Ніде. Бо більшість країн в союзах різних - це раз. Лохотрони в нормальних державах поза законом - це два. Блін я вже як Фандорін Інша справа, що за кожен клаптик, навіть такий як Фолкленди бються, а не мають армії створюють ІРА та переносять війну на територію ворога, тобто в рф.
Ви порівнюєте жовте з мокрим. Та багато чого залишилось. Не все так погано. З іншою армією ми наразі воювати не в змозі. Але розігнати дві-три сотні тих казаків-сепаратистів, цілком по силам. І у Вас є тому підтвердження? Чому не вопомагають? Допомагають і страждають за це: http://youtu.be/2aNPFLobF68 Можливо відео і фейк. Підтвердження правдивості не маю. А про "велику підтримку сепаратистів", вчора вже був пост у темі "Східна Україна -3". Якщо треба, скину посилання і сюди.
Думаю, таки пізно. Сьогодні всі англійські газети опублікували слова Путіна, що він дає гарантію що не анексує Донбас. Тут він має рацію. Для чого Росії потрібне кримінальне, денаціоналізоване, люмпенізоване ліниве населення? А так вони виконують роботу. Розвалюють до кінця Україну. А така можливість дати копняка в дупу! Проголосували за відділення 90%? Ну і вперед! Приготовте речі, привітайте з незалежністю ДНР. Я б ще і сльозу з радості пустив. Але це не до українців. Завжди їм бракувало клепки і здорового глузду. Так подобається регулярно влазити в гівно. І чим глибше тим краще...
Оля, я абсолютно розумію, вашу позицію, я і сама маю схожу точку зору, АЛЕ... Нічого не роблячи, а просто віддаючи Донбас-Луганськ, сепаратичні ігри підуть далі по іншим територіям сходу. Одесса і Херсон, як мінімум. Сепаратизм потрібно вбити в корені. Крім того, ну уявімо, ми віддали Донбас-Луганськ... яким чином буде жити Україна під ДНР ; ЯКА ЯВЛЯЄ СОБОЮ ПОРОХОВУ БОЧКУ. Це буде, як Палестина і Ізраіль.
Когда не знаешь, не вникаешь, оно, конечно, браво... (((( http://lenta-ua.net/novosti/obsches...eparatisty-iznasilovali-zhenschinu-video.html http://espreso.tv/news/2014/05/12/p...za_te_scho_tam_daly_vody_ukrayinskym_soldatam
то вимкніть кісєльова Юлдашев набрав загін самооборони, де він? мєнти здали в перші ж дні, тепер сидить у полоні в СБУ.. закатований депутат Рибак- звідкіля? чи зі Львову привезли щоб тут закатувати? минулого тижня сепаратори стояли на вухах, бо з сусіднього будинку відкрив стрілянину снайпер, наступного дня хтось намагався підірвати барикаду, наробив галасу серед террористів. Декілька днів назад застрелили двох хлопців, ще два в важкому стані в лікарні- почули що вони вітаються " Слава Україні" і розстріляли без попередження.. Оля, якщо у вас в америці з"вляється якийсь снайпер, хіба ви біжите до нього з кухонним ножем? чи може таки чекаєте, доки поліція його знищить? а в нас і добра частка міліції підтримує терористів, отже чекаємо визвольну Нацгвардію так, чекаємо.. бо якщо на Львів, Рівне, або Чернівці нападуть поляки чи угорці- наши хлопці підуть на підтримку Мать убитого в Славянске силовика обратилась к Путину: "Мой сын был русским и вы нас защитили" ВИДЕО http://novosti.dn.ua/details/224937/ не знаю.. в мене прабабця лежала паралізована 4 роки, нікому на думку не спадало побажати їй швидше вмерти, щоб звільнитись від " тягаря", такщо не перекручую, а НЕ РОЗУМІЮ який справжній патріот – навіть за відсутності симпатій до позиції населення якогось регіону – хотітиме і пропагуватиме не збільшення, а зменшення території своєї держави?! Адже симпатії, позиції і навіть населення змінюються, а територія залишається (с)
Таким чином - ніде. Але в принципі усюди. Ми платимо податки, які йдуть і на армію також. Але в нашій державі це не тільки армії стосується. Ви ж розумієте, що так само і у інших сферах. Якщо б, не дай бог, в Україні сталася б якась масштабна катастрофа або епідемія. Ми так само б, скидалися на техніку для МНСників та лікарів.
Еліко, ну Ви самі підтверджуєте, що це роблять одиниці. А решта вся імпотентна більшість так налякана, що боїться навіть пукнути, щоби не бути підозрілими в лояльності до проукраїнських сил. Або таки правда, що всі проросійські.
З чого Ви взяли, що це роблять одиниці? Чи Вас би потішило, щоб всіх цих людей викрили сепаратисти, познущалися, спалили домівки, повбивали?
Коротше. Пішла я на роботу, бо мене вже від того всього голова болить. А Донбас, якщо сам не стане на захист своєї території, то ніхто вам не допоможе. Так всі західні держави і говорять, нажаль...
до речі, на Майданібули й східняки, і навіть серед загиблих теж. Цікаво, як на вашу думку- коли прощалися з Небесною Сотнєю, мені можна було плакати тільки коли проносили труну з дончанами та хлопцями з центру, а на львовянах- всміхатися, бо то "бЄндерівці"??? .. чим далі людина від України, тим краще вона знає, як нам тут жити.. такі маленькі собі путлєри та лаврови ))
Феба, я не хочу применшувати його героїзм, але той Рибак в могилі перевертається, так часто його згадують, як приклад. А хто ще? (Ні-ні, присутні, не закидуйте мені кровожерність і плач над тим, що східняків померло менше, ніж мало б. Я не хочу, аби хтось вмирав - взагалі ніхто). Чому Ви не говорите про киянина Поправка і стриянина Юрка Дяковського, мого земляка? От цікаво мені, чи хтось проводив статистику, скільки на обох сторонах загиблих і звідки ці жертви.
Оля, запрошую вас особисто до Луганська, показати приклад своїм героїчним вчином- без зброї піти та убитись на натовп озброєних автоматами грушників, які тільки й мріють знищіи як умога більше етнічних українців обіцяю встановити вам пам"ятну стелу
Щоб поїхати з Батьківщини, та зробити життя собі та дітям потрібна мужність та розум. А волати в неті тільки комп і все.