

Feba Well-Known Member

Оля, це ще ви чи хтось акаунт угнав? :)))

15. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

:flag_of_truce::flag_of_truce::flag_of_truce:

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Східняків послухати - в них все ок, всі патріоти аж за край. Тільки чомусь сепаратисти в них, не в нас.

• Подобається Подобається x 3
  17. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Напишу то, что многим тут не понравится, но напишу, т.к. это реалии.
    После ВОВ жителей ЗУ прессонули очень сильно, кого-то посадили, кого-то отравили на поселения, очень многих - в Донбасс... И несколько десятилетний о протестных настроениях на ЗУ слышно не было, хотя протесты в СССР были, например, 60-ки, Хельсинкская группа и т.д. Костяк протестантов составляли жители центра и востока Украины, в их числе и выходцы из Донбасса...
    И в независимой Украине отголоски того непростого периода дают о себе знать - нет на ЗУ ярких представителей гражданских движений, ярких лидеров с государственным мышлением, которые могли бы стать противовесом постсоветским "хозяйственникам", нет генераторов идей, разработчиков программ, как экономических, так и культурологических...

Юхновский. Лукьяненко?.... Может из новой формации Садовой?.. Вот и все.
    И это на фоне Герман, Тарасика, Шуфрича и т.д.

Жителей Донбасс очень прессонули в 90-х, кого-то убили, кого-то покалечили, кого-то вынудили уехать, большинство запугали... Более того, те кто кошмарили Донбасс, с благословения киевской власти стали властью... Поэтому сейчас на Донбассе то, что было на ЗУ после полной зачистки бандеровцев. Такое поведение - это особенности человеческой психики, которые не зависят от места проживания, цвета кожи, национальности и т.д.

Власть Ривнянщины в руках тех, кто наехал на селян или все-таки у них есть надежда на справедливость силовиков и поддержку власти? Или они знают, что именно власть стоит за этими бандитами и за любое противодействие этим бандитам последует наказание в самых разных формах вплоть до убийства активистов и членов их семей? Уверена, в Ровно - вариант первый. На Донбассе - второй.

Никто из политиков никогда не пытался работать на всю страну, не пытался мониторить ситуацию, учитывать особенности регионов и разрабатывать соответствующие программы, как это делают во многих странах... Политики шли по наиболее простому пути - разделяй, пролазь во власть и "руби капусту"...

Приезжайте, я Вам покажу наших гопников, их вооружение, группу поддержки и возможности тех, кто в группе поддержки...
    Когда в Донецке стоял майдан, когда проводились проукраинские акции - это скромно не замечалось. Или Вы думаете, что мы не пытались предупредить о том, что готовится на Донбассе? Не просили оперативно среагировать, пока была такая возможность, пока наша местная власть и Кремль не дали в руки гопникам и не только автоматы, гранатометы и т.д.? Увы и ах...

И еще об одном. На территории Донбасса проживаем много выходцев из ЗУ и их потомков. Они отказались от своего языка, своей культуры, многие из них были самыми активными ленинцами... При СССР мы не знали, что они западенцы. Это после получения Украиной независимости они начали "открываться", что стало для многих очень большой неожиданностью... И я их прекрасно понимаю и не осуждаю. И сегодня они не перешли на украинский, по-прежнему говорят по-русски. И... даже некоторые активно поддерживают ДНР.. И в этом ничего необычного - просто психология...

18. Feba

Feba Well-Known Member

не тратьте, куме, сили, ідіть на дно :)))
    це мені вже нагадує розмову з ватниками, коли на десяток сторінок повторюють одне й те саме, а потім- знов 10 сторінок іншому, бо вони не слухають і слухати не хочуть, повторюючи одне й те саме

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

О, так це ж принцип Львівського форуму.

20. Feba

Feba Well-Known Member

в ЖЖ є "лікбез" по Майдану, то може вже час створити щось таке й про схід країни?
    ось він ( про Майдан) , але репост, оригінал не знайшла на жаль
    http://kartetz.livejournal.com/98316.html

а де твій аватар? :)