Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ага.

А де ще люди на армію скидаються?

• Подобається Подобається x 1
  2. Gron

Gron тафгай

Ніде.
    Бо більшість країн в союзах різних - це раз.
    Лохотрони в нормальних державах поза законом - це два.

Інша справа, що за кожен клаптик, навіть такий як Фолкленди бються, а не мають армії створюють ІРА та переносять війну на територію ворога, тобто в рф.

• Подобається Подобається x 6
  3. pipie

pipie Well-Known Member

Браво!!!!!!+100000!!!!

4. metallic

metallic Well-Known Member

Ви порівнюєте жовте з мокрим.

Та багато чого залишилось. Не все так погано. З іншою армією ми наразі воювати не в змозі. Але розігнати дві-три сотні тих казаків-сепаратистів, цілком по силам.

І у Вас є тому підтвердження?

Чому не вопомагають? Допомагають і страждають за це: http://youtu.be/2aNPFLobF68 Можливо відео і фейк. Підтвердження правдивості не маю. А про "велику підтримку сепаратистів", вчора вже був пост у темі "Східна Україна -3". Якщо треба, скину посилання і сюди.

• Подобається Подобається x 2
  5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Думаю, таки пізно. Сьогодні всі англійські газети опублікували слова Путіна, що він дає гарантію що не анексує Донбас. Тут він має рацію. Для чого Росії потрібне кримінальне, денаціоналізоване, люмпенізоване ліниве населення?
    А так вони виконують роботу. Розвалюють до кінця Україну.
    А така можливість дати копняка в дупу! Проголосували за відділення 90%? Ну і вперед! Приготовте речі, привітайте з незалежністю ДНР. Я б ще і сльозу з радості пустив.;)
    Але це не до українців. Завжди їм бракувало клепки і здорового глузду.
    Так подобається регулярно влазити в гівно. І чим глибше тим краще...

6. Hase

Hase зайчик

Оля, я абсолютно розумію, вашу позицію, я і сама маю схожу точку зору, АЛЕ...
    Нічого не роблячи, а просто віддаючи Донбас-Луганськ, сепаратичні ігри підуть далі по іншим територіям сходу. Одесса і Херсон, як мінімум. Сепаратизм потрібно вбити в корені.
    Крім того, ну уявімо, ми віддали Донбас-Луганськ... яким чином буде жити Україна під ДНР ; ЯКА ЯВЛЯЄ СОБОЮ ПОРОХОВУ БОЧКУ. Це буде, як Палестина і Ізраіль.

7. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Когда не знаешь, не вникаешь, оно, конечно, браво... ((((

http://lenta-ua.net/novosti/obsches...eparatisty-iznasilovali-zhenschinu-video.html

http://espreso.tv/news/2014/05/12/p...za_te_scho_tam_daly_vody_ukrayinskym_soldatam

• Подобається Подобається x 4
  8. Feba

Feba Well-Known Member

то вимкніть кісєльова :)))
    Юлдашев набрав загін самооборони, де він? мєнти здали в перші ж дні, тепер сидить у полоні в СБУ.. закатований депутат Рибак- звідкіля? чи зі Львову привезли щоб тут закатувати? минулого тижня сепаратори стояли на вухах, бо з сусіднього будинку відкрив стрілянину снайпер, наступного дня хтось намагався підірвати барикаду, наробив галасу серед террористів. Декілька днів назад застрелили двох хлопців, ще два в важкому стані в лікарні- почули що вони вітаються " Слава Україні" і розстріляли без попередження..
    Оля, якщо у вас в америці з"вляється якийсь снайпер, хіба ви біжите до нього з кухонним ножем? чи може таки чекаєте, доки поліція його знищить? а в нас і добра частка міліції підтримує терористів, отже чекаємо визвольну Нацгвардію

так, чекаємо.. бо якщо на Львів, Рівне, або Чернівці нападуть поляки чи угорці- наши хлопці підуть на підтримку

Мать убитого в Славянске силовика обратилась к Путину: "Мой сын был русским и вы нас защитили" ВИДЕО http://novosti.dn.ua/details/224937/

не знаю.. в мене прабабця лежала паралізована 4 роки, нікому на думку не спадало побажати їй швидше вмерти, щоб звільнитись від " тягаря", такщо не перекручую, а НЕ РОЗУМІЮ :dntknw:

який справжній патріот – навіть за відсутності симпатій до позиції населення якогось регіону – хотітиме і пропагуватиме не збільшення, а зменшення території своєї держави?! Адже симпатії, позиції і навіть населення змінюються, а територія залишається (с)

9. metallic

Таким чином - ніде. Але в принципі усюди. Ми платимо податки, які йдуть і на армію також. Але в нашій державі це не тільки армії стосується. Ви ж розумієте, що так само і у інших сферах. Якщо б, не дай бог, в Україні сталася б якась масштабна катастрофа або епідемія. Ми так само б, скидалися на техніку для МНСників та лікарів.

10. Feba

Feba Well-Known Member

особливо ЗУ та Балтика )) дуже єдина держава, хай їй грець

11. metallic

С**ки!! Найти и кастрировать тупым ножем или куском битого стекла.

12. Оля

Оля Старожилка форуму

Еліко, ну Ви самі підтверджуєте, що це роблять одиниці. А решта вся імпотентна більшість так налякана, що боїться навіть пукнути, щоби не бути підозрілими в лояльності до проукраїнських сил. :sad: Або таки правда, що всі проросійські. :sad:

13. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

З чого Ви взяли, що це роблять одиниці? Чи Вас би потішило, щоб всіх цих людей викрили сепаратисти, познущалися, спалили домівки, повбивали?

14. Оля

Оля Старожилка форуму

Коротше. Пішла я на роботу, бо мене вже від того всього голова болить. :sad: А Донбас, якщо сам не стане на захист своєї території, то ніхто вам не допоможе. Так всі західні держави і говорять, нажаль... :sad:

• Подобається Подобається x 6
  15. metallic

Ні, західні держави кажуть, що Україна повинна захистити власну територію.

16. Feba

Feba Well-Known Member

до речі, на Майданібули й східняки, і навіть серед загиблих теж.
    Цікаво, як на вашу думку- коли прощалися з Небесною Сотнєю, мені можна було плакати тільки коли проносили труну з дончанами та хлопцями з центру, а на львовянах- всміхатися, бо то "бЄндерівці"???

.. чим далі людина від України, тим краще вона знає, як нам тут жити.. такі маленькі собі путлєри та лаврови ))

• Подобається Подобається x 3
  17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Феба, я не хочу применшувати його героїзм, але той Рибак в могилі перевертається, так часто його згадують, як приклад. А хто ще? (Ні-ні, присутні, не закидуйте мені кровожерність і плач над тим, що східняків померло менше, ніж мало б. Я не хочу, аби хтось вмирав - взагалі ніхто). Чому Ви не говорите про киянина Поправка і стриянина Юрка Дяковського, мого земляка?

От цікаво мені, чи хтось проводив статистику, скільки на обох сторонах загиблих і звідки ці жертви.

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Еліко,
    Майдан не боги робили. А люди. Яких дістали, перепрошую, данєцкі.

• Подобається Подобається x 3
  19. Feba

Feba Well-Known Member

Оля, запрошую вас особисто до Луганська, показати приклад своїм героїчним вчином- без зброї піти та убитись на натовп озброєних автоматами грушників, які тільки й мріють знищіи як умога більше етнічних українців :good: обіцяю встановити вам пам"ятну стелу

20. Gron

Gron тафгай

Щоб поїхати з Батьківщини, та зробити життя собі та дітям потрібна мужність та розум.
    А волати в неті тільки комп і все.

а де твій аватар? :)